shtëpi / Tree qiririn dhe krasitëse Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

Tree qiririn dhe krasitëse Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë Template

Drilling dhe i mërzitshëm Setters Tool Machine, operatorët, dhe Tenderët, Metalike dhe plastike Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrimi Template

Vënë në vend ose kanë tendencë të produkteve të eksplorimit të shpuar, hasur, pako, mulli ose të kryejë pjesë që ishin të lirë.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • Të shqyrtojë pajtueshmërinë me karakteristikat e funksionit që është prodhuar, duke përdorur pajisje kalibrues, të tilla si telescoping apo montuar vlerësimet, ose calipers, mikrometra.
 • udhëzime machining shqyrtim, kërkesat detyrë, ose plan për të konstatuar dimensionale ose të përfundojë specifikimet, seri e kërkesave, ose procedura, konfigurimin.
 • Zgjidhni dhe shpejtësitë e mbledhjes se janë të prerë, japin pajisje presje në feta , thellësitë e reduktimeve, dhe primet, në përputhje me njohuritë ose machining rekomandimet e atributeve metalike.
 • Vendosë burimeve në spindles.
 • Alter burime veshur që janë prerja .
 • veglave të sigurt dhe të vendosur në mobilje, shfrytëzuar pajisjet që zotëron se janë të tjera, ose bolts, jigs, clamps, shims.
 • Shko kontrolleve aplikim për t'u angazhuar prurjet që janë të automatizuar dhe për të pakësuar pajisje.
 • Mbi shëndoshë vende kthyer valvulave dhe qarkullimin e menjëhershëm të uljes së naftës ose coolants.
 • Run thjeshtë- ose shumta- shënoj gisht klikimeve për hapje lindi në mënyrë që funksionet e përpunimit mund të ekzekutohet në plastike ose metalike veglave.
 • Identifikimi i ka udhëzues gjërat në veglave kryqëzimet e dy palëve ose mbi spote hendek.
 • Shiko burrowing apo bizneset njësi jointeresant për të identifikuar çdo vështirësi.
 • Ngre workpieces ishullit të punës-tavolina personalisht ose duke përdorur Ngritësit ose stafin primare vinç për të ngritur dhe të veglave të pozicionit.
 • Vë machining vende dhe udhëzues gjurmët jashtë në të vepruar, zbatimin e të kuptuarit të dyqan matematikë dhe metodat paraqitjen, dhe përdorimin e pajisjeve të projektimit.
 • Përmbushja assemblage vogla, të tilla pjesë si për shembull buckling kanë arra, bolts, ose vida, përdorimit të mjeteve të energjisë elektrike ose mjete dore.
 • Vlereso që koleksione kërkimore detalit janë në harmoni me aksin e ana tavolinë, duke përdorur simptoma kaloni montuar në spindles.
 • Puna gjetjen pajisje për të përsëritur përshtat nga modelet ose templates.
 • Rishfaqen prerje mbi mjetet, shfrytëzuar grinders stol.

Aktivitetet Job Kualifikimi
 • Leximi paragrafët kuptuarit-Njohuri dhe përmbajtja e përbërë në dosjet e punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-paraqitur fokus të tërë mbi atë folks të tjera pohojnë, marrjen e kohë për ju për të kuptuar gjërat duke u prodhuar, duke i kërkuar çështjeve sipas rastit, dhe kurrë ndërprerë në raste të papërshtatshme.
 • Krijimi i-shkruar si e drejtë për nevojat e tregut të folur në mënyrë efektive,.
 • Komunikimi-biseduar me të tjerët për të përcjellë faktet effortlessly.
 • Matematikë-Punësuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Research-Duke përdorur rregullat e kontrolluar dhe zgjidhje për të zgjidhur çështjet.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi arsye dhe arsyetim për vend metat dhe përparësitë e opsioneve zëvendësues, gjetjet apo mënyra për çështje.
 • Active-Learning-Kuptimi efektet e detaje të reja në lidhje me dy të ardhshëm dhe ekzistues zgjidhjen e problemeve vendimmarrjen dhe.
 • Mësimi i zbatimit dhe duke zgjedhur trajnimi / metoda tutorial dhe trajtimet pėrshtatshme mësimin specifik situatën apo kur të kuptuar faktorët që janë të reja.
 • Ndjekja-checking / Vlerësimi i funksionalitetit të veten, folks që janë shtesë, ose bizneset e konsiderojnë hapa korrigjuese ose për të gjeneruar përparime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersI dhe kuptuar për shkak se ata bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Koordinimi-Rregullimi veprime në lidhje me veprimet e othersI.
 • Marketing-bindur të tjerët për të përmirësuar mendimet apo sjelljet e tyre.
 • Diskutim-Sigurimi i të tjerëve në mënyrë kolektive dhe të kërkuar për të pajtuar dallimet.
 • Edukimin e-mësuar të tjerët se si-për të marrë veprim.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar njerëzit.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-Përcaktimi i çështjeve të ndërlikuara dhe të kërkimeve të dhënat e lidhura me zbatimin e mjeteve dhe për të prodhuar dhe për të vlerësuar alternativat.
 • Procedurat e vlerësimit-Inspektimin nevojat pika dhe kërkon për të prodhuar një dizajn.
 • Technology Design-teknologji për të shërbyer përdoruesit dhe prodhimin ose përshtatjen e produkteve kërkon.
 • Tools Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një detyrë.
 • instalimin e pajisjeve, Instalimi, modelet, telat, ose aplikimet për të kënaqur karakteristika.
 • programe kompjuterike Development-Botime për aplikimet që janë disa.
 • Funksioni Monitorimi-Duke parë tregues të tjerë, pullat, ose mat për të siguruar një aplikim aktualisht është kryer në mënyrën e duhur.
 • Operacionet dhe procedurat Menaxho-drejtues të marsheve ose metoda.
 • Pajisje Maintenance-Përmbushja shërbimin rutinë në pajisjet dhe identifikimin kur dhe çfarë lloj servisimit është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i faktorëve prapa gabimet që funksionojnë dhe të zgjedhin se si të vazhdohet në lidhje me këtë.
 • pajisje ose metoda shfrytëzuar instrumentet që janë të nevojshme fiksimin-Fixing.
 • Quality-Control Analiza-Performing kontrolle dhe vlerësime të mallrave, Zgjidhjet, ose funksione për të gjykuar të shkëlqyer apo të efikasitetit.
 • Shiko dhe Vendimmarrës-Duke pasur parasysh shpenzimet të krahasueshme dhe avantazhet e aktiviteteve të mundshme për të gjetur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi se çfarë duhet të funksionojë lloj i procesit dhe se sa përmirësime në mjedis, operacionet, dhe gjithashtu rrethanat mund të ndikojnë në përfitime.
 • Metodat e vlerësimit-Identifikimi i hapave apo sinjale të performancës dhe në lidhje me qëllimet e pajisjes, sjellja e nevojshme seriozisht për të rritur apo të efikasitetit duhur.
 • Timemanagement-Trajtimi me këtë rast privat, si dhe të tjerët’ rastin e një.
 • Menaxhimi i Burimeve Financiare-Identifikimi sa dollarë do të investohen për të marrë detyrën e përfunduar, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Mbikëqyrja e Materiale Burimet-Marrja dhe shikimin në përdorimin e duhur të kenaqesive, pajisje, dhe materialet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të caktuar.
 • Administrata i stafit Burimeve-frymëzues, vendosjen, dhe duke çuar njerëzit, sepse ata kryejnë, përcaktimin individët më efektive për punë.
Kërkesa Education Kualifikimi njohuri
 • High-School Diplomë (ose GED ose Document High School Ekuivalenca)
 • Disa kurse Fakulteti
 • mbi 2 vjet, up-në dhe duke përfshirë katër vjet
Autoriteti Profesioni Aftësitë Kualifikimeve
 • Suksesi / Puna – 92.11%
 • durim – 90.80%
 • projekt – 92.70%
 • autoritet – 85.76%
 • ndihmë – 92.52%
 • Shqetësuar në lidhje me të tjerët – 89.60%
 • Positioning social – 88.86%
 • Vetëkontroll – 87.70%
 • Toleranca stresi – 85.33%
 • VersatilityORMobility – 88.67%
 • siguri – 90.97%
 • Kujdes të Details – 93.05%
 • Forcë – 91.32%
 • liri – 87.73%
 • risi – 85.14%
 • menduarit analitik – 85.18%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Veprojnë Rezonancë (MRI) pictures. Monitoruar sigurinë e pacientit dhe rehati . Mund të bëjnë gadolinium kontrast …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *