Home / Uncategorized / Roustabouts, Oil Gas Job Description / Tanggung Sample Lan Jobs

Roustabouts, Oil Gas Job Description / Tanggung Sample Lan Jobs

Ngumpul utawa ndandani barang lenga-lapangan nggenepi kekuatan lan tangan peralatan. Nglakokaké proyèk beda asneeded.

Job Skills prasyarat
  • Ngeculake utawa ngencengi plumbing, casing, garis, lan ndhukung pump, nglamar kekuatan lan menehi Wrenches lan tongs.
  • engine Bolt lan push wilayah bebarengan.
  • Go plumbing kanggo lan saka trek, nggenepi Winches pilihan lan ngangkat motorized, utawa dening-tangan.
  • Makaryakke terusan Patio lan veranda utama wilayah resik lan resik.
  • Go aliran-garis kanggo nemokake bocor, dening prodhuksi pemriksaan visual lan makaryakke detektor otomatis, lan ndandani bocor.
  • Miturut bailing iku apik munggah diwutahake lemak.
  • Dismantle lan mulihake BOILERS, sistem oilfield, lan komponen mesin uap, nggunakake instrumen daya lan pribadi sawit.
  • Njaluk ditches discharge watara nawakke panyimpenan lan Wells.
  • Pandhuan crane maneuver masal babagan geladhak.
  • Nyedhiyani pindah platform jogan minangka dijaluk, lan kurban roughnecks karo pitulungan.
  • njaluk lowongan, varieties diadegaké, lan kombinasi lan ngawula nyata menyang formulir kanggo gawé dhasar gegayutan kayu utawa logam Derricks.
  • Ngurangi lan mbusak bushes lan resik kanggo ngurangi beboyo semangat, menyang tumindake béda, lan kanggo nggawe cara kanggo dalan menyang.
  • Aman utawa pucuk kayu utawa platform materi bebarengan kanggo ngadegake Derricks.

Pakaryan Activities prasyarat
  • Reading sentences Knowledge-Mahami lan sentences ditulis ing dokumen karya related.
  • Aktif-Ngrungokake-apa liyane-wong ngomong nyediakke waé lengkap,, éntuk wektu kanggo sampeyan paham TCTerms kang diprodhuksi, takon pitakon minangka bener, tinimbang mesmerizing ing kesempatan sing inappropriate.
  • Prodhuksi-In nulis cocok kanggo kabutuhan pirsawan ngomong kasil,.
  • Komunikasi-Ngomong-kanggo wong kanggo sebutno bukti èfèktif.
  • Matematika-Nglamar matématika kanggo ngatasi masalah.
  • Techniques lan prinsip kontrol kanggo ngatasi kangelan Research-Nggenepi.
  • Criticalthinking-Nggenepi pangadilan lan panginten kanggo ngenali kekiyatan lan cacat cara, gagasan utawa opsi sulih kanggo kangelan.
  • Aktif Learning-Understanding pinunjul rincian sing anyar kanggo saben problemsolving paling anyar lan potensial lan nggawe keputusan.
  • Learning Techniques-Makaryakke lan njupuk Techniques instructionORtutorial lan pangobatan tengen kanggo kahanan nalika nguwasani utawa instructing masalah sing anyar.
  • Priksa-OverseeingPERExamining fungsi wong tambahan, awake dhewe, utawa bisnis njupuk tindakan remedial utawa kanggo gawé pembangunan.
  • Social perceptiveness-Kang weruh reaksi othersI lan kawruh nalika padha nindakake apa padha reply.
  • Dexterity-Changing tumindak karo regards kanggo langkah othersI.
  • Persuasion-Genuine liyane kanggo ngowahi prilaku utawa pemikiran sing.
  • Mediasi-Njupuk wong bebarengan lan kepingin karahayon variances.
  • Instructing-Latihan liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Orièntasi-Temtunipun Company nggoleki cara kanggo ngewangi individu.
  • Advanced Problemsolving-Ngenali masalah ruwet lan cipta kang gegandhengan ngleksanakake solusi lan kanggo mbangun munggah lan ngira-ngira pilihanipun.
  • Tata cara Research-Analyzing syarat barang dagangan lan perlu kanggo gawé gaya.
  • Engineering Design-.Madegake piranti utawa nggawe lan engineering kanggo ngawula kabutuhan konsumen.
  • Gear Pilihan-Ngenali Urut saka peralatan lan pribadi wis perlu kanggo nglakokaké proyek.
  • Nginstal-Nginstal pindah, produk, cabling, utawa plans kanggo umum ketemu fitur.
  • Coding-Nggawe program komputer kanggo ulah sing macem-macem.
  • Fungsi ngawasi-Ngamati gejala tambahan, panggilan, utawa taksiran kanggo mesthekake ana piranti saiki apa bener.
  • Fungsi lan Control-Managing fungsi produk utawa piranti.
  • Peralatan Maintenance-Pelaksana pelayanan tumindake ing produk lan panentu nalika.
  • Ngatasi Nentokake alasan kanggo apa masalah lan milih carane nerusake bab samubarang iku.
  • Mulihake-Fixing piranti utawa model nggenepi pribadi sing dibutuhake.
  • Quality Control Analysis-Nganakake ujian lan testing barang, panyedhiya, utawa Techniques kanggo ngadili fungsi utawa banget.
  • Kawicaksanan lan keputusane-Making-Ngelingi keuntungan lan expenses iso dibandhingke aktivitas sing bisa kanggo milih siji paling cocog.
  • Analysis-Nentokake mung carane pangaturan ing atmosfer, tata cara, bebarengan karo kahanan uga mengaruhi kasil lan apa Urut saka technique kudu operate.
  • tata cara sistem Analysis-mbédakaké utawa pratondho kinerja bebarengan karo relatif kanggo gol saka mesin, prilaku needed akeh kanggo ngedongkrak utawa fungsi bener.
  • Wektu-Management-Ngatur wektu pribadi kaya liyane’ wektu siji.
  • Operasi saka tabungan-panentu carane awis bakal ngginakaken kanggo ndarbeni tugas rampung, lan bookkeeping for biaya.
  • Operasi saka Product Resources-Nggayuh lan Nemokake menyang praktis cocok pribadi, fasilitas, lan bahan kang dibutuhaké kanggo akeh apa tartamtu operate.
  • Supervision Staf Resources-Nyemangati, éntuk, lan nuntun wong amarga padha bisa, pinpointing Folks banget paling apik kanggo karir sing.
Education Kualifikasi pengalaman Need
  • Kurang saka Diploma Top School
  • Sekolah High Level (utawa GED utawa Senior Certification School padanan)
  • Sawetara Lapangan College
  • Ana
Skills Control Pakaryan Requirement
  • AccomplishmentANDEffort – 90.50%
  • Endurance – 81.82%
  • project – 85.46%
  • Authority – 74.79%
  • pitulungan – 89.13%
  • Prakara kanggo Others – 85.58%
  • Direction budaya – 81.04%
  • Selfcontrol – 83.22%
  • kaku Toleransi – 84.45%
  • VersatilityANDFreedom – 85.54%
  • linuwih – 87.12%
  • Waé kanggo Detail – 86.12%
  • Etika – 89.25%
  • Freedom – 83.84%
  • kamajuan – 80.43%
  • mikir – 81.60%

About superadmin

Priksa Uga

Pathologists proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Assignments

Diagnosa profil lan tataran saka kahanan nggenepi cara laboratorium lan spesimen individu. penyakit Study’ jinis, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *