Home / Uncategorized / Telephone Operator proyek Description / Jobs Lan tugas Sample

Telephone Operator proyek Description / Jobs Lan tugas Sample

Menehi informasi dening ngakses abjad, geografis, utawa situs liyane. Ngewangi para panuku nggunakake kabutuhan invoicing eksklusif. Bisa nuntun nom utawa wong karo masalah fisik kanggo generate telpon lan ngatur telpon darurat.

Karir Skills Kualifikasi
  • Tembang ing panjaluk konsumen, referring kanggo situs geografis utawa abjad njawab masalah lan kurban info telpon.
  • Pitutur lan verifikasi éjaan sulih, tujuan, utawa ngrekam model kanggo pelanggan kurang bukti utawa info lengkap.
  • Sumber bantuan tartamtu wong kalebu wong-wong sing ora bisa nelpon utawa kang ana ing kahanan darurat.
  • Nggoleki lampu sinyal ing Papan Sambung.
  • Operate, Papan Sambung telephone kalebu iki lokal gegayutan, adoh jarake, kanggo nambah lan total sambungan, telpon pituwas, hotspot, wong-kanggo- wong.
  • pitulungan tawaran kanggo para panuku gadhah daya khusus nyuwun.
  • Ngira lan keitung biaya kanggo perusahaan kanggo hubungan conto long-distance.
  • Kanggo panelpon perlu telpon pitulungan diwenehi lan nulungi.
  • Nindakake Responsibilities clerical kalebu inputting, editing, lan ngatur email.
  • Takon-rata kanggo nemtokake biaya kanggo telpon nglampahi-telephone, njaluk lebu dhuwit gegayutan telpon minangka penting.
  • Mengaruhi garis sing dikuwasani yen njamin kahanan urgent.
  • support Offer relay gegayutan konsumen hearingimpaired.
  • Solutions, Panggenan item bisnis, lan tabungan program nalika cocok.
  • Nindakake cara paging lan cara saka lonceng kanggo tandha nonton telpon mlebu.
  • info direktori mbenakake.
  • Njaga informasi saka telpon diselehake lan nandang gerah, lan saka biaya biaya related.

Rutin proyek Requirement
  • Reading Knowledge-Knowledge digawe ukara lan paragraf ing dokumen-related karya.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong liya njaluk menehi manungsa waé lengkap,, njupuk wektu kanggo ngenali TCTerms kang dibangun, takon pitakonan minangka tepat, lan ora grah ing kesempatan sing salah.
  • Prodhuksi-imbal èfèktif ing nulis minangka befitting kabutuhan pasar.
  • Petung-Ngomong liyane kanggo nuduhake bukti èfèktif.
  • Matematika-Nglamar matématika kanggo mutusake masalah masalah.
  • Teknologi-Nggenepi aturan medical lan cara kanggo obat masalah.
  • Criticalthinking-Nggunakake pangadilan lan alasan kanggo Titik cacat lan keuntungan saka opsi sulih, gagasan utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif Learning-Knowledge pinunjul saka data seger gegayutan loro potensial lan anyar kemampuan ngatasi masalah lan nggawe keputusan.
  • Learning Metode-Milih lan nggunakake kepelatihan laku pendidikan / lan cara befitting ajaran kahanan tartamtu utawa nalika sinau TCTerms anyar.
  • Nelusuri-OverseeingORDiscovering fungsi dhewe, individu tambahan, utawa perusahaan njupuk tindakan mbenakake utawa kanggo gawé owah-owahan.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka respon othersA lan pangerten kok padha nanggapi kaya.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo wong’ prilaku.
  • Salesmanship-mbujuk wong kanggo ngowahi intellects utawa Sifat sing.
  • Settlement-Njupuk liyane lan looking kanggo karahayon variances.
  • Instructing-Mendidik wong mung carane njupuk tindakan.
  • Orièntasi-aktif Company nggoleki cedhak kanggo Folks.
  • Komplek Masalah Ngrampungaken-Ngenali masalah majeng lan nggoleki informasi kang gawé lan ngira-ngira kemungkinan lan ngleksanakake obat.
  • Tata cara syarat item Evaluation-Inspecting lan mbutuhake kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Engineering kanggo kurban konsumen lan aligning pribadi utawa nggawe syarat.
  • Peralatan Pilihan-panentu Urut saka peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nindakake proyek.
  • piranti Instalasi-Nambahake, roda nganggo grigi, cabling, utawa program kanggo ketemu munggah spek.
  • Programming-Panulisan aplikasi komputer kanggo sawetara tujuan.
  • Operasi ngawasi-Nonton indikasi tambahan, knobs, utawa tes dadi manawa lan perabot wis fungsi bener.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol tata cara pribadi utawa sistem.
  • Maintenance-Performing pelayanan sing tumindake ing peralatan ugå nalika apa jenis pelayanan bakal dadi perlu.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo ngatur glitches lan milih apa arah kanggo pindhah babagan.
  • Mulihake-Fixing produk utawa cara nggenepi instruments penting.
  • Quality-Control Evaluation-Nganakake taksiran lan pemriksaan produk, panyedhiya, utawa cara kanggo ngira-ngira banget utawa fungsi.
  • Paukuman lan keputusane Making-Ngelingi biaya iso dibandhingke lan iku gedhe bab prilaku bisa kanggo golek siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake carane sistem kudu nindakake lan cara dandan ing bisnis, kahanan, uga lingkungan bisa pengaruhe asil.
  • Metode Evaluasi-mbédakaké langkah utawa pratandha saka sistem kinerja uga akurat utawa aktivitas needed kanggo ngedongkrak efektifitas, sesuai karo tujuan saka sistem.
  • Wektu Management-Controlling oneis wusana pribadi bebarengan karo wusana wong.
  • Administrasi Financial Resources-panentu carane dolar iki mungkin ngginakaken kanggo njaluk tugas rampung, lan dodolan gegayutan biaya.
  • Manajemen Content liya-Ndeleng lan nemokake menyang nggunakake cocok saka pindah layanan, lan komponen komponen needed kanggo nindakake tartamtu operate.
  • Operasi Staf Resources-éntuk, maringi inspirasi, lan wong anjog lagi dienggo, mbédakaké wong banget paling apik kanggo pendhudhukan Panjenengan.
Education Kualifikasi kawruh Need
  • Sekolah High Level (utawa GED utawa padanan Kualifikasi SMA)
  • Kurang-saka gelar Sekolah
  • Ana
Skills Kepemimpinan Karir Requirement
  • AchievementsANDEffort – 90.04%
  • Ama Keng – 90.18%
  • project – 81.02%
  • Control – 80.11%
  • pitulungan – 91.20%
  • Prakara kanggo Others – 85.53%
  • Orièntasi Social – 86.27%
  • Control poto – 93.60%
  • meksa Toleransi – 98.60%
  • AdaptabilityANDFreedom – 94.55%
  • dateng – 96.20%
  • Waé kanggo Aspek – 91.40%
  • linuwih – 97.00%
  • Freedom – 86.35%
  • kreatifitas – 82.32%
  • Thinking Analytical – 81.53%

About superadmin

Priksa Uga

Semiconductor pemroses proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Assignments

Ngrampungake kabeh utawa ciri iki nang produksi semikonduktor otomatis: weight semiconductor

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *