Home / Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen saka institusi banking lan bisnis perusahaan.

Karir Skills prasyarat
  • Arep shoppersA kabutuhan layanan financial lan nyiapake Rekomendasi kanggo kurban panyedhiya sing target iki syarat.
  • Hubungi pelanggan potensial kanggo nyedhiyani bukti lan njlèntrèhaké solusi sing ana.
  • Sell ​​pindah utawa layanan, aset, kayata percados, utawa mriksa layanan Processing.
  • Siapke tawaran utawa limo kanggo ngrampungake revenue.
  • Ndarbeni prospek saka saran ndadekke, klien industri anyar, utawa rapat-rapat income utawa bisnis.
  • Ngira-ngira dokter perusahaan kanggo suggest tumbas gegayutan fluktuasi diantisipasi.
  • Nggawe acara ing financial-services kanggo tim kanggo mbujuk purchasers anyar.
  • Netepke bathi lan Fees aransemen kanggo nemtokake untung sing terus.

Task Rutin Need
  • Reading sentences Pangerten-Mahami lan paragraf ditulis ing makalah karya related.
  • Aktif-Ngrungokake-apa liyane-wong njaluk menehi manungsa waé lengkap,, njupuk wektu lan energi kanggo ngenali TCTerms kang digawe, takon masalah minangka tepat, tinimbang interrupting ing cecek kaping.
  • Publishing-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso ngandika irit,.
  • Petung-Ngomong liyane kanggo nuduhake data èfèktif.
  • Matematika-Nggenepi math kanggo ndandani masalah.
  • Research-Nggunakake aturan kontrol lan solusi kanggo obat masalah.
  • Critical Thinking-Nggunakake pangadilan lan panginten kanggo ngenali skills lan cacat alternatif pengganti, Serat utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Knowledge ramifications fakta sing anyar gegayutan loro sing wis ana lan mangsa kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Sastranegara-Makaryakke lan njupuk laku coachingOReducational lan tata cara sing cocok kanggo masalah instructing utawa nalika learning masalah sing anyar.
  • Ngawasi-ngawasi / pambiji efficiency bisnis, wong liyane, utawa dhewe nimbang langkah remedial utawa kanggo gawé pembangunan.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ respon kaya kok padha nanggepi lan pangerten.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo ngukur othersI.
  • Salesmanship-Mestekake wong kanggo nambah Sifat utawa pemikiran sing.
  • Diskusi-Njupuk wong bebarengan lan kepingin karahayon beda.
  • Ngancani-Memulang wong persani apa soko.
  • Service Orientasi-Temtunipun nggoleki cara kanggo wong.
  • Advanced Masalah-Ngrampungaken-mbédakaké masalah rumit lan informasi nggoleki sing digandhengake kanggo gawé lan nliti alternatif lan ngleksanakake opsi.
  • Operasi Evaluation-Analyzing syarat lan prasyarat item kanggo nggawe gaya.
  • Engineering Design-Changing piranti utawa ngasilaken lan teknologi kanggo dienggo individu mbutuhake.
  • Piranti Pilihan-panentu jenis peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nglakokaké proyek.
  • kabel cicilan-Nginstal, piranti, produk, utawa paket kanggo umum ketemu spek.
  • -Nulis aplikasi komputer beda kanggo alasan.
  • Operasi nelusuri-Ngamati taksiran, panggilan, utawa gejala beda kanggo nggawe manawa lan perabot lagi fungsi èfèktif.
  • Operasi lan Control-Ngontrol operasi saka piranti utawa pribadi.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pelayanan sing tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo apa kasalahan lan milih apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mbenakake-Repairing piranti utawa cara nggenepi cara penting.
  • Quality-Control Ujian-Pelaksana taksiran lan taksiran barang, solusi, utawa fungsi kanggo ngukur banget utawa efficiency.
  • Kawicaksanan lan keputusane nggawe-Njupuk menyang wawasan Fees umum lan kaluwihan saka langkah kemungkinan kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake carane sistem kudu nindakake lan mung carane owah-owahan ing kahanan, bisnis, bebarengan karo lingkungan pengaruhe keuntungan.
  • Metode Analysis-Ngenali ngukur utawa pratondho saka sistem kinerja lan relatif kanggo target saka mesin tepat utawa tumindak needed akeh kanggo nambah kinerja.
  • Wektu Management-Ngatur wayahe wong lan uga oneis periode pribadi.
  • Operasi dhuwit-Ngenali carane dolar bakal expended diwenehi proyek dileksanakake, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Operasi Materials Sumber-éntuk lan ningali kanggo manfaatake becik saka produk perusahaan, lan bahan komponen perlu akeh apa tartamtu operate.
  • Manajemen Tegal Resources-ngarahake Folks nalika padha, éntuk, lan fungsi motivating, nentokake Folks ndhuwur kanggo proyek.
Kabutuhan Education pengalaman Requirement
  • SMA Level (utawa GED utawa Sekolah Tinggi padanan Certification)
  • Sarjana Degree
  • Link kang Stage (utawa tambahan tataran rong taun)
  • Swara 2 taun, sampek lan kalebu taun sawetara
Karir Authority Skills prasyarat
  • Sukses / Energy – 92.45%
  • tenacity – 91.65%
  • Initiative – 93.56%
  • Manajemen – 87.69%
  • pitulungan – 94.20%
  • Prakara gegayutan Others – 93.53%
  • Alignment Social – 88.84%
  • Self-Control – 94.37%
  • kaku Toleransi – 93.55%
  • Pangaturan / mobilitas – 93.13%
  • stabilitas – 97.80%
  • Kesadaran Detail – 94.80%
  • linuwih – %
  • Freedom – 92.80%
  • kamajuan – 87.39%
  • mikir – 88.52%

About superadmin

Priksa Uga

Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Direct lan bisa melu ing preparation ing, Jamu, lan nyepakaké iwak muffins, daging, sayuran, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *