shtëpi / Electricial|Field Work / Elektricist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Elektricist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Përshkrimi i punës / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

 • Elektricist ka për të siguruar cilësi të lartë të punës elektrike duke ndjekur udhëzimet verbale në lidhje me riparimet e nevojshme dhe të veprojnë në përputhje me vlerësimin e përgjithshëm të punës dhe udhëzimet elektrike
 • Instaluar dhe komisioni i të gjitha llojet e instalime elektrike në mënyrë efikase dhe me kosto efektive për të marrë pjesë ankesave për çështje elektrike nga seksionet e ndryshme
 • Plani i instaluar riparimin Elect Generator Pajisje Shpërndarjes
 • Instalo dhe të komisionit të gjitha llojet e instalime elektrike dhe pajisje mekanike
 • Marrë pjesë të ankesave nga seksionet e ndryshme dhe për të kryer punën në baza prioritare
 • Ndiqni orarin mirëmbajtjes preventive mbi të gjitha makineritë
 • Install dhe shërbim të gjitha llojet e ndeshjeve të lehta
 • Ofrimi i mbështetjes dhe për të ndihmuar të gjithë degën e tjera kur kërkohet
 • Garantuar sigurinë personale të jobholder nga përdorimi korrekt të pajisjeve dhe mjeteve veshur pajisje pajisje të sigurisë si furnizohen nga kompania
 • Të sigurojë që Misioni i Drejtuar Work Ekipet MDW dhe shtëpisë dhe mirëmbajtjen 4S modulet janë në vend
 • Në përputhje me higjienën dhe sigurinë rregullat dhe rregulloret e kompanisë
 • Puna do të përfshijë mirëmbajtjen elektrike të pajisjeve elektrike të kompanisë
 • Ekspozimi ndaj mirëmbajtjes së disqet esenciale
 • Kandidatët duhet të ketë të paktën Diplomës Vocational shkurtër Certifikata e kursit
 • electricians instalimit të cilët provë dhe instalimin e sistemeve Instalimet zjarr sigurisë ndriçimi dhe pajisjet
 • Ata nganjëherë ndjekin arkitektët vizatimet dhe ose punojnë në shtëpi apo në ndërtesat faqet
 • electricians Mirëmbajtja që të provuar dhe të mirëmbajnë pajisjet elektrike dhe shpesh punojnë në tregti apo industri të rëndë
 • electricians prodhimit që ndërtojnë pajisje komplekse elektrike dhe elektronike nga diagramet instalime elektrike
 • instalime elektrike të energjisë db salcë fiksimi i ndriçimit fiksimin e DBS smdbs pajisjeve të ndërlidhura të energjisë
 • Njohur me të ulët e instalimit aktuale aftësi të mirë për të lexuar vizatimet diagramet dhe instalimeve elektrike carryout elektrike në përputhje me rrethanat
 • Kryen punën rutinë elektrike për ndërtimin dhe rimodeloj projekte të tilla si instalimi kanal kuti elektrike motorët depozitë çelsin ndeshjeve të lehta dhe kabllo tërhequr
 • Përgjigjet për të punuar urdhra për riparime elektrike dhe instalimeve
 • Mban shënime të punës dhe faturat materiale
 • Kryen punë të lidhura dhe punën e caktuar, siç kërkohet
 • Aftësitë njohurive dhe aftësive Duke punuar njohuri të përdorimit të pajisjeve dhe procedurave të materialeve të përdorura në tregti elektrike
 • Kjo punë kërkon njohuri pune të rreziqet dhe masat e sigurisë të zakonshme për punë elektrike
 • Aftësi në operimin e një kamion kamionçinë siç kërkohet nga pozicioni
 • Aftësia për të kryer punë krahu për periudha të zgjatur kohe dhe në të gjitha llojet e motit
 • ngre shpesh mjetet dhe pjesët peshon 30-80 lbs
 • Herë pas here të heqë pjesë peshon £
 • dhe mbi nga dyshemeja në krah me bashkë-punëtorëve
 • Rewinds dhe zëvendëson mbështjellje dhe armatures dhe bën punë të tjera elektrike dhe disa mekanike në riparimin dhe zëvendësimin e pjesëve
 • Tela dhe shkon kanal në ndërtimet e reja dhe rewires strukturave ekzistuese, kur tregohet
 • Kryen instalime elektrike të përkohshme për ngjarje të veçanta
 • Kryen mirëmbajtjen elektrike për starters relays contactors motorike dhe njësitë e ngrohjes
 • Përdor standarde dhe të veçanta mjetet elektrike dhe pajisje të tilla si volt metes metra faktor ammeters fuqia synchroscopes dhe metra frekuencave
 • Të identifikuar pjesët e nevojshme këmbimi dhënë përshkrimin dhe numrin ose pjesë të marra nga prodhuesit riparimin manuale katalogë dhe apo projekteve
 • Në gjendje të lexojnë dhe të kuptojnë projekteve elektrike specifikimeve teknike skica dhe udhëzime verbale
 • Elektricist duhet të jetë i aftë për të punuar dhe për plotësimin e detyrave me minimumin e mbikëqyrjes

Rreth superadmin

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *