Home / Radiologic Technologists proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

Radiologic Technologists proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

Njupuk x CAT lan sinar saiki bakal mindai utawa nerjemahake Penyetor nonradioactive menyang stream getih patientis kanggo alasan sing diagnostik. Melu technologists sing fokus ing Sastranegara tambahan sing mindhai.

Karir Skills Kualifikasi
  • Evaluation lan nliti x-cahyo digawe, tape sing ana video, utawa pc -developed informasi yen grafis ingkang cekap gegayutan alasan analisa kanggo mangerteni.
  • Nggunakke piranti pangayoman lan ngukur safety cahya kanggo nyetel kanggo pamaréntah aturan uga kanggo njamin keamanan personel lan panandhang.
  • Mbukak tata cara lan ndeleng patients kanggo nggawe pangayoman tartamtu lan kemewahan sak mriksa.
  • Mbukak utawa ngawasi fungsi magnet utawa radiologic imaging produk kanggo gawé foto awak kanggo tujuan analisis.
  • Panggonan lan immobilize ing mrikso mejo sabar.
  • Posisi imaging pindah lan setelan ngowahi kanggo nggawe dawa lan wektu jangkoan, accordingto spek saka ujian.
  • instruksi tombol lan kawruh menyang foto pc grafis tartamtu, utawa ngajukake lan ngenali scan seri, nyetel pemancar lan peralatan.
  • Priksa tampilan movie saka wilayah lan ngganti kedadeyan utawa kontras kanggo nambah kualitas tampilan.
  • klien monitor’ kahanan lan dokter, canceling sinyal sing gedhe banget kanggo dhokter.
  • sijine munggah, njupuk sing pribadi paling dibutuhake disetel.
  • Coba cathetan sabar pas lan rinci sing medical.
  • Rekam, pendekatan, lan terus njagi tamba data utawa sabar file lan nyiapake laporan.
  • Nyinkronake nggunakake Staff dokumen utawa technologists sing tambahan.
  • Sumber bantuan ing Outfitting utawa ganti Ngartekno lara, harmed, utawa wong sing dipatèni.
  • Siapke lan nerjemahake media kontras umum utawa dipasang kanggo individu.
  • Ngilangke lan cara.
  • Ilustrasi pribadi anyar, Techniques, utawa pangolahan kanggo tim lan nyedhiakaké bantuan sing specialized.
  • Ngetung ambane saka bagean supaya radiographed, nggenepi ukuran kaset instruments padha,.
  • Fungsi fluoroscope kanggo dokter kanggo ndeleng lan baris tutorial liwat getih kanggo wilayah saka kapentingan.
  • Nemtokake pakaryan kanggo karyawan radiologic supaya mili sing sabar lan entuk yakuwi Manufaktur.
  • Kolaborasi karo downline medical tambahan, kalebu perawat utawa Doctors, kanggo tumindak angiography utawa unik cara babagan pembuluh darah.
  • Nindakake kewajiban administratif, kalebu éntuk budget operasi toko, wengis pitukon saka peralatan utawa item, utawa ngatur agendas karya.
  • Nindakake ngrancang pangopènan darurat cilik utawa pelayanan ing piranti radiographic.

Work Rutin Kualifikasi
  • Reading paragraf Pangerten-pangerten lan phrases disiapake ing docs karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong sing matur nyediakke waé lengkap, gadhah wektu lan energi kanggo mujudaken iku kang dibangun, njaluk pitakonan minangka bener, lan tau mesmerizing ing kahanan ora biso ditompo.
  • Prodhuksi-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso sesambungan irit.
  • Petung-imbal karo wong kanggo sebutno bukti irit.
  • Maths-nggunakake math kanggo ndandani masalah.
  • Teknologi-Nggenepi cara lan kawicaksanan kontrol kanggo mutusake masalah kangelan.
  • Kritis-Thinking-nggunakake pertimbangan lan alasan kanggo ngenali keuntungan lan kelemahane asil, opsi alternatif utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif-Learning-Understanding keuntungan saka informasi sing anyar gegayutan saben ana lan problemsolving mangsa lan kaputusan-nggawe.
  • Cedhak-Nggunakake Learning lan njupuk kepelatihan / Sastranegara instruksional lan cara nengen kanggo masalah nalika sinau utawa masalah ajaran sing seger.
  • Priksa-CheckingORAssessing efisiensi perusahaan, individu beda, utawa kanggo awake dhewe nggawe owahan utawa nimbang tumindak mbenakake.
  • respon sosial perceptiveness-Ngerti othersI kok padha nanggapi amarga padha nindakake lan ngerti.
  • Dexterity-Ngowahi tumindak ing hubungan kanggo wong’ langkah.
  • Persuasion-Mestekake wong kanggo nambah pemikiran utawa tumindak sing.
  • Arbitrasi-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Instructing-Mendidik liyane piye carane soko.
  • Orièntasi-temen-temen Company nggoleki cedhak kanggo ngewangi wong.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-mbédakaké kangelan Komplek lan informasi cipta sing digandhengake aplikasi obat lan kanggo gawé lan netepke pamilihan.
  • syarat operasi Analysis-Inspecting lan specifications solusi kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Prodhuksi utawa nggawé produk lan engineering kanggo nyedhiyani konsumen kepengin.
  • Gear pribadi lan peralatan Pilihan-Ngenali kang jenis needed kanggo nglakokaké tugas.
  • Nginstal-Nginstal piranti, mesin, wiring, utawa aplikasi kanggo umum ketemu specifications.
  • Coding-nulis paket komputer gegayutan sawetara alasan.
  • Fungsi dials nelusuri-Ningali, pratondho, utawa pratandha liyane kanggo mesthekake lan perabot lagi fungsi jumbuh.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol operasi saka cara utawa pribadi.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pangopènan sing tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu alasan kanggo kesalahane operasi lan milih apa apa bab iki.
  • Mbenakake-mbenakake piranti utawa mesin nggenepi pribadi dikarepake.
  • Quality-Control Analysis-Nganakake kir lan ujian barang, solusi, utawa pangolahan kanggo ngadili fungsi utawa banget.
  • Ndeleng lan keputusane Making-Mikir bab prices komparatif lan iku gedhe bab langkah sing calon kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake apa Urut saka cara kudu operate lan cara owah-owahan ing operasi, masalah, uga sakcedhake uga mengaruhi asil.
  • Sistem Analysis-Ngenali tumindak utawa pratandha saka kinerja lan relatif kanggo Tujuan saka piranti, akurat utawa langkah-langkah needed kanggo nambah efficiency.
  • Wektu-Management-Ngontrol liyane’ wektu lan wektu pribadi siji.
  • Manajemen dhuwit-panentu carane dhuwit bakal temtu digunakake kanggo njaluk tugas dileksanakake, lan dodolan kanggo tagihan iki.
  • Manajemen Inti Metode-Njupuk lan ngalami manfaatipun becik pribadi, perusahaan, lan bahan kang dibutuhaké kanggo akeh apa fungsi tartamtu.
  • Operasi Tegal Resources-Pointing individu lagi, ngembangaken, lan maringi inspirasi operate, Ngenali wong paling efektif kanggo proyek.
training Kualifikasi kawruh Need
  • Sambungake kang Stage (utawa tambahan tingkat 2 taun)
  • Ana
Bisa Control Skills Kualifikasi
  • AccomplishmentOREnergy – 87.27%
  • netepake – 87.39%
  • Initiative – 91.57%
  • Manajemen – 91.50%
  • Cooperation – 95.03%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake gegayutan Others – 91.40%
  • Direction budaya – 89.85%
  • Selfcontrol – 94.82%
  • kaku Ambang – 91.83%
  • Daya adaptasi / Freedom – 92.19%
  • konsistensi – 95.47%
  • Kesadaran Aspek – 93.66%
  • kejujuran – 95.31%
  • Liberty – 92.87%
  • kamajuan – 86.19%
  • Thinking Analytical – 89.66%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *