Nyegah Kedokteran Dokter proyek Description / Fungsi Lan tansah Sample

Aplikasi mirip karo dhasar nyegah-medicine lan umum-kesehatan dilemmas kanggo ningkataké medical care kanggo tim utawa wong, lan bantuan karo deterrence utawa total risiko penyakit suda, cidra, cacat, utawa tilar donyané. Bisa aplikasi populace- pengobatan gumantung utawa diagnosa lan nambani individu ing iklan Kamping medical lan konteks penyakit Nyegah kang. …

Read More »

Podiatrists proyek Description / Tansah Cithakan Lan Tugas

Spot lan nangani kelainan lan deformities saka sikil wong. Job Skills Need Diagnose disorders of the foot employing medical backgrounds, Sinar x, checkups nyata, lan kasil ujian Clinical. Suggest obatan peralatan restorative, surgery obat nyata. Surgically nambani kahanan kalebu nodule, calluses, fingernails ingrown, tumors, tendon corns cendhek, lan abses. suggest …

Read More »

Teknisi damen Plant proyek Description / Assignments Lan Tanggung Sample

Ngatur tumindak pelayanan asneeded lan lan ngawasi rutin tanduran damen. Job Skills Prerequisite Check and evaluate natural feedstock, kalebu kayu, komponen Kurangé populasi, utawa squander. Turbin kanggo ngontrol lan ngowahi produksi damen utawa biofuels, utawa operate klep, nyurung, Motors -Dhukungan kekuatan. Accomplish upkeep that is routine or make maintenance that

Read More »

Dilisensi Praktis Lan wonten Nurses Kejuruan proyek Description / Tugas Sample Lan Assignments

Care kanggo lara, convalescing individu utawa wong gadhah ora duwe kabisan ing omah-omahé party klinik-klinik, omah-omahé eksklusif, rumah sakit, lan perusahaan padha, utawa dipilara. Bisa operate ing kasil ing perawat kadhaptar kang. Certification penting. Career Skills Prerequisite Discover patients, planning lan ngumumke pangaturan kalebu efek kanggo obatan utawa perawatan, ing ailments patientsI, and acquiring

Read More »

Medical Appliance Teknisi proyek Description / Tansah Cithakan Lan Jobs

Mbangun , pas, tetep, utawa ndandani piranti prewangan medical, kayata orthodontics, orthotics lan piranti prosthetic, joints, ndhukung busar, bebarengan karo Perkakas bedhah lan kesehatan liyane. Job Skills Qualification Suit devices onto sufferers and make any alterations that are required. Nggawe produk orthotic, utilizing materials such as polycarbonate and thermosetting

Read More »

Statement clerks proyek Description / Tanggung Sample Lan Tugas

Siapke lan mbubarake claims bank kanggo para panuku, solusi pitakonan, lan karahayon beda ing akun lan cathetan. Job Skills Prerequisite Confirm signatures and expected informative data on checks. Artikel mandeg pembayaran nyadari kanggo nyegah transaksi taksiran sing protes. Diwenehi taksiran bali kanggo pelanggan ing masalah, modifying consumer reports and

Read More »

helpers–Tukang proyek Description / Assignments Lan Tanggung Sample

Miturut accomplishing tugas necessitating kurang skill bantuan tukang,. Lowongan Kerja kalebu nglamar, menehi utawa nyekeli Penyetor utawa pribadi, lan workshop reresik lan produk. Job Skills Prerequisite Keep and location timbers, timber, utawa paneling inplace kanggo Masang utawa slicing. mbangun scaffolding, shoring, utawa orthodontics. Pilih instruments, piranti, or resources from storage items

Read More »

selokan, Hand Job Description / Assignments Lan tugas Sample

jahitan, nggabungake utawa mungkasi, seneng akeh barang digawe beda, gadhah pancing lan thread. Ngandhut stitchers lan webbing. Career Skills Need Sewn, nyantosani nggabungake, utawa unsur unsur lengkap isi, contone apparel, Panuntun, kasur, Toys, lan wig, makaryakke beda utawa jaminan produk lan jarum. Reduce excessive threads or tips of

Read More »