Home / administrator|Lowongan / Situs Inspektur proyek Description Sample

Situs Inspektur proyek Description Sample

Situs Inspektur proyek Description Sample

inspektur situs nemtokke standar construction lan peraturan kode nalika

verifikasi linuwih struktural ing construction lan renovasi proyèk anyar.

Individu sing wis rampung arsitektur utawa engineering degree

program bisa disenengi dening sawetara juragan, nanging lulusan SMA

karo pengalaman construction asring ketik iki uga. A profesional

sertifikat utawa lisènsi pemerintah bisa dibutuhake kanggo Employment.

Lowongan Kerja Lowongan

1. Kanggo mriksa lan ngrekam karya construction digawa metu dening

contractor ing situs lan mutusake situs quarries déning co-

Koordinasi karo Engineer penduduk.

2. Kanggo mesthekake kinerja saka karya déné karo

gambar lan specification.

3. Pengawasan lan pengawasan saka karya tambahan lan metu saka orane katrangan

karya digawa metu dening contractor.

4. Proses formulir Takeran peserta lan njaga cathetan saka

status sing.

5. Njaga cathetan saka karya rampung kanggo pembayaran interim lan final

lan minangka-dibangun plans.

6. Nggawe cathetan khusus lan document aktivitas Kontraktor sing

bisa mimpin kanggo claims.

7. Aja padha lan tenan ing srawung karo contractor.

8. Coba alternatif lan jalaran kanthi teliti sadurunge

nggawe pancasan.

9. Mriksa joints suhu compaction lan lumahing aspal.

10. Priksa kabeh wangun dianggo pitulungan etc sadurunge konkrit pouring.

11. Koordinasi lan co-operate karo Kontraktor situs Foreman kanggo kabeh

aktivitas.

12. Bakal kanggo cara apa aman lan laporan kanggo penduduk ing

ENGINEER kanggo maksud apa kacilakan ing situs.

13. Njaga diary rinci ing dina s karya aktivitas masalah karya

ditampa utawa ditolak jam saka pegawe operasi lan peralatan sing dipigunakaké

etc lan tandha ing pungkasan saben dina.

14. Koordinasi karo Teknisi Laboratory lan ngatur kanggo

sampling lan testing karya satisfactorily rampung lan kualitas

testing tanggungan bahan Suspect.

15. Ngecek cathetan karya Day diajukake dening contractor.

16. Pengawasan lan pengawasan kabeh aktivitas construction digawa

metu dening contractor ing situs.

17. Ngramut cathetan sumber situs kemajuan dina karya

pemriksaan construction lan gambar workshop statements cara

lan ITPs Inspektur Plans Testing.

18. Nggawe cathetan khusus lan document aktivitas kontrak sing

bisa mimpin kanggo claims.

19. Drafting instruksi situs kanggo maksud apa variasi dibutuhake saka utawa

tambahan kanggo dokumen kontrak.

20. Laporan cara jelas saka operasi dening contractor kanggo

Engineer ing.

Minimal kualifikasi Graduation saka dhuwur

sekolah lan 2 taun saka pengalaman ing pengawasan utawa

dagang construction utawa kombinasi karo

pendidikan lan pengalaman.

About superadmin

Priksa Uga

Sistem Engineer Level 1 Job Description

Job Description / Dhapukan / Duties and Responsibility Sample Created advanced queries on business applications

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *