imah / Rincian padamelan / Bioinformatics Profesional Proyék Kawajiban Citakan

Bioinformatics Profesional Proyék Kawajiban Citakan

Ngalaksanakeun panalungtikan ngagunakeun métode bioinformatics sarta hipotesa dina tempat contona ubar, téknologi médis biology komputasi, biology proteomics . Bisa perenah Rumusna acquire pikeun examining sarta ngolah émbaran génomik, atawa informasi organik tambahan sarta listings.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Tetep abreast of instrumentation, biochemistries seger, atawa software ku attending Konvénsi anu profésional sarta examining bahan médis.
  • Nawiskeun catetan jeung instrumen komputasi keur pursuits dumasar-biologis kayaning contona analisis turunan, rating of gén-ekspresi, jeung fungsi gén ngabéréskeun.
  • Langsung hasil karya tanaga téhnologi informasi ngalaksanakeun tur professional bioinformatics tujuan atawa parabot dina tempat kayaning misalna bioinformatics nu mangrupa médis, transcriptomics, metabolomics, sarta proteomics.
  • Ngahasilkeun program komputer seger atawa ngaropea software hadir pikeun nyugemakeun syarat tugas klinis husus.
  • Jieun desain data na listings.
  • Ngahasilkeun atawa transformasi métode bioinformatics dumasar web.
  • Gaya na ngagunakeun algoritma bioinformatics kaasup unsupervised sarta diawaskeun learning mesin, ngembangkeun vibrant, atanapi algoritma grafis.
  • Ngahasilkeun cara komputasi seger jeung métode sistimatis sakumaha-diperlukeun ku target panalungtikan.
  • Compile info bisa dipaké dina lampah contona bioinformatics nu mangrupa struktural jeung gen ekspresi Profil.
  • mangpaat panalungtikan ngawangkong ngaliwatan buku teks médis, presentasi konvénsi, atawa laporan kalakuan.
  • Wangun lega sadia, bisnis listings -genomic proteomic.
  • Pariksa kalayan analis panalungtikan isu, ngajukeun téknologi-dipuseurkeun waleran, atanapi ngadegkeun téhnik anu komputasi.
  • Nganalisis datasets badag kayaning contona data alam génomik runtuyan data, jeung data data ngeunaan fungsi panalungtikan klinis atawa dasar.
  • Nyarankeun operasi keur naekeun.
  • Neangan saran ti bagian kayaning misalna promosi, ngembangkeun bisnis, JEUNG KOPERASI disingkronkeun ngembangkeun produk atawa pananda.
  • Kolaborasi maké programer software dina parobahan sarta kamajuan software bioinformatics nu mangrupa bisnis.
  • sumberdaya Ujian bioinformatics sarta aplikasi anyar jeung.
  • Pekuncén kasimpulan fakta ngeunaan Génom jalma sangkan.
  • Ngabejaan batur dina campuran jeung ngamangpaatkeun parabot nu bioinformatics.
  • Ningkatkeun interfaces individu kana software bioinformatics na listings.

Pursuits pakasaban ngabutuhkeun
  • Maca garis pamahaman-Comprehending na paragraf disusun dina dokumén gawé patali.
  • Aktip-dengekeun-Supplying sakabeh kasadaran kumaha batur ayeuna nyarios, nyokot waktos keur anjeun ngartos item keur dijieun, inquiring patarosan sakumaha cocok, teu stifling di instansi anu bener.
  • Medarkeun-hihihi hasil dina tulisan henteu sakumaha pantes pikeun sarat tina panongton.
  • Ngawangkong-ngawangkong jeung batur babagi informasi effortlessly.
  • Matematika-Maké math mun ngalereskeun masalah.
  • solusi Panalungtikan-Maké jeung aturan ilmiah pikeun ngalereskeun isu.
  • Kritis-pamikiran-Maké alesan na pamikiran pikeun mikawanoh kaunggulan jeung kalemahan di deukeut, conclusions atanapi solusi alternatif pikeun troubles.
  • Aktip-Learning-Nyaho efek tina informasi seger pikeun duanana aya jeung engke masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar deukeut-petik sarta nerapkeun pangajaran / metode atikan jeung métode katuhu pikeun masalah nalika diajar atawa hal asah anu anyar.
  • Mariksa-TrackingPEREvaluating kekecapan diri, jalma anu béda, atanapi korporasi nyandak Peta dirémidi atawa ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réspon othersA sarta pamahaman naha maranéhna ngabales bari maranéhna ngalakukeun.
  • lampah koordinasi-ngarobah kalawan Wasalam ka batur’ ukuran.
  • Cipanas-jétu batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi brains maranéhna.
  • Badami-Bringing batur babarengan jeung pilari ka reconcile varian.
  • Anu ngabantu-Pangajaran batur ngan kumaha carana sangkan move a.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-aktip parusahaan néangan deukeut pikeun mantuan individu.
  • Canggih Masalah ngarengsekeun-Distinguishing kasusah rumit sarta nalungtik data nu berhubungan nerapkeun pilihan jeung ngamekarkeun tur assess selections.
  • Usaha Evaluasi-examining merlukeun na dagangan perlu nyieun desain anu.
  • Rékayasa Desain-adapting parabot atawa generating jeung téhnologi alat anu fungsina jalma butuh.
  • Gear Pamilihan-Tangtukeun jinis parabot sarta parabot diperlukeun pikeun ngalakukeun hiji pagawean.
  • program installment-Nambahan, produk, kawat, atawa alat pikeun nyugemakeun spésifikasi.
  • Coding-nulis aplikasi komputer pikeun aplikasi béda.
  • Operasi pangimeutan-Nempo sinyal tambahan, knobs, atawa indikator pikeun mastikeun aya hiji Perkakas ayeuna operasi neuleu.
  • Prosedur na Control-Nyegah fungsi pakakas atawa téhnik.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan upkeep anu rutin dina alat-alat na mutuskeun lamun.
  • Ngungkulan-Nangtukeun faktor balik glitches nu menata sarta milih cara lumangsungna ngeunaan eta.
  • Repairing-repairing model atawa téknik ngagunakeun métode penting.
  • Kualitas-Control Panalungtikan-Pintonan Citatah na assessments barang, jasa, atawa prosedur pikeun nangtoskeun efektivitas atawa kualitas.
  • Hikmah jeung Putusan nyieun-Nyandak kana tinimbangan nu expenses umum tur kauntungan lampah poténsial pikeun manggihan hiji nu geus paling cocok.
  • Analisis-Nangtukeun naon nurun tina program kedah dianggo na ngan kumaha kamajuan dina lingkungan, fungsi, kitu ogé kaayaan bisa dampak kauntungan.
  • Métode Evaluasi-Ngidentipikasi léngkah atawa indikator kinerja ogé léngkah kungsi perlu ningkatkeun atawa kinerja bener, relatif ka tujuan alat.
  • Waktos-Manajemén-Ngadalikeun momen batur jeung jaman salah urang sorangan.
  • Pengawasan Tabungan-Nangtukeun cara panghasilan baris geura-giru jadi spent pikeun meunangkeun pakasaban dilakonan, na akuntansi pikeun expenditures ieu.
  • Manajemen Bahan Sumber-ngalaman tur meunangkeun ka utilization luyu fitur, parabot, jeung suplai diperlukeun pikeun ngalakukeun fungsi husus.
  • Pengawasan Gagah Sumberdaya-Gedong, encouraging, sarta ngarahkeun folks lantaran fungsina, nangtukeun urang pisan pangalusna pikeun penjajahan Anjeun.
latihan sarat pangalaman sarat
  • Gelar sarjana
  • Pelatihan Postdoctoral
  • Gelar Master
  • di luhur 2 taun, nepi-nepi na kaasup sababaraha taun
Kaahlian Control karir sarat
  • AchievementORAttempt – 88.20%
  • katekunan – 90.20%
  • inisiatip – 92.21%
  • wibawa – 84.76%
  • bantuan – %
  • Perkara ngeunaan Batur – 78.96%
  • arah sosial – 78.95%
  • Pangendalian diri – 85.71%
  • tekanan bangbarung – 84.11%
  • VersatilityANDVersatility – 89.60%
  • Trustworthiness – 92.37%
  • Perhatian ka Rincian – 91.72%
  • kakuatan – 89.80%
  • kamerdikaan – 89.00%
  • pangwangunan – 92.97%
  • pamikiran analitik – 97.00%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Sampel Underwriters Proyék

Assessment specific applications for insurance determine popularity of purposes and to judge degree of chance

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *