shtëpi / Masazh terapistët Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia Template

Masazh terapistët Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësia Template

Kryerja e kopshtarisë shërimit të zonave të buta dhe nyje. Mund të propozojë opsione Blerës korrigjuar, ose të ndihmojnë në vlerësimin e gamës së muskujve dhe lëvizje të energjisë.

Aftësitë e punës duhet
 • Kërkoni këshilla nga klientët me presion ose dhimbje në lidhje me të dhënat e tyre mjekësore dhe probleme për të gjetur se si rub padyshim do të jetë më e vlefshme.
 • Aplikoni dorën dhe tendosje të dorës së trupit të njeriut të faktorëve që janë specifike.
 • Fshij dhe fshij muskujt dhe indet delikate e trupit tuaj për të furnizuar trajtim në lidhje me mirëmbajtjen Wellness, traumat, ose kushtet mjekësore.
 • Mbani informacion terapi.
 • Të sigurojë drejtimin dhe detajet në lidhje me qasjet për përmirësimin postural dhe shtrihen, forcim, kohës së lirë të klientelës.
 • Analizo klientët’ sëmundje e butë-ind, përbashkët të shkëlqyer dhe funksionalitetin, muskujt e energjisë, dhe varg e levizjes.
 • Ndërtuar dhe të rekomandojë klientit plane terapi që përcaktojnë cilat lloje të fshij mund të jenë të punësuar.
 • Blerësit e drejtpërdrejtë të këshilltarëve kur është e nevojshme për forma të tjera.
 • Trajtojnë klientët në rregullimet kualifikuar ose ndodh që të jetë klientë’ vendet e punës dhe shtëpitë.
 • Konsultohuni me ide të tjera të kujdesit shëndetësor ilaç të jetë, zhvilluar nga specialistët, përfshirë fizioterapistë, chiropractors dhe psikologë për blerësit.
 • Bëjnë dhe përzierje vajra dhe përdorimin kombinon në epidermë consumersâ.
 • Përmbushur strategjive terapi ose terapi shtesë adjunctive bashku me masazh.
 • Përdorni asistime mbështetëse, duke përfshirë edhe akullnajat, squeezes që janë të lagësht, dritat në shtëpi për të promovuar klientelë’ çlodhje, pushim, dhe mirëqenia.

Veprimet e punës Domosdoshmëria
 • Të kuptuarit e leximit-Comprehending paragrafët dhe përmbajtjen e krijuar në letrat e punës të lidhura.
 • Active Dëgjimi-paraqitur fokusi gjithë në atë që të tjerët janë duke thënë, duke marrë kohë dhe energji për të realizuar pikat duke u prodhuar, kureshtar pyetje sipas rastit, sesa mbytje në raste të pasakta.
 • Botuese-biseduar në mënyrë efektive me shkrim jo si të papërshtatshme për nevojat e shikuesve.
 • Duke folur-flet-për të tjerët për të përmendur të dhëna të effortlessly.
 • Matematika-Shfrytëzuar matematikë për zgjidhjen e problemeve.
 • Metodat Shkenca-Shfrytëzuar dhe rregulloret shkencore për të korrigjuar çështjet.
 • Të menduarit kritik-Aplikimi arsye dhe arsye për të identifikuar aftësitë dhe metat e zgjidhjeve zgjedhje, konkluzionet ose metoda për çështjet.
 • Rëndësia nxënit aktiv-Kuptimi informacion të freskët për të dy të pranishëm dhe të ardhshëm zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Mësoni Metodat-Zgjedhja dhe aplikimin e mësimdhënies / strategjitë dhe metodat e pėrshtatshme problemin mësimin tutorial ose kur duke studiuar gjëra që janë të freskëta.
 • Monitorimi-TrackingPERAssessing funksionalitetin e folks të ndryshme, vetë, ose bizneset e konsiderojnë hapa korrigjuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ përgjigjet dhe duke e ditur se pse ata përgjigjen, ndërsa ata bëjnë.
 • Kontrolli-Përshtatja veprime në drejtim të tjerëve’ sjellje.
 • Aftësi bindjeje-Bindur të tjerët për të ndryshuar mendimet apo sjelljet e tyre.
 • Zgjidhja-Shpërndarja të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të pajtojë mospërputhje.
 • Training-Udhëzon të tjerët vetëm sa për të marrë veprim.
 • Orientimi-zell shërbimi duke u përpjekur për të gjetur metoda për të ndihmuar folks.
 • Kompleksi Problemsolving-Identifikimi dilemat komplikuara dhe hulumtimin detaje që është e lidhur për të prodhuar dhe për të vlerësuar mundësitë dhe zbatuar opsione.
 • Bizneset Analiza-inspektimin dëshirat dhe parakushte mallin për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Engineering për të ndihmuar konsumatorin dhe ndërtimin apo ndryshimin e produkteve dëshiron.
 • Tools përzgjedhjes-Identifikimi i mjeteve dhe lloj pajisje kishte një nevojë për të bërë një punë.
 • Instalimi-Instalimi mjete, produktet, instalime elektrike, ose programe për të përmbushur syze.
 • programe kompjuterike Programim-shkrim për përdorime që janë të shumta.
 • Funksioni Ndjekja-Duke parë shenja të ndryshme, thirrjet, ose testet për të siguruar një makinë është duke punuar në mënyrë efektive.
 • Funksionet Funksionimi dhe Manage-Menaxhues i pajisjeve ose pajisjeve.
 • Mirëmbajtja-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë për pajisjet dhe identifikimin kur.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsye për glitches që janë duke punuar dhe të vendosur se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • Fixing-Repairing produkteve apo programet shfrytëzuar mjetet që janë të nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Kryerja e provimeve dhe vlerësimin e sendeve, Kompanitë, ose operacionet për të vlerësuar cilësinë apo funksionalitetin.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh kostot krahasuese dhe avantazhet e veprimeve që janë të mundshme për të gjetur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-të vendoset se si ndryshimet në mjedis, operacionet, dhe gjithashtu situata mund të ndikojnë në efektet dhe si një program duhet të veprojë.
 • Systems Vlerësimi-Identifikimi i veprimeve ose shenjat e performancës së sistemit, si dhe të drejtën apo hapat e nevojshme për të forcuar efikasitetin, relative me objektivat e sistemit.
 • Time-Menaxhimi-Trajtimi kohë personale së bashku me të tjerët’ periudha e njërit.
 • Menaxhimi i Kursimeve-Identifikimi sa fonde do të përdoren së shpejti të ketë detyra bërë, dhe kontabilitetit në lidhje me këto shpenzime.
 • Administrata e përmbajtjes Burimeve-marrjen dhe duke parë në drejtim të përdorimit korrekt të produkteve, qendrat, dhe produkteve të nevojshme për të bërë funksionin e specifikuar.
 • Operacionet e punonjësve Burimeve-Zhvillimi, nxitës, dhe drejtimin e personave, sepse ata kryejnë, përcaktimin folks të lartë për detyrën.
Kërkesa Education Kërkesa njohuri
 • Shkallë të lartë School (ose GED ose Senior Certification High School Ekuivalenca)
 • Shumë kurse Shkolla
 • Asnje
Task Aftësitë Udhëheqja Kërkesa
 • Suksesi / Puna – %
 • këmbëngulje – %
 • projekt – %
 • komandë – %
 • ndihmë – %
 • Problem për të tjerët – %
 • Orientim kulturore – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Toleranca – %
 • AdaptabilityANDMobility – %
 • stabilitet – %
 • Ndërgjegjësimi i Depth – %
 • ndershmëri – %
 • liri – %
 • risi – %
 • të menduarit – %

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Agentë për shitje, Sherbime Financiare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Funksionet

Promovimin e shërbimeve financiare, të tilla si për shembull peng, vë taksa, dhe investimet udhëzime për konsumatorët të bankingut …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *