shtëpi / Përshkrimi i punës / kompensim, të ardhura, Dhe profesionistët e vlerësimit Career Puna Duty Mostra

kompensim, të ardhura, Dhe profesionistët e vlerësimit Career Puna Duty Mostra

atmosferike Boat, dhe Shkenca Room

Udhëzojnë klasa përveç biokimi dhe shkenca, brenda shkencat reale. Përfshin ata që bëjnë një përzierje e mësimdhënies dhe hetimit, dhe dy akademikë në përgjithësi veprojnë në udhëzuar.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Studimi sjellja në një disiplinë të veçantë të të kuptuarit dhe pas konkluzioneve në revista të specializuara, udhëzon, ose media digjitale.
 • Publikojë të ofrojë sugjerime për të blerë para shtesë e studimit.
 • Mbajtur krah për krah e avancimet ndërsa në këtë temë duke folur me të njohurit, shqyrtuar romane e tanishme, dhe duke marrë pjesë në takime profesionale.
 • Monitor Internship, diplomuar ose trajnimi universitare, dhe funksioni i studimit.
 • Prodhojnë dhe të bëjnë bisedime mbi tema të tilla si për termodinamikë të shkallës dhe gjeologji të diplomuar apo nxënësit undergrad.
 • Mbikëqyrë punën laboratorike dhe punë të rëndë.
 • Shqyrtoni dhe funksioni klasës studentsA kurs, Punë, dhe dokumentet.
 • Të produkteve të kurseve kërkime, të tilla si për shembull programeve mësimore punë, dhe giveaways.
 • Bashkëpunojnë për të trajtuar stërvitje dhe studimore probleme.
 • përpiloj, jap, dhe vlerësimet e klasës, ose të caktojë këtë punë.
 • afrim, të ndryshojë përmbajtjen e kursit, kurrikula, dhe furnizimet e klasës dhe llojet e stërvitje, dhe të vlerësojë.
 • fillim, ndihmë, dhe bisedat arsyeshme të klasës.
 • Të mbështetur rregullisht-planifikuar orë zyra udhëzues dhe për të rekomanduar individëve.
 • Këshillojnë nxënësit në kurrikulat arsimore dhe të punësimit dhe në dilemat profesion.
 • Ruajnë të dhënat e punës së studentit, nivelet, së bashku me të dhënat e tjera që janë të nevojshme.
 • Marrin pjesë në veprimet vend, abonim, dhe nxënës rekrutimin.
 • Kryerja si duke shërbyer si ndarje shkojnë përgjegjësi të tilla admin.
 • Pick dhe për të marrë furnizime dhe materiale të tilla si për tekstet e shkallës dhe veshje laboratorike.
 • Japin në administrator ose akademike komisionet që të kujdeset për problemet e shkollës, shqetësimet pakicë, dhe planet institucionale.
 • Fitoni dhe për të ruajtur mjete për të ndihmuar projekte kërkimore.
 • dokumentet vlerësimi apo ndihmuar në forume artikull për botimet që janë klinike, dhe të vlerësojë planet e granteve në lidhje me agjencitë kombëtare.
 • Mblidhen bibliografi e furnizimeve të specializuara në lidhje me vendet e punës jashtë lexim.
 • Ofrojnë kompanitë këshilluese profesionale për treg apo Govt.
 • Akti për organizatat si ekspertët.
 • Marrin pjesë në aktivitetet e lagjes dhe Grounds.
 • Shqetësimet përgjigje nga komunitetit tuaj dhe të marketingut.

Aktivitetet Job Paraprake
 • Leximi kuptuarit-kuptuarit paragrafët dhe paragrafët në docs lidhura me punën e shkruar.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë të tjerë-që njerëzit thonë duke i kushtuar vëmendje të plotë, ka kohë për ju për të kuptuar faktorët e duke u krijuar, kureshtar pyetje si të saktë, dhe nuk mbytje në raste të papranueshme.
 • Publishing-në letër jo si të papërshtatshme për kërkesat e shikuesve folur në mënyrë efektive,.
 • Biseduar-Duke folur me të tjerët për të ndarë të dhënat effortlessly.
 • Aritmetike-Shfrytëzuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Duke përdorur rregullat dhe metodat për të korrigjuar vështirësi teknologjike.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi arsyetimi dhe arsye për vend aftësitë dhe metat e rezultateve, Mjetet juridike zëvendësues apo mënyra për problemet.
 • Efektet e të nxënit aktiv-Knowledge informacion të freskët për të dy potencial dhe aktual për zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Learning Metodat-Përdorimi dhe përzgjedhjen e teknikave dhe procedurave coachingPERtutorial përshtatshme për situatën specifike edukativ ose kur mastering pikë të freskëta.
 • Kontrollimi-OverseeingORAssessing efikasitetin e kompanive, njerez te ndryshëm, ose veten e konsiderojnë veprime korrigjuese ose për të prodhuar përparime.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të tjerëve’ përgjigjet dhe kuptuar pse ata sillen, ndërsa ata bëjnë.
 • Koordinimi-Përshtatja veprimet në raport me të tjerët’ aktivitetet.
 • Bindje-Lypur të tjerët për të ndryshuar mendjen ose veprimet e tyre.
 • Zgjidhja-Sigurimi i të tjerëve së bashku dhe duke kërkuar për të pajtuar variacione.
 • tjerët edukimin-konsultimeve howto marrin masa.
 • Orientimi-aktive kompani kërkojnë strategji për të ndihmuar folks.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Dallimi problemet avancuara dhe studjon informacionin e duhur për të prodhuar dhe për të vlerësuar zgjedhje dhe të aplikojnë zgjidhje.
 • Bizneset Vlerësimi-analizuar nevojat zgjidhje dhe dëshirat për të krijuar një dizajn.
 • Engineering Design-Technology për të ndihmuar mjetet e konsumit dhe duke iu përshtatur apo ndërtimin e dëshiron.
 • Pajisje Selection-Përcaktimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të ekzekutuar një punë.
 • Instalimi-Instalimi telave, makina, mjete, ose paketa për të përmbushur kërkesat.
 • Programim-Krijimi i programeve kompjuterike për qëllime që janë të shumta.
 • Operacioni Ndjekja shikuara thirrje, vlerësimet, ose tregues të ndryshëm të jetë i sigurt se ka një pajisje aktualisht kryerjen e saktë.
 • Procedurat operacion dhe Handle-drejtues të mjeteve apo pajisjeve.
 • Mirëmbajtja-Përmbushja e mirëmbajtjes rutinore në pajisje dhe të vendosur kur dhe çfarë lloji i shërbimit është i nevojshëm.
 • Troubleshooting-Vendimi shkaqet e gabimeve funksionimit dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me këtë.
 • pajisje apo teknika riparimin-Repairing përdorur instrumentet që janë të domosdoshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Ekzaminimi-Të bësh vlerësime dhe hetimet e produkteve, ofruesit, ose procedura për të vlerësuar cilësinë apo efikasitetin.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh përfitimet dhe tarifat e përgjithshme të veprimeve që ka të ngjarë për të gjetur atë më të përshtatshëm.
 • Analiza-Marrja e vendimeve se si një sistem i duhet të kryejë dhe vetëm si rregullime në kushte, procedurat, dhe vendosjen mund të ndikojnë në rezultatet e.
 • Systems Vlerësimi-Identifikimi i procedurave ose treguesit e performancës dhe aktivitetet e nevojshme seriozisht për të rritur ose funksionalitetin e saktë, relative te ambicieve të pajisjes.
 • Time Management-kontrolluese rastin e vet dhe gjithashtu të tjerët’ periudha e njërit.
 • Operacionet e financiare Burimeve-Identifikimi sa të ardhura ka të ngjarë që do të përdoret për të marrë detyrën e përfunduar, dhe kontabilitetit në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i materiale Metodat-marrjen dhe respektuar drejt shfrytëzimin e duhur të të marsheve shërbimeve, dhe komponente produktet e nevojshme seriozisht për të bërë punë të caktuar.
 • Menaxhimi i stafit Burimeve-Inkurajimi, duke krijuar, dhe personat udhëheqës, sepse ata punojnë, identifikimin e personave të shumë më të mirë për detyrën tuaj.
Kërkesa Training Përvoja Need
 • doktoraturës Degree
 • Post-doktorature Education
 • Diplomë Master
 • mbi 10 vjet
Job Kontrolli Aftësitë Kualifikimit
 • Realizimi / Përpjekje – 91.03%
 • durim – 91.92%
 • përpjekje – 90.65%
 • kontroll – 88.84%
 • ndihmë – 85.79%
 • Çështje për të tjerët – 81.44%
 • Positioning social – 74.31%
 • Vetëkontroll – 78.07%
 • Prag stresi – 86.63%
 • AdaptabilityANDMobility – 84.79%
 • seriozitet – 85.19%
 • Fokusimi në Detail – 89.63%
 • ndershmëri – 88.73%
 • pavarësi – 94.78%
 • shpikje – 94.09%
 • menduarit analitik – 94.80%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Siguria profesionale dhe teknikë mirëqenien Work Përshkrimi Template

plan, organizojnë planet e sigurisë, nevojën për programin e teknologjisë dhe dizajnit koncepteve, to stop or proper

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *