imah / Administrator|Back office / Staf Administratif Proyék Pedaran Sampel

Staf Administratif Proyék Pedaran Sampel

 

Proyék tanggungjawab

 kedah nyaéta pikeun mantuan pagawé minuhan misi Departemen ku linking jalma sarta

sumberdaya.

 The Diréktur minuhan Development Staf bakal jawab ngembang partnerships

ku rupa-rupa County agénsi departemén kayaning Layanan Resource Asasi Manusa sarta internal

mariksa masalah duit.

 mendemonstrasikan kamampuh ngagunakeun informasi relevan sarta judgment individu nangtukeun

naha acara atawa prosés sasuai jeung peraturan hukum na atanapi standar kawijakan.

 Nangtung ku kaputusan anu dina Organisasi s dipikaresep sanajan aranjeunna unpopular.

 nyokot Peta ajakan dina kasus kabiasaan unprofessional atanapi unethical.

 mendemonstrasikan komitmen pikeun pembelajaran kontinyu sarta ngajaga abreast pembangunan anyar dina

profési penjajahan sorangan.

 Kapamingpinan Nyadiakeun kapamimpinan jeung hidayah ka tim program ngajalankeun pencapaian

inisiatif bisnis jeung kasuksésan.

 tumuwuh desain na implements tujuan program proyék syarat budgets staffing

jeung téhnik meunteun.

 nyumbang ka learning of kolega jeung bawahan.

 delegasi tanggung jawab akuntabilitas luyu jeung otoritas-nyieun kaputusan.

 BuildingEstablishes Hubungan jeung mertahankeun partnerships produktif ku gaining trust na

rasa ajen.

 Nyadiakeun hiji lingkungan nu batur bisa ngobrol jeung polah tanpa sieun repercussion.

 manages dina cara ngahaja sarta diprediksi.

 Ngaruwat informasi sénsitip atanapi rahasia appropriately.

 Asasi Manusa Capital ManagementBuilds na manages workforce dumasar kana tujuan organisasi

tinimbangan anggaran jeung kabutuhan staffing.

 karyawan ensures anu appropriately direkrut dipilih appraised sarta diganjar.

 nyokot tindakan pikeun alamat masalah kinerja.

 mendemonstrasikan kamampuhan pikeun éféktif ngatur rupa-rupa kaayaan gawé.

 nyokot minat gagasan anyar jeung cara anyar tina ngalakonan hal anu teu kaiket ku pamikiran ayeuna atawa

deukeut tradisional.

 dibangkitkeun jeung communicates lega tur compelling arah organisasi mereun séjén pikeun

ngudag eta arah nu sarua.

 AccountabilityHolds diri jeung nu lianna akuntabel pikeun measureable-kualitas luhur timely jeung ongkos

hasilna efektif.

 nangtukeun tujuan susunan priories sarta delegasi karya.

 nganalisa informasi sarta migunakeun logika mun alamat isu nu patali jeung karya jeung masalah.

 mendemonstrasikan kegigihan nalika Nyanghareupan Masalah susah atawa tantangan tetep tenang dina

kaayaan stres.

 ngoperasikeun sasuai jeung peraturan organisasi jeung aturan.

 kiamat Putusan MakingConfidently latihan judgment bebas dina henteuna

precedence atanapi ngadegkeun protokol gawé patali.

 mendemonstrasikan kamampuh ngagunakeun informasi relevan sarta judgment individu nangtukeun

naha acara atawa prosés sasuai jeung peraturan hukum na atanapi standar kawijakan.

 Komunikasi jétu Éféktif speaks teras nyerat jelas tur concisely pikeun nganyatakeun

pikiran jeung gagasan.

 professionally na tactfully nyiptakeun hiji lingkungan dimana gagasan bisa dibagikeun kalawan batur.

 confidently speaks ka pajabat tingkat luhur sarta manajemén eksekutif.

 bisa ngucapkeun konsep teknis rumit sarta Sistem di luhur nu bisa jadi jelas

dipikaharti di sakuliah unggal departemen sarta agénsi workforce.

 mendemonstrasikan kamampuhan pikeun tukang ngaput nada gaya basa jeung format kana cocog panongton.

 Listens ka batur neuleu interprets pesen ti batur na responds appropriately.

Kanyaho sarta keterampilan

 pangaweruh éksténsif ngeunaan féderal jeung hukum konstitusional kaayaan hukum statutory sarta hal pangadilan

keur conto.

 pangaweruh Jenderal kawijakan sarta prosedur administrasi pangadilan jeung manajemén kantor.

 Pangaweruh ngeunaan légal logis theorems aplikasi maranéhna pikeun aturan precedent légal of légal

interpretasi sarta interpretasi statutory.

 terampil dina pangatur tata sarta prioritizing prioritas karya sorangan perlu jeung proyék.

 terampil dina ngalakonan panalungtikan légal jeung aplikasi jeung interpretasi tina konsep légal

prinsip sarta theorems légal jeung specifics kasus individual.

 terampil dina pamakéan sumberdaya panalungtikan légal jeung software.

 ngolah kecap sarta aplikasi software desktop séjén.

 terampil dina ngarumuskeun tulisan na drafting pendapat légal dina singket jelas tur koheren

manner luyu jeung sarat tina Pangadilan nu.

 terampil dina nerapkeun prinsip légal aturan konsep precedents jeung kasus dina alamat

kasus individual sarta isu masalah légal.

 terampil dina presenting tur berkomunikasi jejer kontroversial atawa kompléks dina éféktif jeung

manner persuasif di presentasi umum jeung pidato saméméh manajer pangadilan papan hakim atawa

komite.

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *