Home / Keamanan lan Fire Alarm Sistem installers proyek Description / Jobs Lan Cithakan tansah

Keamanan lan Fire Alarm Sistem installers proyek Description / Jobs Lan Cithakan tansah

Instal, sistem, ngreksa, utawa peralatan ndandani lan geni utawa weker safety cabling. Priksa manawa fungsi sing relatif kanggo syarat cocog.

Skills proyek Need
  • Njelasno cara kanggo golek masalah, kalebu sambungan ngeculaké utawa lapis sing wis bejat.
  • Krenjang lan masang nangani Panel, lawang lan jendhela associates, sensor, utawa camcorders lan masang wiring lan telpon kanggo nyambungake bêsik.
  • Instal, nyonggo, utawa mbalèkaké Gadgets tandha, program keamanan, utawa peralatan gadhah, program sabanjure Cithakan elektrik lan opsi mbangun.
  • Mrekso situs instalasi lan sinau operate opsi bangunan, pesenan, manual instalasi kanggo ramesthi Penyetor kabutuhan lan Techniques instalasi.
  • Ngowahi sensitivitas item, miturut Panggonan konstruksi lan prodhusèn’ tips, makaryakke keypads werna.
  • Reseptor lan test lan ndandani sirkuit, nggayuh kabel lan specifications sistem.
  • Drillholes ing-tembok lanang, joists utawa jubin gegayutan cabling.
  • Techniques Tampilan gegayutan pelanggan lan njlèntrèhaké spesifik, kalebu mbek lan memicu weker palsu.
  • Diajak klien kanggo nemtokake risiko lan uga arep panjaluk safety.
  • Tansah menehi saran saka layanan lan dandan.
  • Nggancaraken wiring lan conduits lan Gunung raceways kanggo kayu lingkungan, makaryakke staplers.
  • Tuku komponen panggantos.
  • Makani kabel liwat spasi gendheng, lowongan akses, utawa tembok growong tekan kopi peralatan, lokasi lan kabel pungkasan, wiring, utawa strapping.
  • Test nyalin batre sirens, utawa fungsi stabilitas beda kanggo nggawe operasi bener manawa utawa kanggo ngenali gagal.
  • Menehi pelanggan gadhah tarif daya gegayutan piranti cicilan.
  • Siapke dokumen, kayata JAMINAN utawa akun.

Pakaryan Activities Pendjalok
  • Reading Pangerten-pangerten isi dumadi lan sentences ing makalah-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-nyediakake kabèh manungsa waé, apa wong liya sing saiki matur, njupuk wektu lan energi kanggo ngerti iku kang digawe, pemikiran masalah minangka cocok, lan ora mesmerizing ing kaping sing ora samesthine.
  • Nulis-Ditulis mudhun minangka tengen kanggo syarat para rawuh imbal kasil,.
  • Ngandika-Speaking karo wong kanggo nuduhake bukti irit.
  • Matematika-Nggunakake aritmetika kanggo mutusake masalah masalah.
  • Research-Nggunakake cara lan kawicaksanan medical kanggo obat masalah.
  • Critical Thinking-Nglamar pertimbangan lan alesan kanggo ngenali keuntungan lan cacat saka alternatif pengganti, temonan utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif-Learning-Knowledge pinunjul saka bukti anyar kanggo loro mbesuk lan ana kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Cedhak-Nggenepi lan milih Techniques educationORtutorial lan pangolahan tengen kanggo kahanan nalika pangerten utawa masalah kepelatihan sing seger.
  • Nelusuri-MonitoringORAssessing efektifitas saka dhewe, wong liya, utawa perusahaan kanggo gawé dandan utawa njupuk langkah mbenakake.
  • Social perceptiveness-Kang sadar reaksi othersI lan ngerti apa padha nindakake nalika padha nindakake.
  • Control-Ngowahi tumindak karo regards kanggo wong’ lelakon.
  • Salesmanship-Genuine liyane kanggo nambah pemikiran utawa tumindak sing.
  • Arbitrasi-Njupuk liyane melu lan kepingin karahayon variasi.
  • Ingkang-ingkang wong carane nggawe pamindhahan.
  • Orièntasi-Temtunipun Company nggoleki cedhak kanggo Aid Folks.
  • Advanced problem solving-Ngenali dilemmas majeng lan cipta rincian sing digandhengake ngleksanakake alternatif lan kanggo mbangun munggah lan nliti pilihanipun.
  • Bisnis Evaluation-Ngelingi panjaluk produk lan mbutuhake kanggo nggawe gaya.
  • Teknologi Design-ngasilaken utawa ngganti piranti lan teknologi kanggo nyedhiyani pengguna mbutuhake.
  • Peralatan Pilihan-panentu jenis peralatan lan pribadi needed akeh apa proyek.
  • mesin cicilan-Nambahake, peralatan, cabling, utawa paket kanggo ketemu munggah spek.
  • Coding-Nggawe aplikasi komputer kanggo sawetara aplikasi.
  • Fungsi ngawasi-Ningali pratondho beda, panggilan, utawa tes dadi manawa ana mesin apa mlaku.
  • Fungsi lan Ngatur-Controlling tata cara saka sistem utawa produk.
  • Peralatan Maintenance-accomplishing pelayanan tumindake ing piranti lan Ngenali nalika apa jenis pelayanan perlu.
  • Ngatasi Ngenali nimbulaké kesalahane sing digunakake lan panentu apa apa bab iku.
  • Mulihake-mulihake cara utawa piranti nggunakake instrumen sing sing dibutuhake.
  • Quality Control Research-Nganakake testing lan penyelidikan produk, panyedhiya, utawa pangolahan kanggo ngira-ngira kualitas utawa kinerja.
  • Paukuman lan keputusane-Making-Ngelingi prices komparatif lan keuntungan saka calon tumindak kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Ngenali mung carane modifikasi ing atmosfer, bisnis, bebarengan karo ailments bisa impact kasil lan apa Urut saka cara kudu kanthi.
  • tata cara sistem Analysis-mbédakaké utawa gejala kinerja lan prilaku wis perlu kanggo ngiyataken utawa fungsi sing tepat, sesuai karo ambisi-ambisi piranti.
  • Timemanagement-Ngontrol periode pribadi siji bebarengan karo wong’ wektu.
  • Pengawasan saka Financial Resources-Nentokake carane dana arep digunakake kanggo njupuk karya rampung, lan dodolan gegayutan tagihan iki.
  • Operasi Materials Sumber-Njupuk lan ngalami kanggo nggunakake cocok saka fasilitas, produk, lan produk needed akeh kanggo apa milih operate.
  • Manajemen Karyawan Resources-Direkting wong nalika padha, éntuk, lan meksa nindakake perkara nindakake, Ngenali individu ndhuwur kanggo proyek.
Education Kualifikasi pengalaman Requirement
  • Degree SMA (utawa GED utawa Document padanan High-School)
  • Sawetara program Sekolah
  • Swara 6 minggu, sampek lan kalebu 1 taun
Bisa Control Skills prasyarat
  • AchievementANDWork – 83.81%
  • Ama Keng – 97.14%
  • Initiative – 95.60%
  • Authority – 89.77%
  • Cooperation – 93.91%
  • Prakara kanggo Others – 87.59%
  • Positioning Social – 89.40%
  • Selfcontrol – 91.54%
  • meksa Toleransi – 91.58%
  • AdaptabilityORMobility – 94.78%
  • stabilitas – 94.00%
  • Kesadaran Details – 93.25%
  • integritas – 94.00%
  • Independence – 92.95%
  • Development – 87.56%
  • mikir – 84.90%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *