imah / superadmin

superadmin

duit kencring, vending, Sarta hiburan Mesin Servicers na Repairers Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Jobs

jasa, gunung, balikkeun tunai, jajanan, atanapi mesin hiburan kaasup video kaulinan, buleud atawa mesin slot juke, atawa ngaluyukeun. Kaahlian karir mesin sarat eusian ngagunakeun zat, produk, dana, kitu ogé bahan séjén. Ngajaga rékaman barang disadiakeun jeung dollar dikumpulkeun. Ménta tunai na expenses tina produk, nyiapkeun rekening, sarta reconcile …

Maca deui »

Peluncuran Pesawat Jeung Pamulihan spesialis Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Ngajalankeun sarta nuluykeun ngajaga produk néwak, catapults, sarta fisik pakait, hidrolik, jeung kontrol-sistem diperlukeun utamina di parusahaan kapal terbang takeoff jeung badarat fungsi. Tugas kaasup nambahkeun na sustaining assists gambar badarat; uji coba jeung preserving mimiti na recuperation parabot employing listrik sarta mékanis gear ujian jeung parabot leungeun; initiating airfield néwak sistem, …

Maca deui »

Magnetic Resonance Imaging Technologists Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Fungsi

Beroperasi Resonance Imaging (MRI) gambar. Ngawas kaamanan sabar jeung kanyamanan . Bisa ngarobah gadolinium dosage jelas intravenously. Dina reviewing nangtung métode MRI anu, dipedar ku bisa wawancara individu, tur sabar lokasi. Mungkin asupkeun data komputer kayaning warisan sabar, alignment dieusian, Wewengkon biologis pikeun jadi discan, jeung lokasi …

Maca deui »

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén institusi perbankan sarta usaha parusahaan. Karir kaahlian prerequisite mutuskeun shoppersA kaperluan jasa finansial sarta nyiapkeun saran nawarkeun panyadia yen sasaran sarat ieu. Ngahubungan konsumén poténsial nyadiakeun fakta jeung ngajelaskeun solusi nu ditawarkeun. ngajual …

Maca deui »

Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Langsung na bisa ilubiung dina persiapan nu, bumbu, sarta Nyiapkeun lauk muffins, meats, sayuran, salads, atawa pangan tambahan. Bisa nyiapkeun jeung item Pilihan ongkos, meuli produk, jeung mertahankeun data na rekening. Kaahlian pakasaban Kudu nalungtik produk pangan disusun atawa atah’ grade pikeun mastikeun yén kriteria anu kahontal. Monitor …

Maca deui »

Radiologic Technologists Proyék Pedaran / Assignments Jeung Kawajiban Sampel

Candak x CAT sarta sinar neang atawa ngarobah suplai nonradioactive kana aliran getih patientis alesan anu diagnostik. Ngalibatkeun technologists anu difokuskeun strategi tambahan nu scanning. Kaahlian karir kualifikasi Evaluasi sarta nalungtik x-sinar dijieun, tape anu video, atawa pc -developed informasi lamun grafik anu cukup ngeunaan …

Maca deui »

Sato Control Gagah Proyék Pedaran / Kawajiban Citakan Jeung Fungsi

Ngatur sato kalawan tujuan cecekelan ngeunaan dilanjutkeun, pets anu unsafe, atanapi unattended, atanapi Citatah of mistreatment. Karir kaahlian prerequisite Nalungtik laporan panarajangan piaraan atawa cruelty piaraan, nyungsi saksi, bukti amassing, sarta ngahasilkeun laporan. Catetan jeung cabut stray, unrestrained, atanapi mistreated sasatoan ti kaayaan anu pikaresepeun, …

Maca deui »