shtëpi / Pëlhurë dhe Veshmbathje Patternmakers Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrë e mostrës

Pëlhurë dhe Veshmbathje Patternmakers Job Përshkrimi / Funksionet dhe detyrë e mostrës

Draw dhe të zhvillojnë modele të shprehive rroba mjeshtër detaje apo templates. Gjithashtu mund të tërheqë dhe të prerë pëlhura dhe veshje.

Aftësitë Karrierës Kërkesa
 • Sjellja Test nga veshje të përshtatshëm dhe duke e bërë Template.
 • Nxjerrë detaje mbi diskutuar punët e pleats, xhepat, buttonholes, dhe gjithashtu atributet e tjera, si dhe elemente për pikë kudo zona janë për t'u regjistruar, aplikimin PC ose duke krijuar mjete.
 • Konstatuar copa model’ Dizajni më efektive për të minimizuar mbetjet e produktit, dhe niveli pëlhurë në mënyrë të përshtatshme.
 • Prodhuar një strukturë mjeshtër për çdo sizing brenda një përzgjedhje të stileve të veshjeve, duke përdorur Listat, penning mjete, copë, ose certifikimin Gadgets.
 • Draw koleksionet e elementeve model nga përafrimin ose djegia modelet ekzistuese, ose duke krijuar modele.
 • Zhvillimi i një dizajn letër që në masë të prodhuar një strategji plan urbanistik.
 • Vendndodhja dhe prerë mjeshtër ose Template modelet jashtë, aplikuar blades dhe gërshërë, ose kopje të printuar të modeleve .
 • Diskutoni kërkesat stil duke përdorur zhvilluesit, dhe për të ndryshuar modelet e tyre autentike e veshjet në sjelljen e komponentëve të veçanta që mund të paraqitura gjatë një periudhe prej leckë.
 • Tag përfundoi stilet me informacion si dimensione veshje, seksion, lloj, njohje, dhe qepje drejtime dhe produkte.
 • Dimensionet Vlerësimi i harton sipas-to forma, mendon shtrihen e përmbajtjes.
 • projekteve studimore, artikuj template, dhe specifikimet faqosje për të konstatuar sasitë, modelet e, dhe madhësive të pjesëve të strukturës, gjithashtu për të vendosur shumën totale prej materialeve apo substancave të nevojshme për të prodhuar një zgjidhje.
 • TRACE reduktuar modele në copa për të gjeneruar tema, dhe përshkruan e raportit mbi sjelljen kartoni.
 • Gjurmë përshkruan i stileve të veçanta mbi materiale, dhe rroba prerë duke përdorur gërshërë.

Aktivitetet e punës duhet
 • Leximi paragrafët njohuri kuptuar dhe dënimet e krijuar në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active Dëgjimi-Duke i kushtuar vëmendje të plotë për çfarë folks të tjera janë duke thënë, duke marrë kohë për ju për të kuptuar artikuj duke u krijuar, Pyetjet pyesin si ideal, sesa mesmerizing në momente të papranueshme.
 • Krijimi i-folur me sukses në shkrim si të përshtatshme për nevojat e shikuesve.
 • Komunikimi-Duke folur me të tjerët për të përcjellë faktet me sukses.
 • Matematikë-Punësuar aritmetike për të rregulluar çështjet e.
 • Research-Përdorimi i rregullave mjekësore dhe zgjidhje për të zgjidhur vështirësitë.
 • Criticalthinking-Aplikimi arsye dhe arsyetim për të njohur metat dhe talentet e opsioneve alternative, konkluzionet apo mënyra për fatkeqësitë.
 • Active-Learning-Njohuri efektet informacion të ri për çdo marrje ekzistuese dhe të zgjidhjes së problemeve të ardhmen dhe vendimmarrje.
 • Qasjet-Shfrytëzimi mësuarit dhe duke zgjedhur qasjet trainingANDinstructional dhe teknika të përshtatshme për situatën specifike kur të mësuar apo edukuar artikuj të freskëta.
 • Kontrollimi-OverseeingANDExamining efikasitetin e vetes, individë të ndryshëm, ose kompanitë të krijojnë përparime ose e konsiderojnë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersA, ndërsa ata bëjnë pse ata sillen dhe të ditur.
 • Kontrolli-Modifikimi veprime në lidhje me aktivitetet e othersI.
 • Marketing-Genuine tjerët për të ndryshuar mendjet e tyre apo sjellje.
 • Negocimi-Sigurimi tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Edukimin e-Coaching tjerët howto marrin masa.
 • Kompania Orientimi-Definitely kërkojnë qasje për të mundësuar individëve.
 • Kompleksi Problemsolving-Identifikimi probleme të avancuar dhe shqyrtimin informacion që është i lidhur zbatojë përgjigje dhe e konsiderojnë dhe për të prodhuar zgjedhje.
 • Operacionet Vlerësimi-Analizimi parakushtet Merchandise dhe dëshiron të prodhojë një plan urbanistik.
 • Technology pajisje Design-Krijimi apo prodhimin dhe teknologji për të ofruar kërkesave të konsumit.
 • Gear Përzgjedhja-Përcaktimi i mjeteve dhe pajisjeve s tipi kishte një nevojë për të kryer një punë.
 • Mjetet e instalimit, Instalimi, modelet, instalime elektrike, ose paketa për të kënaqur kërkesat.
 • Coding-Kompozimin programet kompjuterike për qëllime që janë të ndryshme.
 • Funksion thirrjet Monitorimi-Respektuar, testet, ose sinjale të tjera për të siguruar një pajisje është kryer si duhet.
 • Procedura dhe për të trajtuar-Menaxhues funksionet e metodave ose produkteve.
 • Mirëmbajtja-Performing mirëmbajtjen rutinë mbi mjetet dhe përcaktimin se kur dhe se çfarë lloj të ruajtjes bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi i shkaqeve të problemeve operative dhe të vendosur se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me të.
 • sistemeve apo makina fiksimin e-fiksimin duke përdorur pajisjet e nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Performing kontrollet dhe hetimet e produkteve, Zgjidhjet, ose procese për të gjykuar efektivitetin ose cilësinë.
 • Gjykimi dhe vendimmarrjen-Duke pasur parasysh shpenzimet të krahasueshme dhe përfitimet e hapave që janë të mundshme për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Marrja e vendimeve se si një proces i duhet të punojë dhe se si ndryshimet në mjedis, funksione, dhe gjithashtu Sëmundjet do të ndikojë në përfitimet.
 • Masat Systems Analiza-dalluese apo treguesit e performancës dhe të afërm për qëllimet e sistemit, hapat pasur nevojën për të përmirësuar apo funksionalitetin e duhur.
 • Time Management-kontrolluese me rastin e të tjerëve dhe momentin personale e dikujt.
 • Mbikëqyrja e Financiare Burimeve-përcaktimin se si të ardhurat e së shpejti do të shpenzohen për të marrë detyrën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i burimeve materiale-Respektuar dhe marrjen në drejtim të përdorimit të duhur të të karakteristika veshje, dhe materiale komponentët kishte një nevojë për të bërë punën e përzgjedhur.
 • Administrimi i Personelit Burimeve-Inkurajimi, duke krijuar, dhe personat udhëzuese si ata veprojnë, identifikimin e personave më efektive për karrierën tuaj.
Kërkesa Training Kualifikimi njohuri
 • Diplomë Lidhu së (ose diplomë tjetër 2-vjeçar)
 • Diplomë Senior School (ose GED ose Senior School Ekuivalenca Kualifikimit)
 • Me shume se 6 vjet, deri në 8 vjet dhe duke përfshirë
Profesioni Aftësitë Udhëheqja Kërkesa
 • SuccessOREffort – 90.38%
 • vendosmëri – 91.61%
 • përpjekje – 90.54%
 • kontroll – 81.22%
 • Bashkëpunimi – 93.32%
 • Shqetësim për të tjerët – 87.38%
 • Orientim social – 88.86%
 • Vetëkontroll – 88.89%
 • presioni Prag – 85.78%
 • Përshtatje / Mobility – 87.17%
 • stabilitet – 91.56%
 • Fokusimi në aspekt – 88.61%
 • ndershmëri – 92.49%
 • pavarësi – 82.89%
 • përparim – 86.25%
 • të menduarit – 85.26%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Magnetic Resonance Imaging Teknologë Job Përshkrimi / Duty mostër dhe Funksionet

Veprojnë Rezonancë (MRI) pictures. Monitoruar sigurinë e pacientit dhe rehati . Mund të bëjnë gadolinium kontrast …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *