shtëpi / Përshkrimi i punës / Profesionistët Bioinformatics Job Duty Template

Profesionistët Bioinformatics Job Duty Template

Kryer hetime duke përdorur metoda bioinformatike dhe hipotezën në vende për shembull drogë, teknologjive mjekësore biologji kompjuterike, proteomics biologji . Mund paraqitjen e formulave të marrë për shqyrtimin dhe përpunimin e informacionit gjenomik, ose informacion shtesë organike dhe Listimet.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Mbajtur krah për krah e instrumenteve, biokimikateve freskëta, ose software duke marrë pjesë në konventat që janë profesional dhe shqyrtimin e materialeve mjekësore.
 • Ofrojnë rekord dhe instrumentet kompjuterike për pursuits biologjikisht-bazë të tilla si për shembull analizën trashëguar, vlerësimi i gjenit-shprehjes, dhe funksioni gjen vendosmëria.
 • Drejtojnë punën e personelit të teknologjisë së informacionit në zbatim dhe profesionistë Bioinformatics qëllime ose mjete në vende të tilla si për Bioinformatics shkalles se është mjekësore, transcriptomics, metabolomics, dhe proteomics.
 • Prodhojnë programe të freskëta kompjuterike ose rregulloje pranishëm software për të plotësuar kërkesat specifike detyrë klinike.
 • Krijoni dizajne të dhënave dhe listings.
 • Generate ose transformimin e web bazuar metodat bioinformatike.
 • Style dhe të shfrytëzojë algoritme bioinformatikës duke përfshirë të mësuarit pa mbikëqyrje dhe monitoruar makinë, zhvillimi i gjallë, ose algoritmet grafike.
 • Generate mënyra të freskëta kompjuterike dhe metodat sistematike si-të kërkuara nga objektivat kërkimore.
 • Përpilojnë info që do të përdoret në veprimet për shembull Bioinformatics që është strukturore dhe gjen shprehje profilizimin.
 • Përfitimet Converse kërkimore përmes teksteve mjekësore, prezantimet e konventës, ose ndërmarrja raportet.
 • Shape gjerësisht në dispozicion, biznesit Listimet proteomic -genomic.
 • Kontrolloni me analistë të hulumtojnë çështjet, propozojë teknologjive qendër përgjigje, ose krijojnë teknika që janë kompjuterike.
 • Analizuar datasets të mëdha të tilla si për shembull të dhënave gjenomike seri të dhënave natyrore, dhe të dhënat e të dhënave në lidhje me funksionet klinike apo bazë kërkimore.
 • Rekomandoni operacioneve për të rritur.
 • Kërkoni këshilla nga seksione të tilla si për shembull promovimin, zhvillim i biznesit, dhe operacionet për të sinkronizuar zhvillimin e produkteve apo progres.
 • Bashkëpunojnë përdorur programuesit software në ndryshimet dhe progresin e Bioinformatics software që është biznesi.
 • Ekzaminimi bioinformatikës burimet dhe aplikim i ri dhe.
 • Bëni shifra Permbledhja e fakteve në lidhje me gjenome njerëz.
 • Tregojnë të tjerëve në shumëllojshmëri dhe përdorimin e mjeteve që janë Bioinformatics.
 • Rritja ndërfaqe individuale në Bioinformatics software dhe listings.

Pursuits punës duhet
 • Leximi linjave të kuptuarit-kuptuar dhe paragrafët përgatitur në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Furnizimi ndërgjegjësimin e tërë e asaj që të tjerët janë duke thënë, duke marrë kohë për ju për të kuptuar pikat duke u krijuar, Pyetjet kureshtar si të përshtatshme, dhe nuk mbytje në raste që janë të pahijshme.
 • Botuese-Duke folur me sukses në shkrim jo si të papërshtatshme për kërkesat e audiencës.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të ndarë informacion effortlessly.
 • Matematikë-Përdorimi i matematikës për të zgjidhur problemet.
 • zgjidhje kërkimore-Përdorimi dhe rregullat shkencore për të zgjidhur problemet.
 • Kritik-menduarit-përdorur arsyen dhe të menduarit për të njohur pikat e forta dhe mangësitë e qasjeve, konkluzionet apo zgjidhje alternative për problemet.
 • Active-Learning-Njohja efektet e informacionit të freskët për të dy ekzistuese dhe të ardhshme vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Mësoni afrohet-picking dhe aplikimin e mësimdhënies / metodave edukative dhe metodat e drejtë për problemin kur studiojnë apo stërvitje gjëra që janë të reja.
 • Kontrollimi-TrackingPEREvaluating efikasitetit të veten, Personat që janë të ndryshëm, ose korporata të marrë veprime korrigjuese ose për të gjeneruar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për përgjigjet othersA dhe të kuptuarit pse ata përgjigjen, ndërsa ata bëjnë.
 • Veprimet Koordinim-ndryshimin në lidhje me të tjerët’ masat.
 • Persuasion-efektiv të tjerët për të ndryshuar zakonet ose trurin e tyre.
 • Negocimi-Sjellja e të tjerët së bashku dhe duke kërkuar për të pajtuar mospërputhje.
 • Asistimi-mësuar të tjerët se sa për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-aktive kompani që kërkojnë qasje për të ndihmuar individët.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-Dallimi vështirësi komplekse dhe hulumtimin e të dhënave që ka të bëjë zbatojë opsione dhe për të zhvilluar dhe vlerësuar zgjedhje.
 • Bizneset Vlerësimi-Ekzaminimi kërkon dhe mallin ka nevojë për të bërë një dizajn.
 • Engineering Design-Përshtatja mjetet apo gjenerimin dhe teknologji për të funksionuar personi kërkon.
 • Gear Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme për të bërë një punë.
 • Programet këste-Shtimi, produktet, telat, apo pajisje për të kënaqur specifikimet.
 • Coding-Kompozimin e aplikacioneve kompjuterike për aplikime të ndryshme.
 • Operacionet Monitorimi-Duke parë sinjale shtesë, pullat, apo treguesit për t'u siguruar që nuk është një aplikim aktualisht veprojnë në mënyrë korrekte.
 • Procedura dhe Kontrollit-parandalimin e funksioneve të pajisjeve ose teknikat.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh mirëmbajtjen që është rutinë në pajisje dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi faktorët prapa glitches që janë të menaxhimit dhe të zgjedhur se si të vazhdohet në lidhje me të.
 • Riparimi-Repairing modele ose teknikat duke përdorur metodat themelore.
 • Quality-Control Research-Kryerja e inspektimeve dhe vlerësimin e mallrave, shërbimet, ose procedurat për të gjykuar efektivitetin ose cilësinë.
 • Dituria dhe vendimmarrës-Duke pasur parasysh shpenzimet e përgjithshme dhe përfitimet e veprimeve të mundshme për të gjetur atë që është më e përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi se çfarë lloj të programit duhet të punojë dhe vetëm si përmirësime në mjedis, funksione, si dhe situata mund të ndikojnë përfitime.
 • Metodat e vlerësimit-Identifikimi i hapave apo treguesit e performancës, si dhe hapat pasur nevojën për të përmirësuar apo performancën e duhur, në lidhje me qëllimet e pajisjes.
 • Time-Menaxhimi-Kontrollin momentin e të tjerëve dhe periudhën e vet e dikujt.
 • Mbikëqyrja e Kursimeve-përcaktimin se si të ardhurat e së shpejti do të shpenzohen për të marrë punën e kryer, dhe kontabilitetit për këto shpenzime.
 • Menaxhimi i burimeve materiale-Përjetimi dhe marrjen për përdorimin e duhur të karakteristikave, mjete, dhe furnizimet e nevojshme për të bërë funksion të veçantë.
 • Mbikëqyrja e punëtorëve Burimeve-Building, inkurajues, dhe drejtimin e folks, sepse ato funksionojnë, përcaktimin e njerëzve shumë më të mirë për profesionin tuaj.
Kërkesa Training Përvoja Kërkesa
 • Diplomë Bachelor
 • Trajnim Akademik
 • Magjistraturës-Diplomë
 • mbi 2 vjet, up-në dhe duke përfshirë disa vite
Karrierës Aftësitë e kontrollit Kërkesa
 • AchievementORAttempt – 88.20%
 • këmbëngulje – 90.20%
 • nismë – 92.21%
 • autoritet – 84.76%
 • ndihmë – %
 • Matter lidhur tjerët – 78.96%
 • Drejtimi social – 78.95%
 • Vetëkontroll – 85.71%
 • presioni Prag – 84.11%
 • VersatilityANDVersatility – 89.60%
 • besueshmëria – 92.37%
 • Kujdes të Details – 91.72%
 • Forcë – 89.80%
 • liri – 89.00%
 • zhvillim – 92.97%
 • menduarit analitik – 97.00%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Fischer Operacioni Teknikë Përshkrimi Template

pajisjet e punës të punësuar për shkarkimin, kontroll, or using nuclear energy to aid scientists in

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *