Asistente Administrative Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Përshkrimi i punës / Roles and Responsibility The Administrative Assistant job responsibilities Prepares correspondence memos reports etc Assist customers and other third parties with questions complaints requests tracking and tracing Receive scan and file documents from the customer shipper or agent Obtain required information when necessary and review for accuracy This

Lexo më shumë »

Senior Executive Sekretari Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Duties and Responsibility Sample Prepare and manage correspondence reports and documents Organize and coordinate meetings conferences travel arrangements Take type and distribute minutes of meetings Implement and maintain office systems -operate office equipment Maintain schedules and calendars -manage office supplies Arrange and confirm appointments -maintain

Lexo më shumë »

Menaxher i Projektit Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

menaxher i projektit është përgjegjës për ekzekutimin e planifikimit fillimi dhe mbylljen e një projekti të marrë pjesë në takimet e rregullta klienti zhvillohet Takimi minuta dhe të marrë veprime të rënë dakord me klientin Komunikoni me klientin për nevojat operative të projektit të marrë pjesë në të gjitha takimet me klientin dhe për të ndërmarrë veprime për të siguruar përfundimin në kohë …

Lexo më shumë »

Customer Service Përfaqësuesi Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Aftësi të forta organizative dhe administrative janë gjithashtu kritike si ky pozicion është përgjegjës për mirëmbajtjen e dosjeve të konsumatorëve dhe të përpunimit të transaksioneve të konsumatorëve Përveç kësaj Përfaqësuesit Shërbimit tonë të Konsumatorëve të siguruar kate sallë ekspozite janë të mirë-ruajtur dhe të sigurojë një mjedis të ngrohtë miqësore për Përfaqësuesin tonë të shërbimit të klientëve klienti duhet të ketë shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve aftesi komunikimi …

Lexo më shumë »