Home / Pile-Driver Operators proyek Description / Tanggung jawab Sample Lan Assignments

Pile-Driver Operators proyek Description / Tanggung jawab Sample Lan Assignments

Work tumpukan wong ditempelake skids, boats, treads crawler, utawa crane lokomotif kanggo operate pilings kendaraan gegayutan tetep lumahing, bulkheads, lan dhasar saka omahé, kayata kanggo bangunan Kayata lan dermaga.

Job Skills Kualifikasi
  • Go sikil lan tangan sa pindah kanggo sijine nambah ndadékaké lan hammers kahanan.
  • Tumindak kir wis rinci ing piranti kanggo nggawe operasi tepat manawa.
  • Drive pilings kanggo sumber support gegayutan omah utawa komponen, nglamar peralatan sing abot gadhah sirah piledriver.
  • Transfer sa lan ngalih klep kanggo mundhakaken lan nyuda drophammers sing hemorrhoids lelungan jeru dibutuhake, utawa kanggo ngrangsang hammers energi.
  • Dosa, lubricate, lan produk sing replenish.

Work Rutin Kualifikasi
  • Reading garis Knowledge-Ngerti lan paragraf dumadi ing makalah karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-nyediakake fokus lengkap ing apa wong liya ngomong, njupuk wektu lan energi paham TCTerms kang diprodhuksi, njaluk masalah minangka cocok, lan ora mesmerizing ing wektu sing salah.
  • Nggawe-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pirsawan sesambungan irit,.
  • Ngomong-imbal karo wong kanggo sebutno informasi luwih irit.
  • Matematika-Nggenepi math kanggo ndandani masalah.
  • cara Research-Nggenepi lan peraturan Clinical kanggo ngatasi kangelan.
  • Pikiran sing kritis-Nglamar pertimbangan lan panginten kanggo ngenali talents lan kelemahane opsi sulih, gagasan utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Comprehending mbek rincian seger gegayutan loro sing wis ana lan mbesuk kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan nggawe.
  • Learning Cedhak-Nggenepi lan njupuk laku trainingPERinstructional lan tata cara sing cocok kanggo masalah instructing utawa nalika nguwasani faktor sing anyar.
  • Nelusuri-OverseeingPERExamining fungsi saka awake dhewe, individu sing ana tambahan, utawa organisasi njupuk tindakan mbenakake utawa kanggo nggawe advancements.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka wong’ respon lan comprehending kok padha nindakake kaya.
  • Sesambungan-Ngowahi tumindak ing syarat-syarat liyane’ tumindak.
  • Marketing-Mestekake wong kanggo nambah tumindak utawa intellects sing.
  • Arbitrasi-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Ngancani-Mendidik liyane carane persis kanggo njupuk tindakan.
  • Orièntasi-positif Company nyoba kanggo golek cara kanggo ngewangi individu.
  • Komplek Masalah Ngrampungaken-Nentokake kangelan ruwet lan critiquing informasi disambungake aplikasi opsi lan kanggo mbangun munggah lan nliti pamilihan.
  • Tata cara Evaluation-Nguji kabutuhan lan specifications solusi kanggo nggawe gaya.
  • Engineering Design-Changing piranti utawa prodhuksi lan teknologi kanggo ngewangi individu mbutuhake.
  • Piranti Pilihan-panentu jenis peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nglakokaké proyek.
  • -Nginstal produk, produk, wiring, utawa aplikasi kanggo gawe marem syarat.
  • paket komputer ngodhe-Publishing gegayutan tujuan sing macem-macem.
  • Operasi ngawasi-Ningali dials pratondho, utawa gejala beda indikasi kanggo nggawe manawa ana sing perabot saiki fungsi bener.
  • Fungsi lan Ngatur-Managing fungsi piranti utawa pindah.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pelayanan sing tumindake ing pribadi lan nentokake nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu faktor konco glitches sing ngatur lan milih apa arah kanggo pindhah babagan iki.
  • Mulihake-Mulihake sistem utawa model nggenepi peralatan perlu.
  • Quality Control Evaluation-Performing kir lan penyelidikan produk, solusi, utawa cara kanggo ngukur efficiency utawa kualitas.
  • Ruling lan Decisionmaking-Ngelingi prices umum lan iku gedhe bab langkah sing calon kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-panentu pangaturan cara ing setelan, fungsi, bebarengan karo kahanan uga mengaruhi kasil lan carane proses kudu bisa.
  • tata cara utawa indikasi saka sistem kinerja sistem Evaluation-Nentokake uga sesuai karo gol saka mesin akurat utawa tumindak wis perlu kanggo nambah kinerja.
  • Timemanagement-Penanganan wusana wong bebarengan karo wusana pribadi oneis.
  • Manajemen dhuwit-Nentokake carane income wis arep digunakake kanggo njupuk karya rampung, lan dodolan gegayutan tagihan iki.
  • Operasi saka Product Resources-Mirsani lan njupuk kanggo panggunaan suwene pribadi fasilitas, lan Penyetor bahan wis perlu kanggo nindakake kasebut operate.
  • Administrasi Personnel Resources-ngarahake wong lagi, nggawe, lan karya nyemangati, mbédakaké Folks paling apik kanggo tugas.
Kabutuhan Education pengalaman Kualifikasi
  • SMA Level (utawa GED utawa Sekolah Tinggi padanan Certification)
  • Kurang saka Level Sekolah
  • Sawetara Training College
  • Luwih saka 1 tn, nganti 24 sasi lan kalebu
Bisa Skills Control Requirement
  • Kasel / Nyoba – 86.51%
  • terus ono – 87.04%
  • motivasi – 87.33%
  • Command – 84.93%
  • Cooperation – 85.41%
  • Masalah gegayutan Others – 87.14%
  • Alignment Social – 86.17%
  • Control poto – 87.75%
  • meksa Ambang – 88.81%
  • AdaptabilityORFreedom – 89.24%
  • dependability – 92.18%
  • Waé kanggo Details – 90.15%
  • Strength – 84.71%
  • Freedom – 84.46%
  • inovasi – 88.28%
  • Thinking Analytical – 87.67%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *