shtëpi / Aircraft Launch dhe Rimëkëmbjes Specialistët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Aircraft Launch dhe Rimëkëmbjes Specialistët Job Përshkrimi / Përgjegjësia Template dhe detyrave

Drejtuar dhe të vazhdojë ruajtjen e produkteve të arrestuar, catapults, dhe fizike të lidhura, hidraulike, dhe kontrollit-sistemet e nevojshme kryesisht në kompani aeroplan fluturim dhe ulje funksionet. Detyrat përfshijnë duke shtuar dhe mbajtjen e ndihmon imazhin ulje; testimin dhe ruajtjen e fillimit dhe çlodhje Pajisje që përdorin elektrike dhe mekanike veshje provimit dhe mjete dore; inicimin e sistemeve Airfield arrestuar, të tilla si kufijtë aksidenteve dhe telat, gjatë situatave ulje emergjente; duke Fillimi avion dhe restaurimit bizneset që aplikojnë tregues të dorës ose të ndriçimit; dhe duke mbajtur dru zjarri e avionit fillon, recoveries, dhe servisimin gear.

Aftësitë e punës duhet

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Chefs dhe Shef eve Job Përshkrimi / Llogaridhënia Template dhe rolet

Drejtpërdrejtë dhe mund të marrin pjesë në përgatitjen, herbs, dhe përgatitjen e muffins peshkut, mish, perime, …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *