Fjala-Gjuha Patologët Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrimi Template

Vlerësuar dhe trajtuar njerëzit duke përdorur dialogun, terminologji, zë, dhe kushtet. Mund të zgjidhni pajisje të ndërveprimit që janë zëvendësues dhe të tregojnë përdorimin e tyre. Research lidhur-me çështjet Terminologjia dhe bisedë është kryer deri në maj. Job Skills Requirement Observe clients’ përmirësimit dhe ndryshojnë terapitë në mënyrë të përshtatshme. Render assessments to clients to collect informative data on

Lexo më shumë »

Prodhuesit Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe rolet

Strategjia dhe organizojnë aspektet e ndryshme të radios, televizor, nivel, ose prodhimit lëvizje-picture, të tilla si për shembull picking software, përputhen botuese, duke synuar rritjen dhe, dhe koordinimin e financimit. Job Skills Qualification Organize the actions of authors, administratorët, drejtuesit, si dhe stafi tjetër përmes qasjes tërë e prodhimit. Check post-production processes to

Lexo më shumë »

Installers diellore termike dhe teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Instaluar ose rivendosjen e programeve diellore të energjisë elektrike të projektuara për të grumbulluar, dyqan, dhe qarkullojnë ujë të PV-ngrohtë për familjen, përdorim industrial ose të biznesit. Job Skills Prerequisite Design energetic immediate or passive immediate or indirect, ose të ndajnë diellore-sistemet. Perform routine upkeep or fixes to restore solar techniques that are thermal to basic situations that

Lexo më shumë »

Përforcimi hekur dhe Rebar Punëtorët Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Gjendja dhe baret alumini të mbrojtura apo të aftë në forma që janë konkrete me qëllim të rritjes çimento. Punojnë me një numër të fasteners, pol- pajisje Folding, blowtorches . Përmban busters shufra. Job Skills Qualification Secure and place material cafes, shufra, aftë në llojet që janë të çimentos, ose kabllot, shfrytëzuar fasteners, …

Lexo më shumë »

Mirëmbajtja dhe riparimi Workers, General Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Ekzekutuar punën në lidhje me ekspertizën e profesioneve të artit ose një çift të servisimit për të mbajtur ndoshta hartimin e një institucioni në riparim, pajisje që është e hardware, ose modele. Detyrat mund të përfshijnë montim tub; marrje kazan; izolues; saldim; machining; zdrukthtari; rivendosjen e energjisë ose pajisje mekanike; instalimi, duke synuar, and managing

Lexo më shumë »

Të dhënat mjekësore dhe Informacione Shëndeti Teknikë Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Rolet

bëj, proces, dhe të vazhdojë mbajtjen e shënimeve mjekësore të programit të trajtimit shëndetësor në përputhje me kujdesin shëndetësor, admin, i ndershëm, legjitime, dhe rregullimin parakushtet i spitalit dhe qendrës klientët në një mënyrë të. metodë , mbaj, mbledh, and statement sufferer information regarding wellbeing requirements and standards in a manner in line with the

Lexo më shumë »

Animal Trajnerët Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësia Template

Praktika kafshë të egra që kanë probleme në lidhje operative, kontroll, siguri, performanca, ose konformitetit, ose ndihmuar folks. Kafshët mësohet për fjalë njeriu dhe kontakt; dhe problemi kafshë të egra për t'iu përgjigjur kërkon. Edukuar kafshë të egra u bazuar në specifikimet e dhëna për opozitën apo shfaqje. May teach pets work as element of package crew or to carry

Lexo më shumë »

Diellore fotovoltaike Installers Job Përshkrimi / Përgjegjësia e mostrës dhe funksionet

ndërtoj, vendosur, ose ruajnë fotovoltaike (fotovoltaike) Metodat në rooftops ose struktura të tjera në përputhje me vlerësimin e internetit dhe schematics. Mund të përfshijnë rregullimin, prerje, informatikë, dhe bolting segmentet PV dhe arkitektural përreth. Mund të kryejë funksionin e modeste të energjisë për shembull hetimet që janë ekzistuese. Career Skills Requirement Solar modules that were

Lexo më shumë »

dentistët, General Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Jobs

ekzaminoj, përcaktoj diagnozë, dhe të trajtuar aksidentet, Sëmundjet, dhe keqformime të smalt dhe gumline. Mund të merret tul, sëmundjet e nervit, së bashku me indet e tjera dentisti ndikojnë kujdes gojën dhe ruajtjen e dhëmbit. Mund të paraqesë një trajtim që është parandaluese ose të përshtaten në pajisjen dentare. Job Skills Qualification Give anesthetics to control the total amount

Lexo më shumë »

Ushqim Gatim Operators makine dhe Tenderët Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Template

Run ose tentojnë pajisje gatim, të tilla si për shembull sobave stresit, sobave skuqura që janë thellë, butet me avull, pots për të marrë ushqime të gatshme. Job Skills Qualification Examination information and record output, avull dhe ngrohjes lexime, të tilla si veprimet e trajtimit, rast gatim, tufa përpunuar, dhe kontrolloni efekte. Dëgjoni lidhur me sensorë mosfunksionim, …

Lexo më shumë »