Home / administrator|Analyst / Regulatory Compliance Analyst Job Description Sample

Regulatory Compliance Analyst Job Description Sample

Lowongan DESCRIPTION

tanggung jawab proyek dhasar

 Assist karo nitahaken lan implementasine saka standar kawicaksanan pengaturan lan

tata cara kanggo tundhuk marang peraturan ditrapake.

 Assist karo perkembangan lan pangopènan tata cara operasional standar lokal sing

support safety efficiency lan selaras tingkat sing luwih dhuwur.

 Nyedhiyani saran strategis lan Rekomendasi kanggo Direktur utawa ditunjuk karo regards kanggo ing

paling aturan lan peraturan kawicaksanan laku.

 Tumindak reviews internal lan ngewangi karo panyiapan saka kontrol internal kanggo mesthekake

departemen tekan lan njogo selaras pamaréntah.

 Assist karo pangembangan plans latihan lengkap nalika overseeing mesti

training selaras lan pendidikan kanggo departemen.

 Nyedhiyani latihan lan pitulungan menyang macem-macem bagean saka departemen kang nambah

tata cara operasi standar lan selaras sakabèhé.

 ngawasi owah-owahan peraturan ditrapake lan komunikasi Sepur lan ngewangi karo

implementasine saka owah-owahan peraturan.

 Komunikasi lan laporan masalah noncompliance supaya Direktur utawa ditunjuk bisa dilakokaké

standar liwat kawicaksanan disiplin kanggo mesthekake organisasi tekan lan njogo

tundhuk pamaréntah.

 ngawasi lan laporan noncompliance lan ngurangi ayahan potensial kanggo nyegah Hukuman

sanksi paukuman utawa ukum.

 Nyedhiyani riset lan diselidiki menyang masalah selaras relatif kanggo biaya ditugasi

kontrol operasional cacat prosedural lan wawasan safety.

 ngayahi lan njogo ora kasil saka kabupaten Penawaran competitive formal lan non-formal

pangolahan.

 njogo tanggung jawab ora kasil kanggo tuku pesenan nganti 100 000 ing purchasing Oracle

modul kanggo mesthekake selaras karo kawicaksanan lan tata cara aturan kabupaten.

 Muga ngurus kabupaten kontrak sudhut.

 Muga rawuh rapat-rapat planning minggu.

 Ranaut pakaryan liyane minangka diutus dening supervisor.

 nekani language minangka diutus dening supervisor.

 Nyedhiyani interpretasi klarifikasi lan pengalaman technical kanggo kabeh Staff kabupaten ing hukum ngawèhaké

aturan tata cara privasi peraturan lan Etika.

 Develops lan menehi formal lan ing-ing- siji latihan Staff kabupaten ing privasi ngawèhaké

tata cara lan paling laku.

 Nyedhiyani expertise technical lan fungsi lan analisis pitulungan administratif menyang

Kepala Officer Financial lan Dewan Komisaris Kantor.

PUNK lan Skills

 Fisik microbiological kimia lan analisis bacteriological banyu.

 Principles of Nyegah backflow kualitas banyu lan jinis piranti backflow lan sing

aplikasi.

 kawruh Makarya saka komputer lan Processing data elektronik kawruh apa

laku kantor modern lan tata cara sawetara kawruh prinsip lan laku accounting.

 Record-tetep lan laporan Techniques preparation.

 skills Antarpribadi nggunakake sabar tact lan duweni.

 skills komunikasi lisan lan ditulis.

 Bener Inggris Panggunan grammar Ejaan wacan lan Vocabulary.

 Principles of latihan lan nyediakake arah karya.

 aspèk Technical lapangan spesialisasi.

 Gunakake radio loro-cara komunikasi karo personel lapangan

 kawicaksanan angger Kemampuan kanggo kokwaca lan aplikasi City State lan kode hukum federal pranatan

lan tata cara related kanggo sistem banyu potable

 Research njelasno lan aplikasi informasi technical related kanggo kualitas banyu lan backflow banyu

operasi Nyegah lan berkembang cara sing syarat legal

 Siapke review lan mriksa specifications kanggo njamin selaras lan kompatibilitas karo

sistem ana lan ditrapake kode standar specifications lan laku

 Read ngerti aplikasi lan komunikasi bahan Komplek

 Netepake lan njaga sesambetan apa efektif karo sing hubungi sak Course

karya

 Komunikasi cetha lan concisely loro cublak lan nulis

 Ngerti lan nindakake loro pituduh lisan lan ditulis

 Pengantar kahanan kanthi nganggo mesthi efektif saka tumindak

 Nindakake petungan matematika

 Nyedhiyani technical pitulungan kanggo Staff Kontraktor njaba lan Administrator

 materi personel Monitor lan peralatan kabutuhan lan nyedhiyani Rekomendasi bab

pangeluaran Department lan nyiapake usulan-usulan budget related

 Siapke lan njaga macem-macem file cathetan lan laporan kegiatan financial data budget

usulan-usulan lan aktivitas diutus

 Komunikasi karo Administrator Staff pemerintah agensi Kontraktor lan njaba

organisasi kanggo informasi exchange koordinasi aktivitas lan mutusake masalah masalah utawa uneg-uneg

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *