imah / Sato Control Gagah Proyék Pedaran / Kawajiban Citakan Jeung Fungsi

Sato Control Gagah Proyék Pedaran / Kawajiban Citakan Jeung Fungsi

Ngatur sato kalawan tujuan cecekelan ngeunaan dilanjutkeun, pets anu unsafe, atanapi unattended, atanapi Citatah of mistreatment.

Karir kaahlian prerequisite
  • Nalungtik laporan panarajangan piaraan atawa cruelty piaraan, nyungsi saksi, bukti amassing, sarta ngahasilkeun laporan.
  • Catetan jeung cabut stray, unrestrained, atanapi mistreated sasatoan ti kaayaan anu pikaresepeun, ngamangpaatkeun jaring atawa anak panah ubar keur nengtremkeun diperlukeun.
  • sasatoan ulikan pikeun traumas atawa kurang gizi, tur ngatur pikeun sagala perlakuan nu penting pisan.
  • Dipiceun mahluk ngahontal ti sato lokasi sato-kontrol jeung mobil rojongan di crates panyumputan atawa enclosures anu béda.
  • Euthanize sato parah disiksa, atanapi masif, unclaimed.
  • Nyadiakeun satwa ngabogaan dahareun, cai.
  • Gear sarta jasa jelas kayaning pens canine na kandaraan kontrol anjing.
  • prosecutions rencana numbu ka ingon-ingon perlakuan, jeung nyadiakeun bukti di hakim.
  • Ngalatih hukum kadali sato, jeung publik ngeunaan karaharjaan jeung peraturan sato.
  • Ngahubungan homeowners canine ngabejaan aranjeunna yen pets maranéhanana anu dina fitur anjing ngajaga.
  • Nyebarkeun laporan Kabiasaan, jeung mertahankeun dokumén ngeunaan impoundments sato.
  • cautions situasi atawa info di sambungan jeung anjing- otoritas kana dokumén arrests paménta jeung infractions, atawa dihubungkeun kejahatan.
  • Solusi queries ti publik anjeun ngeunaan operasi kontrol canine.
  • Nganalisis canine nalungtik sasatoan perumahan anu usaha ngeunaan patuh tungtunan, jeung idin.
  • Susun nyoko pets unclaimed.
  • Ngajarkeun pulisi keur narkotika, kontrol riungan, na tracking jeung kapanggihna blast di piaraan ngadalikeun sarta ngajarkeun deukeut.

Gawé Pursuits kualifikasi
  • Pamahaman bacaan-pamahaman diwangun kalimat jeung garis dina paperwork nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Ka naon batur ngeceskeun supplying perhatian pinuh,, nyokot waktos jeung énergi ngartos faktor keur dilakukeun, wondering queries sakumaha idéal, tinimbang stifling di kali anu unacceptable.
  • Publishing-Dina makalah sakumaha befitting sarat tina pemirsa conversing hasil,.
  • Ngawangkong-ngawangkong-ka batur babagi informasi leres.
  • Arithmetic-employing math pikeun ngajawab masalah.
  • Panalungtikan-Nerapkeun kawijakan ilmiah jeung métode pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Pamikiran anu kritis-employing judgment jeung nalar pikeun ngaidentipikasi kaunggulan tur flaws of conclusions, solusi alternatif atawa cara pikeun kasusah.
  • Aktif Learning-Ngarti kana ramifications tina fakta anyar pikeun tiap problemsolving panganyarna jeung engke jeung putusan-pembuatan.
  • Diajar Téhnik-petik sarta ngagunakeun pendekatan instructionPERinstructional tur perlakuan katuhu pikeun kaayaan nalika pamahaman atawa instructing isu seger.
  • éféktivitas ngawaskeun-TrackingANDDiscovering tina diri, folks séjén, atawa agénsi keur ngahasilkeun kamajuan atawa mertimbangkeun lampah dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar tina tendencies othersA naha maranéhna meta bari maranéhna ngalakukeun na pamahaman.
  • Dexterity-Ngarobah lampah dina watesan léngkah othersI.
  • Marketing-Begging batur pikeun ngarobah pikiran atanapi aral maranéhna.
  • Mediasi-delivering batur sacara koléktif na wanting reconcile béda.
  • Latihan-Instructing batur kumaha-nyandak Peta.
  • Service Orientasi-Earnestly néangan cara pikeun rojong folks.
  • Masalah canggih ngarengsekeun-Ngidentipikasi dilemmas pajeulit jeung reviewing rinci dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun sarta assess selections jeung nerapkeun waleran.
  • Prosedur Evaluasi-guguru merlukeun sarta prerequisites item sangkan gaya a.
  • Téhnologi Desain-generating atawa parabot ngadegkeun tur téhnologi ngawula kahayang pamaké.
  • Parabot Pamilihan-Tangtukeun nu nurun tina parabot na parabot diperlukeun serius mun ngalakukeun proyek.
  • Masang-masang mesin, parabot, kawat, atawa program papanggih sarat.
  • aplikasi komputer encoding-Nulis ngeunaan alesan anu béda.
  • Operasi dials nyukcruk-Nempo, tés, atawa indikator béda pikeun mastikeun hiji alat keur operasi appropriately.
  • Operasi jeung nanganan-Ngadalikeun prosedur sistem atawa parabot.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan ngalayanan nu geus rutin dina alat-alat na nangtukeun lamun.
  • Ngungkulan-Tangtukeun faktor balik kasalahan nu fungsi jeung nangtukeun kumaha lumangsungna ngeunaan salah sahiji eta.
  • Ngaropéa-Mending alat atawa alat ngamangpaatkeun parabot nu required.
  • Kualitas-Control Evaluasi-Pintonan tés jeung investigations barang, solusi, atawa prosés pikeun evaluate unggulan atawa kekecapan.
  • Kaputusan jeung Putusan-Nyieun-Pamikiran ngeunaan biaya relatif jeung hal hébat ngeunaan ukuran poténsial pikeun manggihan hiji paling luyu.
  • Systems Analisis-Tangtukeun sabaraha teknik nu kudu nedunan na jalan modifikasi dina usaha, kaayaan, babarengan jeung lingkungan bakal mangaruhan kauntungan.
  • Ukuran métode Evaluasi-Distinguishing atawa indikator kinerja sapanjang kalawan luyu jeung boga tujuan alat, kabiasaan miboga kedah ngaronjatkeun atanapi fungsionalitas luyu.
  • Timemanagement-Ngatur waktu batur oge oneis kasempetan sorangan.
  • Operasi of Money-Nangtukeun cara duit akang jadi spent boga karya dipigawé, na jualan ngeunaan expenditures ieu.
  • Operasi of Produk Aset-acquiring sarta observasi pikeun pamakéan idéal establishments, pakakas, jeung suplai kungsi kudu ngalakukeun tangtu beroperasi.
  • Operasi of Gagah Sumberdaya-dimaksudkeun jalma bari maranéhna, ngamekarkeun, sarta stimulating nedunan, identifying nu individu luhur pikeun penjajahan di.
latihan sarat pangaweruh sarat
  • Diploma Sakola tinggi (atanapi GED atawa Sakola Luhur Sértipikat Kasaruaan)
  • Loba Kursus-kursus Fakultas
  • di luhur 6 bulan, upto sarta kaasup sataun
Tugas Manajemén kaahlian kualifikasi
  • AchievementsORAttempt – 85.19%
  • kakuatan keur nahan – 84.68%
  • alesan – 87.44%
  • parentah – 83.76%
  • bantuan – 91.30%
  • Ngaluarkeun keur Batur – 91.28%
  • arah sosial – 83.11%
  • Pangendalian diri – 91.43%
  • tekanan bangbarung – 90.20%
  • Versatility / Mobility – 88.42%
  • Dependability – 91.50%
  • Perhatian ka Jerona – 86.22%
  • étika – 92.60%
  • Kabebasan – 88.93%
  • nepungan – 83.61%
  • pamikiran – 85.04%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *