shtëpi / Përshkrimi i punës / Logjistika Inxhinierët Job Përshkrimi Template

Logjistika Inxhinierët Job Përshkrimi Template

Style apo vlerësuar zgjidhje të detajuara për detyra të tilla si modelimin e rrjetit, automjetet optimization, praktikat dhe ekzaminimi qasje, kostoja kontrollin, zhvillimi aftësia, ofrimit dhe kurs optimization, ose menaxhimit të informacionit.

Job Skills Kualifikimi
 • Strategjitë ofrojë opsione për konsumatorët.
 • Intervistë punonjës të rëndësishme ose vizitoni institucionet për të identifikuar produktivitetin- përmirësim, çmim – mbështetje, ose uljen perspektivat -furnizimit.
 • logjistikës direkte analistët’ detyrë.
 • Zhvilluar syze në lidhje me përmbajtjen, mjete, harton Center, ose teknika veshje -managing.
 • Premtimet kritikë kontraktuale, karakteristika blerësi, ose të dhëna që është e lidhur me të konstatuar kërkesat ndihmë apo logjistike.
 • Vërtetoj ose të bëjë shënime në logjistikë apo mirëmbajtjen e programuara – Programet e informacionit mbikëqyrjes apo të dhëna që konfirmojnë.
 • Të identifikuar ose të prodhojnë metoda tipike të punës apo udhëzimet e kompanisë për të përmirësuar operacionet që do të vrapojnë.
 • Zhvilluar ose mbajtur kuotat e shpenzimeve, parashikimet, ose modele të shpenzimeve.
 • Konstatojë specifikimet strategjitë mbështetëse, për fakte shembull aftësisë, nevojat për punësim, ose ruajtjen ose sigurisë planet.
 • Kryen strategjitë studime apo analiza, të tilla si për raportet momentin e shkallës, analiza zero-bazë, analiza e kursit, analizat e rrjetit, analizon qarkullimi-rruga, ose analiza furnizimit-zinxhir.
 • Analizuar ose përkthejnë njohuritë e logjistikës që përfshin shërbimin e konsumatorëve .
 • Dërgo info apo strategjitë e teknologjive për mbështetje produktive dhe të fuqishme të metodës zhvillimit, ose artikull, produkte ose kompani.
 • Konsiderojnë efikasitetin e procedurave ekzistuese apo të ardhshme logjistike.
 • Strategjitë që është e zbatohen proceset e modelimit për të trajtuar shqetësimet e tilla si progres operative procedurë ose Design Center, apo në format.
 • Masa përdorimin e furnizimit të teknologjisë në vijim, Aplikimi webbased magazinimin, ose metoda të mençur transportues për të maksimizuar farë apo qendër të shpërndarjes efikasitetin.
 • Prodhojnë indikacione kritike efektivitetit për seksione, Instrumentet e provimit brendshme, ose matjet logjistike.
 • Njohin kosto-pakësim ose qasja-përmirësimit opsionet që janë logjistike.
 • Të vlerësojë përdorimin e inxhinierisë, të tilla si për shembull globale sistemeve të pozicionimit (lundrim), radio frekuencë ID (RFID), opsion kurs software, ose teknika Linkup satelitor, për të rritur produktivitetin e udhëtimit.
 • Përgatitja e qasjeve logjistike apo modele konceptuale për qendrat gjeneruese.
 • Hartimi gjera restorante burim që minimizuar ndikimet mjedisore apo tarifat.
 • Style rritet vende të shpërndarjes.
 • Të përcaktuar mundësinë e modifikimit të shërbimeve ekzistuese, ose projektimin e objekteve, përqëndruar në faktorë për shembull agjendën, shtëpi ofruar, pagesë, kërkesat komplekse .
 • Krijo ose të operacioneve të menaxhimit të doc logjistikës që janë të kundërt për të siguruar efikasitetin maksimal të riciklimit të produktit, ripërdorimin, ose asgjësimin e mbetur.
 • Kryen auditime mjedisore të tilla si për shembull ruajtje, shpërndarje, ose transportit, për ndjekjet e logjistike.
 • Krijo modele ose situata të parashikojnë efektin e çmimeve të gazit për shembull, çmimet rrugë, taksat e energjisë elektrike, modifikuar rrethanat.
 • Kritikë të gjithë botën, Mbarkombëtar, ose udhëtimit shtet apo strategjitë llogaritë në lidhje me strategjitë për të përmirësuar efikasitetin apo pakësuar ndikimin mjedisor të veprimeve të logjistikës.
 • Përcaktuar parakushtet duke pritjet e akreditimit që janë ekologjike për dorëzimin.
 • Dërgo aftësinë logjistike apo analizave të planifikimit aftësinë lidhur me funksionet e transportit ose syndication.
 • Fitoni ose teknika doc për të minimizuar ose reduktuar produktivitetin e karbonit të shkaktuar nga burimet ose produkte’ lëvizje.
 • Të matur efektin që është e mjedisit ose e energjisë efikasitetin e veprimeve të strategjive, punësuar karbonit minimizimin software.

Task Aktivitetet Domosdoshmëria
 • Leximi dënime Të kuptuarit-Kuptimi dhe paragrafët përbëra në dosjet që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-Furnizimi fokusin e tërë në atë që të tjerët janë duke thënë, duke marrë kohë dhe energji për të kuptuar faktorët duke u krijuar, kureshtar çështje si të saktë, sesa mbytje në raste të papranueshme.
 • Prodhimin-In shkrim jo si të papërshtatshme për kërkesat e audiencës bisedonte në mënyrë efektive,.
 • Komunikimi-Duke folur për të tjerët për të ndarë të dhënat në mënyrë efikase.
 • Math-Përdorimi matematika për të zgjidhur problemet.
 • zgjidhjet e teknologjisë-Punësuar dhe rregullat shkencore për të rregulluar me vështirësi.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi arsyetimi dhe arsye për të njohin pikat e forta dhe të dobëta të zgjidhjeve alternative, gjetjet apo mënyra për problemet.
 • Efektet e të nxënit aktiv-ditur informacion të freskët së në lidhje me çdo ardhmen dhe të pranishëm problemsolving dhe vendimmarrjes.
 • Learning Metodat-Zgjedhja dhe duke shfrytëzuar praktikat dhe teknikat pėrshtatshme problemin udhëzuar teachingOReducational ose kur mastering pikat që janë të reja.
 • Kontrollimi-Ndjekja / Përcaktimi funksionalitetin e personave të ndryshëm, vetë, ose bizneset e konsiderojnë hapa korrigjuese ose për të gjeneruar ndryshime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ tendencat dhe të kuptuarit për shkak se ata bëjnë pse ata sillen.
 • Zhdërvjelltësi-Ndryshimi veprime në drejtim të tjerëve’ sjellje.
 • Marketing-Bindur të tjerët për të ndryshuar mendimet apo veprimet e tyre.
 • Negocimi-Shpërndarja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar mospërputhje.
 • Udhëzuar-Coaching tjerët si-të bëjë diçka.
 • Shërbimet Orientimi-zell në kërkim të mënyrave për të mbështetur personat.
 • Avancuar zgjidhja e problemeve-dalluese vështirësi komplekse dhe të dhënat e shqyrtimit që është e lidhur vlerësuar dhe për të ndërtuar zgjedhje dhe zbatuar zgjidhje.
 • Operacionet Vlerësimi-Duke pasur parasysh dëshirat dhe kërkesat pika për të prodhuar një plan urbanistik.
 • Technology Design-Përafrimin veshje ose për të bërë dhe të teknologjive të funksionojë përdoruesi dëshiron.
 • Pajisje Selection-Përcaktimi i lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të kryer një karrierë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, makina, instalime elektrike, ose aplikimet për të përmbushur kërkesat.
 • programe kompjuterike Programim-Kompozimin lidhur me aplikime të ndryshme.
 • Funksion Ndjekja shikuara mat, dials, ose shenja të ndryshme për të siguruar që ka një makinë kryerjen në mënyrë të përshtatshme.
 • Operacionet dhe operacionet e kontrollit-drejtues të teknikave apo produkteve.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin që është rutinë në mjetet dhe përcaktimin e kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi faktorët prapa problemet që do të vrapojnë dhe të vendosur se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me të.
 • Fixing-Ndreqje produktet ose teknikat duke përdorur pajisjet e nevojshme.
 • Quality-Control Research-Kompletimi provimet dhe inspektime të mallrave, ofruesit, ose procese për të vlerësuar cilësinë apo efikasitetin.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh shpenzimet relative dhe gjëra të mëdha në lidhje me hapat që janë të mundshme për të gjetur një të mirë të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Marrja e vendimeve se sa ndryshime në mjedis, procedurat, dhe gjithashtu situata mund të ndikojnë rezultatet dhe çfarë lloj metode duhet të kryejë.
 • Metodat Analiza-Identifikimi i veprimeve ose tregues të performancës si dhe të sakta apo veprimet pasur nevojën për të përmirësuar funksionalitetin, në lidhje me objektivat e makinës.
 • Time-Menaxhimi-Trajtimi rastin private së bashku me të tjerët’ rastin e një.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Përcaktimi sa fonde do të përdoren së shpejti për të marrë punën e bërë, dhe të shitjes për këto shpenzime.
 • Operacionet e materialit Burimeve-Marrja dhe respektuar për përdorimin korrekt të materialeve, karakteristika, dhe mjetet e nevojshme për të bërë punën zgjedhur.
 • Mbikëqyrja e Personelit Burimeve-Zhvillimi, inkurajues, dhe udhëzuese individët si ato funksionojnë, identifikimin e personave të lartë për atë punë.
Kërkesa Training Përvoja Kualifikimi
 • Diplomë Bachelor
 • Diplomë Lidhu së (ose tjetër faza e dytë-vjeç)
 • mbi 4 vjet, upto disa vjet dhe duke përfshirë
Job Skills Udhëheqja Kërkesa
 • Realizimi / Përpjekje – %
 • këmbëngulje – %
 • motivimi – %
 • kontroll – %
 • ndihmë – %
 • Shqetësim për të tjerët – %
 • Drejtimi social – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Toleranca – %
 • Shkathtësi / shkathtësi – %
 • besueshmëria – %
 • Përqëndrohet në detaje – %
 • seriozitet – %
 • pavarësi – %
 • risi – %
 • menduarit analitik – %

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Product Safety Engineers Job Përshkrimi i mostrës

Produce and conduct testing propose steps to lessen or eliminate hazards and to gauge solution

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *