Bluarje dhe lustrim Workers, Hand Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

rutinë, rërë, ose shine, aplikuar vegla dore ose me dorë të mbajtur materiale të ndryshme, pajisje të energjisë, lëndë druri, guri, argjila, i lirë, ose materiale qelqi. përfshin chippers, mbulesë, dhe të të parëve. Career Skills Qualification Mud, punë, pastroj, ose të rritur objektet ose zonat për të korrigjuar defektet apo edhe për të përgatitur materiale për plotësimin e mëtejshëm, using palm tools

Lexo më shumë »

Bill dhe llogaria Mbledhësit Përshkrimi Job / Përgjegjësia Template Dhe Jobs

Gjeni dhe të informojë klientët e bilanceve të vonuara me dergoni, telefon, ose vizitë private për të kërkuar shlyerjen. Detyrat përfshijnë marrjes së pagesës dhe postimi shumën që buyeris llogari; përgatitjen e kërkesave për zyrë krediti nëse klienti nuk përgjigjet; inicimin e rasteve foreclosure apo dhe mbajtjen e dokumenteve e të dhënave të serive dhe reputacionit. Career

Lexo më shumë »

Banakiere Job Përshkrimi / Rolet dhe detyrë Template

Përzierje dhe të ofrojë pije freskuese për klientët, drejtë ose nëpërmjet waitstaff. Career Skills Qualification Acquire funds for products supported. Verifikoni id e blerësit për të vërtetuar specifikat e moshës për blerjen e pije alkoolike. deklarata e të ardhurave të Stabilitetit. Bëni një përpjekje për të kufizuar problemet dhe obligim të bëjnë me blerësit’ extreme drinking by taking actions for

Lexo më shumë »

Terrazzo Punëtorët dhe të parëve Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe funksionet

Zbatimi i një kombinim të betonit, rërë, ngjyrë, ose patate të skuqura me guralecë për parket, shkallët, dhe pajisje të rasteve të prirje sipërfaqet që janë të guximshëm dhe kozmetike. Career Skills Need Minimize material department strips and push these in to the terrazzo foundation for bones or changes of coloring to form styles or designs

Lexo më shumë »

Zyrtarët korrektues dhe jailers Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

burgosurit Gardës në korporatat penale në përputhje me ligjet dhe metodat e provuara. Mund të mbrojtur të burgosurit intransit mes burgim, në sallën e gjyqit, burgim, apo vend tjetër. Përmban Sherifėt zëvendësministra dhe policisë të cilët kushtojnë shumë kriminelë tyre moment ruajtjen në organizata korrektuese. Career Skills Prerequisite Shield facility gates to display readers. Examine send for

Lexo më shumë »

Airfield Operacionet Specialistët Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Siguruar marinën dhe fluturim të sigurt aeroplanëve komercial dhe marrjen. Përgjegjësitë përfshijnë kontrollin në mes të kontrollit të trafikut ajror dhe personelit servis; dërgim; shfrytëzuar aeroportin marrjen dhe ndihmat e lundrimit; aplikuar trajtimet e sigurisë që janë Airfield; ruajtjen dhe mbikëqyrjen dhënat airfare; dhe duke përdorur njohuritë e të dhënave të temperaturës. Career Skills Qualification Apply airfield security treatments

Lexo më shumë »

Pastruesve Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Transport njerëzit në fusha të tilla si menaxhimi dhoma gjumi ose dhoma gjumi Xray aplikuar Stretchers karrige me rrota, ose lëvizshme dyshekët shtretër. Mund të mbajë ardhmen e materialeve ose të qartë dhe të mbajnë produktet. Job Skills Prerequisite Solution individual call techniques, llampat transmetimit ose alarme të përcaktuar Popullore kërkon. Kanë informacion ose dokumentet midis ndarjeve. përshtat …

Lexo më shumë »

Larje dhe pastrim i thatë Punëtorët Job Përshkrimi / Jobs dhe llogaridhënia Template

Puna ose kanë tendencë pastrim ose Drycleaning modele thatë-të pastër apo për të larë në shtëpi apo përmbajtje të biznesit, duke përfshirë tekstile veshje Buckskin, Furs blinds, fletët, rugs , dhe qilima. Përfshin informator të përmbajtjes. Career Skills Qualification Receive and level content for washing or drycleaning using pinpointing code amounts or names, applying appliance

Lexo më shumë »

Forest Zjarrfikësit Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Rolet

Ulja dhe për të menaxhuar zjarr në pyje apo tokë të komunitetit që është e zhveshur. Job Skills Qualification Retain connection with fireplace dispatchers at all times to alert these of the requirement for supplies and further firefighters, apo edhe për të thelluar ndonjë çështje përjetuar. Subjektet Rimëkëmbjes zjarri, and provide emergency help that is

Lexo më shumë »

Audiologists Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Funksionet

Shqyrtoni dhe trajtimin e individëve duke lidhur dhe duke përjetuar çrregullime. Mund të japin mësim dëgjimit dhe ndeshje aparate dëgjimi. Mund të kryejë kërkime lidhur-me probleme dëgjimi. Job Skills Need Examine and clean people’ kanalet e veshit. Edukuar dhe për të menaxhuar stafit shëndetësor dhe Audiology nxënësit. Krijuar dhe menaxhuar leximi aplikacionet shqyrtimit. Show people and aide

Lexo më shumë »