Ударни вести
Насловна / Куп-возач оператори Опис на работата / Одговорност на примерокот и задачи

Куп-возач оператори Опис на работата / Одговорност на примерокот и задачи

Работа куп луѓе во прилог пропадна, чамци, Роботот гази, или локомотива кранови да работат на возилото во однос на одржување на колците површини, прегради, и основите на куќи, како на пример згради и Пирс.

Работни вештини Квалификација
 • Одат пеш и рацете држела на менувачот да се стави додавајќи води и ситуацијата чекани.
 • Спроведување на пред-детални проверки на опрема да бидете сигурни дека правилно работење.
 • Вози колците да обезбеди поддршка во врска со куќи или други компоненти, примена на опрема која е тешка има piledriver главата.
 • Трансфер на лостови и вентили се префрлат да се подигне и да се намалат drophammers кои патуваат хемороиди да бара длабочините, или да се стимулира енергија чекани.
 • очисти, подмачкување, и производи кои се надополнува.

Работа рутини Квалификација
 • Читање на знаење Знаејќи линии и составен ставовите во документи за работа кои се поврзани со.
 • Активно слушање-Обезбедување на целосна фокусираат на она што велат другите луѓе, добивање на време и енергија да се сфати на поени се произведува, барајќи прашања како што е соодветно, и не смирувачки во моменти кои се во ред.
 • Креирање напишани надолу не како несоодветни за потребите на публиката комуницираат ефикасно,.
 • Зборувајќи-Разговорот со други за да се спомене информации ефикасно.
 • Математика-Користење на математика за решавање на проблемите.
 • Користење на методи на истражување и клинички прописи за решавање на проблеми.
 • Мислејќи дека е од суштинско значење-Примена на размислување и мислев да се идентификуваат на таленти и слабостите на алтернативни опции, идеи и методи за проблеми.
 • Активни-Учење разбирање на импликациите од свежи детали во врска со двата постоечки и претстојните решавање на проблеми и донесување одлуки.
 • Учење пристапи-користење и подигање trainingPERinstructional практиките и процедурите за проблемот инструкции или кога мастеринг фактори кои се нови.
 • Следење-OverseeingPERExamining функционалноста на себе, лица кои се дополнителни, или организации се преземат корективни мерки или да се создаде достигнувања.
 • Perceptiveness социјална благосостојба не се свесни за другите’ одговори и разбирањето зошто тие се однесуваат како тие.
 • Координација модифицираат активности во однос на другите’ активности.
 • Маркетинг-убеди другите да го подобрат однесувањето или нивните интелекти.
 • Арбитража-Прв други заедно и се обидува да се помират разликите.
 • Помош-едукација на другите како точно да се преземе акција.
 • Компанијата Ориентација-Позитивно обидуваат да најдат начини да им помогне на поединци.
 • Комплекс Решавање на проблеми-Утврдување сложена тешкотии и critiquing поврзани информации се применуваат опции и да се изгради и да ги испита селекции.
 • Постапките за евалуација испитување на потребите и спецификите решение да се направи стил.
 • Конструирање-менување на уредите или за производство и технологии за да им помогне на поединецот бара.
 • Алатки Избор-Донесување на одлука за вид на опрема и алатки потребни за сериозно да се изврши работа.
 • -инсталирање на производи, производи, жици, или апликации за да ги задоволи барањата.
 • Кодирање-издавачката компјутерски пакети во врска со цели кои се различни.
 • Операции за следење Недеремено бирање индикатори, или различни симптоми индикациите за да бидете сигурни дека е апарат во моментов функционира правилно.
 • Функционирање и управување-Управниот функции на уреди или опрема.
 • Опрема Одржување Водење сервисирање тоа е рутина на алатки и одредување кога.
 • Донесување на одлука за смена на проблеми-фактори баговите што се управување и селектирање на која насока да се обратите за ова.
 • Враќање на-враќање на системи или модели користење на потребната опрема.
 • Контрола на квалитет Евалуација-вршење на проверки и испитувања на производи, решенија, или процедури за да се измери ефикасноста или квалитетот.
 • Владејачките и одлучување, Со оглед на општата цени и големи нешта за чекорите кои се потенцијални да го изберете најсоодветниот еден.
 • Системи за анализа-Донесување на одлука за начинот на корекција во амбиент, функции, заедно со состојби може да влијаат на резултатите и како процес треба да работат.
 • Системи за оценување-Утврдување на постапки или индикации на перформансите на системот, како и во согласност со целите на машината точни или дејствата имал потреба да се подобри ефикасноста.
 • Timemanagement-Ракување повод другите заедно со oneis лични повод.
 • Управување со пари-одредувањето на тоа како ќе се користи за добивање на работа завршено приход, и продажба во однос на овие сметки.
 • Работењето на ресурси за производите Недеремено и добивање на правилно користење на алатки на објекти, и потрошен материјал материјали имал потреба да се направи спецификувани работат.
 • Администрација на кадровски ресурси-цел луѓе, како тие, создавање, и поттикнување на работа, разликувањето на најдобрите луѓе за извршување на задачата.
Потребно образование искуство квалификација
 • Висока Ниво на училиште (или GED или средно училиште Еквивалентност сертификација)
 • Значително помалку од една Ниво на училиште Висока
 • Некои обука колеџ
 • Повеќе од 1 год, upto 24 месеци, вклучувајќи и
Работа контрола вештини Потребно
 • Остварување / Обид – 86.51%
 • упорноста – 87.04%
 • мотивација – 87.33%
 • команда – 84.93%
 • соработка – 85.41%
 • Проблем во однос на другите – 87.14%
 • социјална Усогласување – 86.17%
 • Самоконтрола – 87.75%
 • Праг притисок – 88.81%
 • AdaptabilityORFreedom – 89.24%
 • условени – 92.18%
 • Внимание на детали – 90.15%
 • сила – 84.71%
 • слобода – 84.46%
 • иновации – 88.28%
 • аналитичко размислување – 87.67%

за superadmin

Исто така, проверете

Магнетна резонанца технолози Опис на работата / Должност на примерокот и функции

Работат резонанца (МНР) слики. Следење на безбедноста на пациентите и удобност . Might render gadolinium contrast

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *