shtëpi / Operatorët Pile-shoferit Job Përshkrimi / Përgjegjësia mostër dhe Detyrat

Operatorët Pile-shoferit Job Përshkrimi / Përgjegjësia mostër dhe Detyrat

njerëzit grumbull puna bashkangjitur skids, anije, treads servil, ose vinça lokomotivë për të operuar një pilings automjeteve në lidhje me mbajtjen e sipërfaqeve, bulkheads, dhe bazat e shtëpive, të tilla si për ndërtesat e shkallës dhe kalatave.

Job Skills Kualifikimi
 • Shko këmbë dhe duar levat e marsheve të vënë shtuar çon dhe hammers situatën.
 • Kryer kontrolle para të hollësishme në veshje për të bërë operative sigurt duhur.
 • Drive pilings për të ofruar mbështetje në lidhje me shtëpitë apo komponentëve të tjerë, aplikuar pajisje që është e rëndë që ka një kokë Piledriver.
 • Transferimi leva dhe kaloni valvulave për të rritur dhe për të pakësuar drophammers që udhëtojnë hemorroide në thellësi të kërkuara, ose për të stimuluar hammers energjisë.
 • pastroj, lyej, dhe produktet që është plotësoj.

Puna rutinat Kualifikimi
 • Leximi linjat njohuri ditur dhe paragrafët përbëra në letrat e punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Sigurimi fokus të plotë mbi atë që njerëzit tjerë thonë, duke marrë kohë dhe energji për të kuptuar pikat duke u prodhuar, kërkojnë çështje sipas rastit, dhe nuk mesmerizing në momentet që janë të gabuara.
 • Krijimi i-shkruar jo si të papërshtatshme për nevojat e audiencës komunikuar në mënyrë efikase,.
 • Duke folur-biseduar me të tjerët për të përmendur informacionin në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Metodat kërkimore-Shfrytëzuar dhe rregulloret klinike të zgjidhë vështirësitë.
 • Duke menduar se është kritike-Aplikimi arsyetimi dhe menduar për të identifikuar talentet dhe dobësitë e opsioneve alternative, Idetë ose metoda të trazirave.
 • Active-Learning-Comprehending implikimet e detajeve të freskëta në lidhje me të dy ekzistuese dhe të ardhshme zgjidhja e problemeve dhe vendim marrje.
 • Learning Qasjet-Shfrytëzimin dhe picking praktikat dhe procedurat trainingPERinstructional duhura për problemin udhëzuar, ose kur mastering faktorët që janë të reja.
 • Ndjekja-OverseeingPERExamining funksionalitetin e vetes, individët që janë shtesë, ose organizata të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të krijuar përparime.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të tjerëve’ përgjigjet dhe kuptuar pse ata sillen si ata e bëjnë.
 • Koordinimi-Modifikimi veprime në drejtim të tjerëve’ veprimet.
 • Marketing-bindur të tjerët për të përmirësuar sjelljen apo intelektin e tyre.
 • Arbitrazhi-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Asistimi-edukimin e të tjerëve se si pikërisht për të marrë veprim.
 • Orientimi-Pozitivisht kompani duke u përpjekur për të gjetur mënyra për të ndihmuar individët.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Përcaktimi vështirësi ndërlikuar dhe kritikuar informacion lidhur zbatohen opsione dhe për të ndërtuar dhe të shqyrtojë zgjedhje.
 • Procedurat e vlerësimit-Ekzaminimi nevojat dhe specifikat zgjidhje për të bërë një stil.
 • pajisje Engineering Design-Ndërrimi ose prodhimin dhe teknologjive për të ndihmuar individual kërkon.
 • Tools Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • -instalimi produktet, produktet, instalime elektrike, ose aplikimet për të kënaqur kërkesat.
 • paketa kompjuter encoding-Botime lidhje me qëllimet që janë të ndryshme.
 • Veprime monitoruese-Duke parë dials treguesit, ose simptoma të ndryshme indikacione për t'u siguruar që nuk është një aplikim aktualisht funksionon si duhet.
 • Funksionimi dhe Manage-menaxhimin e funksioneve të pajisjeve ose veshje.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin që është rutinë në mjetet dhe përcaktimin e kur.
 • faktorët Troubleshooting-Vendimi pas glitches që janë menaxhimin dhe zgjedhjen se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me këtë.
 • sisteme ose modele shfrytëzuar pajisjet e nevojshme rivendosjen e-rivendosjen.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Performing kontrollet dhe hetimet e produkteve, Zgjidhjet, ose procedura për të vlerësuar efikasitetin ose të cilësisë.
 • Në pushtet dhe vendimmarrje-Duke pasur parasysh çmimet e përgjithshme dhe gjëra të mëdha në lidhje me hapat që janë të ardhshëm për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Vendimi mënyrë rregullimet në mjedis, funksione, së bashku me rrethanat mund të ndikojnë në rezultatet dhe si një proces i duhet të punojë.
 • Systems Vlerësimi-Përcaktimin e procedurave ose tregues të performancës së sistemit, si dhe në përputhje me qëllimet e makinës sakta apo veprimet e kishte një nevojë për të përmirësuar performancën.
 • Timemanagement-Trajtimi me rastin e të tjerëve, së bashku me rastin oneis personale.
 • Menaxhimi i parave-Përcaktimi se sa të ardhura do të përdoret për të marrë punën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto fatura.
 • Operacionet e produktit Burimeve-Duke parë dhe marrjen në përdorimin e duhur të të objekteve mjeteve, dhe furnizime të lëndëve të kishte një nevojë për të bërë specifikuar vepruar.
 • Administrimi i Personelit Burimeve-qëllim njerëz si ata, duke krijuar, dhe puna inkurajuese, dallimin folks më të mira për detyrën.
Kërkesa Education Përvoja Kualifikimi
 • Niveli High School (ose GED ose High-School Certifikimi Ekuivalenca)
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një nivel të lartë të shkollës
 • Disa Training College
 • Me shume se 1 yr, upto 24 muaj dhe duke përfshirë
Punojnë Kërkesat Skills Kontrollit
 • Realizimi / Përpjekje – 86.51%
 • këmbëngulje – 87.04%
 • motivimi – 87.33%
 • komandë – 84.93%
 • Bashkëpunimi – 85.41%
 • Problem në lidhje tjerët – 87.14%
 • Alignment social – 86.17%
 • Vetëkontroll – 87.75%
 • presioni Prag – 88.81%
 • AdaptabilityORFreedom – 89.24%
 • siguri – 92.18%
 • Kujdes të Details – 90.15%
 • Forcë – 84.71%
 • liri – 84.46%
 • risi – 88.28%
 • menduarit analitik – 87.67%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Veprojnë Rezonancë (MRI) pictures. Monitoruar sigurinë e pacientit dhe rehati . Mund të bëjnë gadolinium kontrast …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *