imah / Equipment tatanén operator Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Akuntabilitas Sampel

Equipment tatanén operator Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Akuntabilitas Sampel

Bisa boga fungsi parabot immobile mun ngalakukeun jobs artikel-potong, contona husking, putting, threshing, sarta ginning.

Kaahlian pakasaban sarat
  • ngarobah, ngalereskeun, sarta Sistem jasa tegalan jeung ngawartosan professional nalika alat gagal.
  • Tempo sarta Ngepaskeun ka sistem pungsina pikeun ngadeteksi gear gagal.
  • mere cai bumi, ngagunakeun plumbing transportable atanapi hilap sistem, jeung mertahankeun ditches atawa pipa na ngirimkeun.
  • Campuran dibéré daya atawa zat, na leyuran dump, dusts, atawa sayuran kana planter atanapi sprayer Alat.
  • Ngajalankeun atawa condong parabot garapan di produksi pertanian, kayaning contona traktor, mixes, sarta watering produk.
  • Robah pangaluyuan netepkeun, initialize, sarta ngarobah sistem on mesin.
  • Kuat jeung pariksa kagiatan crews fungsi padamelan di penanaman, weeding, atawa lampah tumuwuh.
  • Conveyors kana model suplai ngagunakeun produk atanapi hoppers beurat, ngagunakeun pitchforks, augers bursa, ngabandungan lawang atanapi forklifts.
  • pupuk atawa péstisida Squirt solusi gangguan, fungi jeung nalungtik kamajuan, jeung ngatur serangga, nerapkeun sprayers leungeun.
  • Taman nu mangrupa nambahan migunakeun kana truk, nerapkeun screws na handtools.
  • Alat karya towed kayaning spreaders kandang atawa siki drills mun aerosol vegetasi, jeung ngabuahan, partikel.
  • Ngajalankeun truk ka alat karanjang, produk, tatangkalan, staf désa atawa.
  • Balik gigireun atawa numpak dina alat tumuwuh bari nerapkeun kembang di elemen planter dina perioda nu dipilih.
  • Mertimbangkeun tutuwuhan -filled dumbbells jujutan, na pot sapanjang kalayan fakta sejen yen ieu identifying.
  • Beban sarta ngajual pariuk atawa tutuwuhan sumberdaya, nerapkeun forklifts, handtrucks, conveyors, atawa mindahkeun augers atawa diri.
  • produk tutorial on conveyors mun Tos item nu impaired atawa buruk, ogé pikeun ngadalikeun aliran ngaliwatan mesin.
  • Ngalereskeun koper atanapi lokasi bins di release rengse tina mesin candak barang, eradicating na concluding total bins.

Penjajahan Pursuits kualifikasi
  • Maca Pangaweruh-Pamahaman diwangun kalimat na paragraf di file nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Presenting sakabéh perhatian naon jalma séjén nyebutkeun, ngagunakeun waktos keur anjeun sadar item keur dijieun, inquiring patarosan sakumaha bener, tinimbang interrupting di moments anu pantes.
  • Nulis-Dina makalah sakumaha befitting sarat tina panongton interacting hasil.
  • Ngawangkong-ngawangkong jeung batur nepikeun informasi epektip.
  • Matematika-ngamangpaatkeun math pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Panalungtikan-Nerapkeun aturan téhnologis jeung téhnik pikeun ngajawab masalah.
  • Kritis pamikiran-ngamangpaatkeun alesan na pamikiran pikeun ngaidentipikasi kelemahan sarta bakat sahiji metodeu, gagasan atawa pilihan alternatif pikeun masalah.
  • Aktip-Learning-Pangaweruh mangpaat info yen aya tawar pikeun tiap ngarengsekeun masalah panganyarna na upcoming jeung putusan-pembuatan.
  • Téhnik-Maké learning jeung milih lila teachingPEReducational jeung métode katuhu pikeun masalah nalika diajar atanapi ngadidik isu anyar.
  • Mariksa-CheckingANDDiscovering kekecapan muka diri, individu anu béda, atanapi usaha nyandak Peta corrective atawa nyieun advancements.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar tina réspon othersI jeung pangaweruh naha maranéhna meta salaku maranéhna ngalakukeun.
  • Koordinasi-Ngarobah lampah jeung Wasalam ka hambalan othersI.
  • Salesmanship-ngayakinkeun batur pikeun ngarobah pikiran atawa kabiasaan maranéhna.
  • Mediasi-Bringing batur babarengan jeung pilari ka reconcile varian.
  • Anu ngabantu-asah batur kumaha kahayang pikeun ngalakukeun hiji hal.
  • Service Orientasi-Earnestly pilari métode pikeun mantuan individu.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Distinguishing isu intricate tur nalungtik info patali nerapkeun pilihan jeung ngawangun nepi na ngajen pilihan.
  • Operasi Panalungtikan-guguru prerequisites dagangan na perlu nyieun desain anu.
  • Rékayasa Desain-rékayasa alat anu fungsina individual jeung wangunan atawa adapting pangabutuh alat-alat.
  • Parabot Pamilihan-Nangtukeun diurutkeun pakakas sarta parabot diperlukeun pikeun ngalaksanakeun tugas nu.
  • program installment-Masang, produk, wiring, atawa produk keur umum papanggih specs.
  • Programming-nulis bungkusan komputer ngeunaan tujuan nu sababaraha.
  • Operasi nyukcruk-Lalajo assessments, nelepon, atawa indikator séjén pikeun mastikeun alat a berpungsi éféktif.
  • Operasi operasi jeung nanganan-Ngatur sahiji metodeu atanapi gear.
  • Alat-alat Purwokerto-Pintonan ngalayanan rutin dina gear na identifying nalika.
  • Ngungkulan-Nangtukeun alesan pikeun kasalahan operasi sarta mutuskeun naon anu kudu dipigawé ngeunaan salah sahiji eta.
  • Malikkeun-ngaropéa alat atawa mesin ngamangpaatkeun parabot diperlukeun.
  • Kualitas Control Panalungtikan-Executing assessments tur ujian barang, jasa, atawa prosedur pikeun nangtoskeun unggulan atawa kekecapan.
  • Hikmah na Decisionmaking-Tempo harga comparable jeung kauntungan hambalan mungkin mun milih hiji nu geus paling cocok.
  • Systems Analisis-Tangtukeun sabaraha teknik nu kudu boga fungsi na ngan kumaha pangaluyuan dina fungsi, ailments, sarta ogé atmosfir bakal mangaruhan hasil.
  • Systems Analisis-Nangtukeun métode atawa indikator kinerja sarta ogé luyu jeung tujuan sistem luyu atawa léngkah diperlukeun serius pikeun ningkatkeun pidangan efisiensi.
  • Waktos-Manajemén-Ngadalikeun periode pribadi jeung nu lianna’ waktu hiji.
  • Manajemen Money-Tangtukeun sabaraha panghasilan baris geura-giru jadi pér meunang pakasaban réngsé, jeung pembukuan ngeunaan tagihan ieu.
  • Pengawasan Produk Sumberdaya-Meunangkeun tur ningali ka arah pamakéan ditangtoskeun alat, fasilitas, jeung suplai diperlukeun serius keur ngalakukeun pagawean husus.
  • Administrasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-Nyieun, ngadorong, na ngarah urang bari maranéhna fungsina, identifying rahayat pisan pangalusna keur tugas.
latihan sarat pangalaman kualifikasi
  • -Sakola tinggi Level (atanapi sertifikasi GED atawa Sakola Luhur Kasaruaan)
  • Kirang-ti Sakola Tinggi Diploma
  • di luhur 3 bulan, upto genep bulan sarta kaasup,
Kaahlian Komando penjajahan sarat
  • AchievementsOREnergy – 85.78%
  • kakuatan keur nahan – 85.61%
  • alesan – 84.76%
  • parentah – 60.81%
  • Gawé babarengan – 60.60%
  • Masalah ngeunaan Batur – 85.01%
  • arah sosial – 64.33%
  • Pangendalian diri – 99.50%
  • tekanan kasabaran – 94.00%
  • AdaptabilityANDVersatility – 61.40%
  • réliabilitas – 65.80%
  • Difokuskeun Aspék – 89.80%
  • réliabilitas – 60.60%
  • kamerdikaan – 93.99%
  • nepungan – 59.77%
  • pamikiran analitik – 98.04%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *