shtëpi / Mirëmbajtja dhe riparimi Workers, General Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Mirëmbajtja dhe riparimi Workers, General Job Përshkrimi / Duty Template dhe rolet

Ekzekutuar punën në lidhje me ekspertizën e profesioneve të artit ose një çift të servisimit për të mbajtur ndoshta hartimin e një institucioni në riparim, pajisje që është e hardware, ose modele. Detyrat mund të përfshijnë montim tub; marrje kazan; izolues; saldim; machining; zdrukthtari; rivendosjen e energjisë ose pajisje mekanike; instalimi, duke synuar, dhe menaxhimin e pajisjeve të freskëta; dhe rivendosjen e komplekset, kate, ose shkallët.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • ndërtoj, piedestal, ose instalime elektrike fix, pjesë elektrike ose automatike, programet tub, pajisje hidraulike, makina, ose mjete.
 • Spot probleme fizike dhe të konstatojë si-të sakta ato, komponente revista, fix libra, ose shqyrtuar projekteve, si jetike.
 • ekzaminoj, kryej, ose pajisjet e provimit ose pajisje të zbuluar dështimet njësi.
 • Shpenzim dhe histori të ndryshme të servis ose riparimin e.
 • purifikoj boshte, kushineta, artikuj.
 • Programi dhe paraqitjen fix funksioni, punësuar diagramet, skicat, harton, udhëzon mirëmbajtjes.
 • Rregullimin e elementeve qëllimshëm i pajisjeve ose instrumenteve të trajtojë, aplikuar vegla dore, nivelet, bobs pingul, ose straightedges.
 • Paint ose rivendosur attics, kate zdrukthëtari, dritaret, suva, drywall, apo zona të tjera të krijimit të ndërtesave.
 • Funksion pajisje reduktimin ose pishtarë bashkohen ose për të ulur elemente metalike.
 • shpërbërë modele, pajisje, ose njësi të punësuar të japë mjetet, vinça, Ngritësit, ose mjetet e pushtetit për të fituar qasje në dhe për të eleminuar copa të meta.
 • Kryen ruajtjen rutinë, të tilla si për shembull kryerjen e hapave të ndryshme të mirëmbajtjes preventive, verifikimin nivelet e lëngjeve, shkëmbejnë filtra, ose kontrollin shiritat, motors, ose shtyn.
 • Gear rivendosur modele, a të ndërtimeve perberesit, përdorur metoda të tilla si për shembull detaje mjeteve matëse ose njësi të automatizuar ose elektrike vlerësimit të tilla si për shembull hammers saws, ushtrime ose pajisje.
 • Makina apo rivendosur ose të mbajnë produkte të specializuara të vendosura në laundries, spitale, priza, zyrat, ose prodhuesit.
 • blej zonat, artikuj, apo pajisje nga revista apo kompani.
 • Ekzekutuar punë standarde pastrimin e shtëpive ose ndërtesave.
 • Organizoni dhe harmonia gear re pas instalimit.
 • Kontrolloni pjesëve të përdorura për të konstatuar përmirësime në kërkesat që ishin perspektiva, punësuar rregullat, calipers, mikrometra.
 • Setup dhe aplikim të drejtuar mjete për të rregulluar apo sajojnë pajisje, lures, perberesit aplikim, ose burimet.
 • Restore ose shpik tavolina, stola, ndarje, ose përbërës të tjerë të drurit, duke përfshirë hedh.
 • Set pako mbajë ose për të korrigjuar archways, sipërfaqet, shtëpi, ose strukturat shtesë.
 • Karrigës dhe punojnë valvulave, përdorur pajisje valvul-bujqësore.
 • Mblidhuni kaldaja në faqet instalimi, punësuar mjete të tilla si për shembull hammers bobs, gradë, pishtarë, ose pajisje të tjera të dorës.
 • Mount mjete për të rritur efektivitetin operacional ose energjisë të ndërtesave industriale ose rezidenciale.
 • Kryen mirëmbajtjen rutinë përfshirë reinvigorating disavantazhet strukturore për të bërë punën e caktuar maksimale furre, duke shtuar pjesë këmbimi, ose përditësimin tuba ose shkrimtarë.
 • vend, bashkangjitni, ose materialeve izoluese pengesë për të shmangur shkurtimet e energjisë elektrike nga nga pronat hidraulik, ose të ndryshme strukturat apo materiale objekte.
 • Sigurohuni që adresa ujësjellësit.
 • Përgatitja apo kontrollojnë nënkontraktuesit ose personelit të mirëmbajtjes.
 • ofruesve të ofrojnë groundskeeping, të tilla si bora ose kopshtarisë trajtimit.
 • Llogaritur çmimet për të korrigjuar pajisje, marsh, ose krijimin e ndërtimeve.
 • pajisje plan urbanistik të ri për të ndihmuar në mirëmbajtjen ose riparimin e produkteve, gear mekanike, ose për të bërë komponente.

Veprimet e punës Kërkesat
 • Leximi paragrafët njohuri ditur përgatitura dhe dënimet në dokumentet e punës që janë të lidhura.
 • Active Dëgjimi-Për çka njerëzit tjerë thonë paraqitur vëmendje të plotë,, marrjen e kohë për ju për të kuptuar pikat që bëhen, Pyetjet e pyesin si e duhur, dhe nuk mbytje në momente të pasakta.
 • Publishing-në letër si e drejtë për kërkesat e tregut të komunikuar në mënyrë efektive,.
 • Biseduar-Duke folur për të tjerët për të përmendur të dhënat e duhur.
 • Matematikë-Shfrytëzuar matematika për të zgjidhur çështjet e.
 • Research-Duke përdorur metoda dhe politikat mjekësore për të zgjidhur çështjet.
 • Kritik-menduarit-Shfrytëzuar logjikën dhe arsyet për të identifikuar përparësitë dhe të metat e qasjeve, gjetjet apo zgjidhje alternative për dilema.
 • Active Learning-Duke ditur rëndësinë e informacionit të ri në lidhje me çdo të ardhmen dhe zgjidhjen e problemeve aktuale vendimmarrjen dhe.
 • Learning Metodat-Përdorimi dhe përzgjedhjen e praktikave instructionANDtutorial dhe teknika pėrshtatshme situatën specifike edukuar, ose kur të kuptuarit e çështjeve të freskëta.
 • Ndjekja-MonitoringANDDetermining performancën e individëve shtesë, vetë, ose organizatat e konsiderojnë veprime korrigjuese ose për të krijuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të tjerëve’ Tendencat pse ata reagojnë si ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Koordinimi-Modifikimi veprime në drejtim të veprimeve othersI.
 • Aftësi bindjeje-Genuine tjerë për përmirësimin e mendjet e tyre apo sjellje.
 • Diskutim-Sjellja tjerët kolektivisht dhe të dashur për të pajtuar variacione.
 • Mësimdhënia-Coaching tjerët se si të bëjë diçka.
 • Orientimi-Definitely kompani duke u përpjekur për të gjetur metoda për të ndihmuar folks.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-Identifikimi dilemat komplikuara dhe kritikuar të dhënat relevante të aplikojnë zgjidhje dhe të shqyrtojë dhe për të prodhuar zgjedhje.
 • Bizneset Analiza-inspektimin dëshiron dhe specifikimet mallin për të prodhuar një stil.
 • Technology Design-Making ose ndryshimin pajisje dhe teknologji për të ndihmuar dëshirat e përdoruesve.
 • Tools Selection-Përcaktimi i llojit të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • paketa e instalimit-Shtimi, makina, instalime elektrike, ose gear për të përmbushur syze.
 • Programim-Botime aplikimet kompjuterike në lidhje me kërkesat që janë të ndryshme.
 • Funksion Ndjekja-Duke parë thirrjet, vlerësimet, ose sinjale të tjera për të siguruar se nuk është një pajisje e kryer siç duhet.
 • Procedura dhe Manage-Kontrolli operacionet e marsheve ose programeve.
 • Pajisje Maintenance-Përmbushja mirëmbajtjen rutinë mbi produktet dhe identifikimin se kur dhe se çfarë lloj të mirëmbajtjes bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsye për gabime që janë të veprojnë dhe të zgjedhur se si të vazhdohet në lidhje me këtë.
 • Rivendosja-Fixing metoda ose makina shfrytëzuar mjetet që janë të domosdoshme.
 • Quality-Control Vlerësimi-Ekzekutimin inspektimet dhe testet e produkteve, Kompanitë, ose procese për të vlerësuar cilësinë apo efikasitetin.
 • Në pushtet dhe vendimmarrje, Duke marrë parasysh shpenzimet relative dhe avantazhet e hapave që janë potencial për të zgjedhur një më të mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin se si një program duhet të funksionojë dhe vetëm se si ndryshimet në situata të, bizneset, dhe atmosfera mund të ndikojë në rezultatet e.
 • Metodat Analiza-Përcaktimi i veprimeve ose tregues të performancës së sistemit dhe në përputhje me qëllimet e sistemit, të sakta ose masat e nevojshme për të rritur efektivitetin.
 • Time Management-kontrolluese të tjerët’ Ora si dhe koha oneis vet.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Identifikimi se fondet do të jetë e shpenzuar të ketë detyra të realizohet, e të dhënave të lidhur me këto fatura.
 • Operacionet e produktit Burimeve-marrjen dhe përjetuar në drejtim të përdorimit të pajisjeve ideale, lehtësira, dhe burimet e nevojshme për të bërë punën specifike.
 • Menaxhimi i Motivimi Personnel Resources-Building, dhe drejtimin folks si ata që kryejnë, identifikimin e folks më efektive për profesionin tuaj.
Kërkesa Education Kërkesa njohuri
 • Niveli High School (ose GED ose School Senior High ekuivalenca Certificates)
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një diplomë Top Shkollës
 • mbi 1 vit, rreth nja dy vjet dhe duke përfshirë
Job Komandës Aftësitë Kërkesa
 • AccomplishmentANDEnergy – 93.13%
 • këmbëngulje – 89.90%
 • përpjekje – 91.60%
 • komandë – 88.22%
 • Bashkëpunimi – 94.92%
 • Çështje për të tjerët – 93.47%
 • Orientim kulturore – 91.16%
 • Vetëkontroll – 94.59%
 • presioni Prag – 91.25%
 • Përshtatje / Shkathtësi – 93.54%
 • seriozitet – 91.98%
 • Përqëndrohet në detaje – 92.96%
 • Forcë – 91.11%
 • liri – 95.50%
 • zhvillim – 92.89%
 • menduarit analitik – 94.75%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Agentë për shitje, Sherbime Financiare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Funksionet

Promovimin e shërbimeve financiare, të tilla si për shembull peng, vë taksa, dhe investimet udhëzime për konsumatorët të bankingut …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *