Home / Job Description / Ilmu Sosial Research Job Description Sample

Ilmu Sosial Research Job Description Sample

Pangan lan Profesional

Gunakake biokimia, mikrobiologi, desain, lan uga èlmu liyane kanggo nliti konsep ndasari kontrol lan karusakan saka panganan; nliti isi pangan kanggé mesthèkaken jumlah saka vitamins, lemak, gula, lan protein; golek solusi pangan anyar; sinau cara kanggo nggawe panganan olahan aman, bermanfaat, lan ono gunane; lan nggunakake tenaga ahli riset pangan kanggé mesthèkaken cara paling cara, paket, tetep, toko, lan ngirim dhaharan.

Karir Skills Kualifikasi
  • Priksa layanan anyar kanggo iyub-iyub, lumahing, roso , isi sehat, lan ketaatan kanggo specifications pamaréntah lan pasar.
  • Nliti úa mentahan gegayutan imbangan utawa mateng gegayutan jawab lan produk rampung kanggo vitamins lan mineral, lan safety, banget.
  • Takon karo panguwasa roso, tuwuh karyawan, perancang prosedur, lan packaging lan mromosiaken profesional kanggo mutusake masalah dilemmas ing pangembangan prodhuk.
  • Nliti operasi lan Processing pangan lan metu karo kamajuan aplikasi kualitas njamin kanggo fungsi kuwi.
  • Techniques Research kanggo ngiyataken facets pangan, kayata kanggo struktur inti conto, flavoring, werna, konsistensi, Nilai sing nutrisi, lan comfort.
  • Sinau framework lan rumus malah pangaturan úa utawa bear pangan ing panyimpenan.
  • Nggawe liya meningkat utawa seger saka nyediakake pangan, jawab, katon, tetep, lan nglindhungi, makaryakke mirip karo kimia bebarengan karo èlmu sing liyane.
  • Gawé specifications nggawe lan standar pangan, aturan keamanan lan higienis, lan nglampahi banyu lan sumber administrasi specifications.
  • Tampilake barang kanggo pelanggan.
  • Priksa wilayah pangan-Processing kanggo mesthekake ketula karo panguwasa polices lan standar gegayutan kebersihan, pangayoman, kualitas, lan pangarepan waste management.
  • Ngupaya metu gantosipun preservatives bakal ngrusak utawa undesirable.
  • Ndarbeni item pangan seger gegayutan generasi, miturut respon klien.
  • Tetep sampek-dina ing Watesan seger lan acara saiki dening nggoleki bahan Clinical gegayutan teknologi panganan.

 

Pakaryan deweke Requirement
  • Reading sentences ditulis Pangerten-Comprehending lan sentences ing dokumen-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-apa wong liya njaluk aturan waé lengkap, njupuk wektu kanggo paham iku kang digawe, takon masalah minangka cocok, tinimbang interrupting ing kahanan sing ora samesthine.
  • Publishing-Komunikasi kasil ing nulis cocok kanggo syarat ing pamirso.
  • Komunikasi-Ngomong-kanggo wong kanggo ngirim informasi kasil.
  • Math-Nglamar math kanggo ngatasi masalah.
  • Ilmu-nggunakake aturan ngelmu lan Techniques kanggo obat kangelan.
  • Critical Thinking-Nggunakake logika lan panginten kanggo Titik keuntungan lan cacat alternatif pilihan, temonan utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Ngerti mbek rincian sing anyar kanggo loro anyar lan mangsa masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Techniques-Nggenepi Learning lan njupuk cedhak coachingANDinstructional lan tata cara befitting masalah nalika nguwasani utawa ngajari faktor sing seger.
  • fungsi nelusuri-TrackingPEREvaluating saka dhewe, individu sing liyane, utawa perusahaan nimbang tumindak remedial utawa kanggo gawé dandan.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka respon othersI lan kawruh nalika padha nindakake apa padha nanggepi.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo wong’ tumindak.
  • Salesmanship-Genuine liyane kanggo nambah intellects utawa tumindak sing.
  • Settlement-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon beda.
  • Ngancani-Coaching liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Layanan Orientasi-aktif seeking cedhak kanggo ngewangi individu.
  • Advanced Masalah Ngrampungaken-Ngenali masalah rumit lan nggoleki informasi sing disambungake nimbang lan kanggo berkembang kemungkinan lan ngleksanakake alternatif.
  • Operasi Research-Nguji kepengin lan specifications dagangan kanggo nggawe gaya.
  • Engineering Design-Teknologi kanggo nyedhiyani wong lan nyesuekake produk utawa nggawe syarat.
  • Peralatan Pilihan-panentu Urut saka peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nglakokaké proyek.
  • plans Instalasi-Nginstal, produk, cabling, utawa pribadi kanggo nepaki specifications.
  • Development-Panulisan paket komputer kanggo aplikasi sing akeh.
  • Operasi ngawasi-Ningali pratondho tambahan, dials, utawa tes kanggo mesthekake ana piranti Performing bener.
  • Operasi lan fungsi Handle-Managing piranti utawa pindah.
  • Maintenance-Performing upkeep sing tumindake ing pribadi lan ugå nalika apa jenis upkeep perlu.
  • Ngatasi masalah-panentu alasan kanggo glitches sing operasi lan milih apa apa bab iki.
  • Mulihake-Mending produk utawa piranti nggenepi cara penting.
  • Quality-Control Analysis-Nganakake investigations lan tes barang, panyedhiya, utawa fungsi kanggo ngukur banget utawa kinerja.
  • Kawicaksanan lan Decisionmaking-Thinking bab expenses umum lan iku gedhe bab aktivitas sing bisa kanggo golek siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Ngenali carane cara ngirim lan mung carane owah-owahan ing kahanan, fungsi, lan setelan bisa pengaruhe efek.
  • Sistem Analysis-Ngenali tumindak utawa gejala kinerja sistem lan uga ing sesuai karo target mesin, cocok utawa aktivitas needed akeh kanggo ngedongkrak efficiency.
  • Timemanagement-Penanganan wayahe pribadi siji.
  • Pengawasan saka Money-Nentokake carane income kamungkinan kanggo nandur modhal kanggo ndarbeni proyek dileksanakake, lan bookkeeping gegayutan tagihan iki.
  • Administrasi Bahan Metode-Ndeleng lan nemokake kanggo manfaatake suwene perusahaan, roda nganggo grigi, lan produk needed akeh apa fungsi tartamtu.
  • Manajemen Karyawan Resources-Nggawe pancingan, lan wong anjog lagi padha bisa, nentokake Folks banget paling apik kanggo tugas sing.
training Requirement kawruh Need
  • Sarjana Degree
  • Degree Master kang
  • Level doktoral
  • Ana
Bisa Command Skills Kualifikasi
  • AccomplishmentANDEffort – %
  • Endurance – %
  • motivasi – %
  • Command – %
  • pitulungan – %
  • Masalah kanggo Others – %
  • Direction Social – %
  • Self-Control – %
  • meksa Ambang – %
  • Pangaturan / mobilitas – %
  • linuwih – %
  • Waé kanggo Aspek – %
  • integritas – %
  • Freedom – %
  • Development – %
  • mikir – %

 

About superadmin

Priksa Uga

Teknisi Agricultural proyek Description Cithakan

Nggawe utawa supaya pindah Lab lan ngumpulake conto saka crops utawa satwa. Siapke spesimen …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *