shtëpi / Uncategorized / Artileri dhe raketave Crew Anëtarëve Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Artileri dhe raketave Crew Anëtarëve Job Përshkrimi / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

objektiv, vazhdojnë mbajtjen armatimin e përdorura për të eliminuar role kundërshtari, aeroplan, dhe anijet, dhe flaka. Ndërsa anëtarët e ekuipazhit airdefense artilerisë kryesisht përdorin raketa dhe raketat zonë anëtarët e ekuipazhit të artilerisë përgjithësisht punësojnë shënuesit dhe obus në operacione luftarake tokës. anëtarët e ekuipazhit të artilerisë kryesisht përdorin silurët futur nga sub apo anije. Detyrat përfshijnë ekzaminimin, kontrolluar, dhe mbajtjen plumba, raketa, dhe silurët; kryerjen mirëmbajtjen parandaluese dhe rutinë për armë dhe pajisje të lidhura; Krijimi dhe mbajtja e valët dhe email linjës; dhe mjete menaxhimi i synimeve të dhënësit, ngrohje, dhe të nisë kompjuterat personale.

Job Skills Kualifikimi

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Faturimi dhe postimi Clerks Job Përshkrimi / Funksionet dhe Përgjegjësitë Template

Mbledh, vlerësim, dhe kontabilitetit histori, faturimi, rekord, as well as other precise info for billing

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *