shtëpi / Përshkrimi i punës / Klerikët Job Template

Klerikët Job Template

Kryen lëvdata shpirtërore dhe për të kryer karakteristika të ndryshme fetare që lidhen me moralin dhe rutinat e fesë shpirtërore. Ndihma Oferta dhe ndihma shpirtërore dhe etike të anëtarëve të.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Shpresoj dhe për të inkurajuar shpirtërore.
 • Shqyrtoni nga tekstet nderuar si Dikush, Tora, apo Kurani.
 • Bëjmë dhe furnizimit me bisedimet që janë tjetër ose predikimet.
 • Menaxhuar dhe të çojë ofruesit që janë fetare që janë tipike.
 • Diskutoni informacion në lidhje me çështjet fetare nga trajnimi, furnizimin me bukë, ose duke krijuar artikuj.
 • Këshillojnë individët që të gjeni ndryshim në një besim që është i veçantë.
 • folks Aide apo grupet në lidhje shpirtërore e tyre, mendor, ose dëshira individuale.
 • Vizitoni folks në shtëpi apo burgje për të furnizuar shërbimin dhe rehati për këto.
 • Edukuar komandantët e ekipeve të vogël, ose kishë, lagje.
 • Sigurojë dekretet ose ritet fetare.
 • Shqyrtojë dhe të interpretojnë udhëzimet e rrepta, doktrinat.
 • Kryen ceremonitë veçanta, të tilla si për shembull martesat, kronikë, ose konfirmimet.
 • Përgjigjuni gjatë emergjencave apo rënies kërkesave për ndihmë.
 • Përgatitja mënyrat në të cilat llogari që është xhemat mund të zgjerohet.
 • Bashkëpunojnë përdorur komitete apo individë për të trajtuar çështjet që janë bashkësi ekonomike ose menaxhmentin lidhur.
 • Përgatitja e folks në ngjarjet shpirtërore për pjesëmarrje.
 • Execute përgjegjësitë admin, për shembull, duke pasur për mirëmbajtjen ose shërbime, blerjen siguron, menaxhimin e bërë mbikëqyrjen, ose monitorimin punën e punëtorëve .
 • Referohen individëve për individët, Grupi Ndihmë zgjidhje, ose mjekët.
 • Marrin pjesë në veprimet për mbledhjen e fondeve për të ndihmuar aktivitetet me xhemat apo pajisje.
 • Qasje ose rri programet e trajnimit që janë shpirtërore.
 • Community, organizoni ose të marrë pjesë në ndërfetare, qytetar, informativ, ose rekreacion në natyrë mbështetur nga ose lidhur-me planet fetare.

Puna Pursuits Kualifikimi
 • Të kuptuarit e leximit të kuptuarit krijuar dënime dhe dënimet në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çka njerëzit tjerë thonë se duke ofruar vëmendje të gjithë, duke marrë kohë për të kuptuar sendet duke u prodhuar, pyesin pyetje si e duhur, në vend se të ndërprerë në situata të pahijshme.
 • Shkrim-në letër si e drejtë për nevojat e të turmës conversing efikase,.
 • Komunikimi-Duke folur për të tjerët për të përmendur informacione sukses.
 • Aritmetike-Përdorimi aritmetike për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Shfrytëzimi metodat dhe rregullat e kontrolluara për të zgjidhur problemet.
 • Duke menduar se është kritike-Punësimin arsyetimi dhe arsye të njohin përfitimet dhe të meta të opsioneve zgjedhje, gjetjet apo mënyra për fatkeqësitë.
 • Active Learning-Knowledge implikimet e info të re në lidhje me të dy aktuale dhe të ardhshme zgjidhjen e problemeve dhe marrjen e vendimeve.
 • Mësoni Strategjitë-Shfrytëzimin dhe zgjedhjen e qasjeve coachingPEReducational dhe proceset pėrshtatshme stërvitje të veçantë situatën apo kur mastering gjëra të freskëta.
 • Kontrollimi-TrackingORExamining performancën e vetes, personat e tjerë, ose kompanitë e konsiderojnë veprime korrigjuese ose për të gjeneruar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të përgjigjeve othersA pse ata përgjigjen, sepse ata e bëjnë dhe të kuptuarit.
 • Koordinimi-Përshtatja veprimet në raport me të tjerët’ veprimet.
 • Marketing-Lypur të tjerët për të përmirësuar trurin e tyre ose shprehitë.
 • Zgjidhja-Marrja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar mospërputhje.
 • Asistimi-Udhëzon të tjerët se si të bëjnë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely kompani kërkojnë mënyra për të mbështetur individët.
 • Kompleksi Problemsolving-Dallimi problemet ndërlikuar dhe kritikuar info lidhur për të prodhuar dhe të marrë parasysh mundësitë dhe të aplikojnë mjete.
 • Procedurat Research-Studimi kërkon dhe parakushte mallin për të bërë një plan urbanistik.
 • Technology Design-teknologji për të siguruar konsumatorit dhe përafrimin mjete ose për të bërë dëshirat.
 • Tools Selection-Përcaktimi i lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të kryer një karrierë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, marsh, rrjetë, ose plan për të përmbushur specifikimet.
 • programe kompjuterike të zhvillimit-shkrim, për funksione të ndryshme.
 • Operacioni Ndjekja-sheh quan vlerësime, ose indikacione të tjera sinjalet për të siguruar një makinë është duke funksionuar në mënyrë efektive.
 • Procedura dhe Manage-menaxhimin e operacioneve të produkteve apo teknikave.
 • Mirëmbajtja-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë mbi produktet dhe përcaktimin se kur dhe se çfarë lloj të ruajtjes bëhet e domosdoshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i shkaqeve të gabimeve të punës dhe përcaktimin se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Fixing-Ndreqje makina ose teknikat duke përdorur pajisjet e nevojshme.
 • Quality-Control Research-Kryerja e vlerësimeve dhe hetimet e artikujve, Kompanitë, ose funksione për të vlerësuar të shkëlqyer apo të efikasitetit.
 • Shiko dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh përfitimet dhe çmimet e përgjithshme të masave të ardhshëm për të zgjedhur atë që është më e përshtatshme.
 • Analiza-Identifikimi çfarë duhet të veprojë lloj metode dhe mënyrë ndryshimet në operacionet, problemet, dhe rrethinat do të ndikojnë në rezultatet e.
 • Masat Systems Analiza-dalluese apo tregues të performancës dhe të afërm të objektivave të sistemit, hapat e nevojshëm seriozisht për të rritur apo të efikasitetit duhur.
 • Time-Menaxhimi-Kontrollimi tjerët’ rast së bashku me dikujt kohën personale.
 • Operacionet e kursimeve-Identifikimi se paratë do të investohen për të marrë punën e kryer, dhe të shitjes për këto tarifa.
 • Mbikëqyrja e produktit Metodat-Marrja dhe shikimin për përdorimin e duhur të objekteve, produktet, dhe komponentët e nevojshme për të bërë funksionin e zgjedhur.
 • Administrata i Punonjësve Burimeve-Motivimi, vendosjen, dhe me qëllim folks si ata kryejnë, përcaktimin folks shumë më të mirë për karrierën tuaj.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Kualifikimi
 • Magjistraturës-Diplomë
 • Bachelor's-Diplomë
 • Me shume se 2 vjet, përreth dhe duke përfshirë edhe katër vjet
Karrierës Menaxhimi Aftësi Paraprake
 • Realizimi / Përpjekje – 93.00%
 • këmbëngulje – 94.32%
 • nismë – 94.95%
 • udhëheqje – 94.90%
 • ndihmë – 94.59%
 • Matter lidhur tjerët – 97.60%
 • Positioning kulturore – 88.61%
 • Vetëkontroll – 94.83%
 • Toleranca stresi – 94.17%
 • CustomizationANDMobility – 94.53%
 • besueshmëria – 95.31%
 • Ndërgjegjësimi i Aspect – 89.67%
 • ndershmëri – 100.00%
 • pavarësi – 87.14%
 • Kreativiteti – 91.76%
 • menduarit analitik – 94.01%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Siguria profesionale dhe teknikë mirëqenien Work Përshkrimi Template

plan, organizojnë planet e sigurisë, nevojën për programin e teknologjisë dhe dizajnit koncepteve, to stop or proper

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *