Ударни вести

Брусење и полирање работници, Рака Опис на работата / Должност Шаблон и улоги

рутински, песок, или сјај, примена на рачните алати или рачни разни материјали, енергија опрема, дрво, камен, глина, евтини, или стаклени материјали. вклучува делкање, амортизери, и завршна обработка. Career Skills Qualification Mud, работа, очисти, или подобрување на предмети или области за да се поправи дефекти или дури и да се подготват материјали за натамошно пополнување, using palm tools

Прочитај повеќе »

Бил и колектори сметка Опис на работата / Одговорност Шаблон И Работа

Пронајдете и да ги информира клиентите на задоцнета салда по испрати, телефон, или приватна посета дели отплата. Должности вклучуваат примање на плаќање и објавување на износот што треба да buyeris сметка; подготовка на барања за кредит канцеларија, ако клиентот не одговори; иницирање случаи запленување или задржување на документи и евиденција на серијата и угледот. Career

Прочитај повеќе »

Бармени Опис на работата / Улоги и должност Шаблон

Се вклопуваат и да се обезбеди освежување на клиентите, право или преку waitstaff. Career Skills Qualification Acquire funds for products supported. Потврди ID на купувачи да се идентификувате спецификации возраст за купување на алкохол. биланс на успехот за стабилност. Направи обид да се ограничи проблеми и обврска во врска со купувачи’ extreme drinking by taking actions for

Прочитај повеќе »

Терацо работници и угоени Опис на работата / Шаблон одговорност и функции

Спроведување на комбинација на бетон, песок, боја, или камче чипови за да се тротоарите, скали, и случајот додатоци да тренд површини кои се цврсти и козметички. Career Skills Need Minimize material department strips and push these in to the terrazzo foundation for bones or changes of coloring to form styles or designs

Прочитај повеќе »

Затворските службеници и чуварите Опис на работата / Шаблон одговорност и задачи

Гарда осудените лица во казнено-корпорации во согласност со законите и докажани методи. Може да ги заштити затвореници intransit помеѓу затвор, судницата, затвор, или на друго место. Содржи заменик sheriffs и полицијата кои посветуваат многу својот миг зачувување на криминалци во поправните организации. Career Skills Prerequisite Shield facility gates to display readers. Examine send for

Прочитај повеќе »

Аеродромот операции Специјалисти Опис на работата / Должност Шаблон и улоги

Обезбеди морнарица и безбедно полетување комерцијални авиони и добивање на. Одговорности вклучуваат контрола помеѓу контролата на воздушниот сообраќај и сервисирање на персоналот; испраќање; користење на аеродром добивање и навигациските средства; примена третмани безбедноста, кои се леталиштето; зачувување и надгледување на авионска карта евиденција; и користење на познавање на температура на податоци. Career Skills Qualification Apply airfield security treatments

Прочитај повеќе »

Болничари Опис на работата / Задачи и должност на примерокот

Транспорт на луѓе во области како што се управување спални или xray спални примена на носилки инвалидски колички, или подвижни душеци легла. Може да го задржи фјучерси на материјали или се расчисти и да носат производи. Job Skills Prerequisite Solution individual call techniques, пренос на светилки или сигнали за да се утврди peopleA бара. Имаат информации или документи помеѓу поделби. Прилагодете …

Прочитај повеќе »

Перална и хемиско чистење работници Опис на работата / Работа и одговорност Шаблон

Работа или имаат тенденција чистење или drycleaning модели сува чиста или да се мијат дома или бизнис содржина, вклучувајќи текстилни облека buckskin, крзна ролетни, листови, килими , и теписи. Вклучува spotters на содржината. Career Skills Qualification Receive and level content for washing or drycleaning using pinpointing code amounts or names, applying appliance

Прочитај повеќе »

Шума Пожарникарите Опис на работата / Должност на примерокот и улоги

Намалување и управување со пожар во шумата или земјиштето заедница, која е создаден. Job Skills Qualification Retain connection with fireplace dispatchers at all times to alert these of the requirement for supplies and further firefighters, или дури и на длабочина доживеале било какви прашања. Обнова оган предмети, and provide emergency help that is

Прочитај повеќе »

Audiologists Опис на работата / Одговорност на примерокот и функции

Се истражат и лекуваат поединци кои имаат поврзани и доживува нарушувања. Можат да обезбедат сослушување настава и одговара слушни помагала. Може да врши истражување во врска до проблеми со слухот. Job Skills Need Examine and clean people’ каналите уво. Едуцираат и да управуваат со здравствените работници и аудиологија ученици. Креирање и управување со читање апликации скрининг. Show people and aide

Прочитај повеќе »