imah / Uncategorized / Barisan mariem jeung mortir Jeung rudal Awak Anggota Proyék Pedaran / Assignments Jeung Akuntabilitas Sampel

Barisan mariem jeung mortir Jeung rudal Awak Anggota Proyék Pedaran / Assignments Jeung Akuntabilitas Sampel

tujuan, nuluykeun ngajaga weaponry dipaké-pikeun ngaleungitkeun kalungguhan musuh, kapal udara, sarta kapal, jeung seuneu. Bari crewmembers airdefense barisan mariem jeung mortir lolobana employ rokét sarta misil aréa crewmembers barisan mariem jeung mortir umumna employ spidol na howitzers di operasi ngempur taneuh. crewmembers barisan mariem jeung mortir utamina ngagunakeun torpedoes diwanohkeun ti sub atanapi kapal. Tugas kaasup screening, mariksa, jeung ngajaga pélor, misil, sarta torpedoes; ngalakonan upkeep precautionary na rutin dina pakarang jeung alat nu dimaksudkeun; nyieun jeung panahan gelombang udara sarta surelek garis; sarta menata parabot targeting, kaayaan ngajadikeun panas, sarta ngajalankeun komputer pribadi.

Proyék kaahlian kualifikasi

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Jewelers Proyék Pedaran / Akuntabilitas Sampel Jeung Fungsi

Fabricate tur malikkeun tulisan pinggel. Jieun gaya atanapi mildew mun nyieun barang perhiasan. kaahlian karir …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *