Home / Obstetricians Lan Gynecologists proyek Description / Tugas Cithakan Lan Dhapukan

Obstetricians Lan Gynecologists proyek Description / Tugas Cithakan Lan Dhapukan

Dokter sing menehi tagihan kesehatan disambung kanggo pegawe utawa ibu lan wong-wong sing ndeteksi, nangani, lan ngewangi ing nyegah kondisi Ladies, utamané sing mengaruhi proses Reproduksi. Bisa uga sumber care medical umum kanggo wanita.

Job Skills Kualifikasi
  • Jaga lan Ladies alamat.
  • Mbukak Techniques lan ngrembug asil test utawa terapi diwenehi nggunakake klien.
  • Nangani penyakit organ wadon.
  • Ngawasi ailments peopleA lan dandan lan reevaluate solusi minangka needed.
  • surgery minangka tambahan utawa ngrampungake bagean cesarean needed kanggo nyonggo kesehatan peopleWI lan gawé bayi aman.
  • Prescribe utawa nerjemahake obat, pengobatan, uga medical care tartamtu sing liyane kanggo nambani utawa ngurangi kondisi, infèksi, utawa gawe piala.
  • Nliti Alexa mriksa-up, crita, mriksa keuntungan, utawa dokumen kanggo njelasno kawontenan sabar.
  • Nglumpukake, berkas, lan tetep njagi data individu, kayata sejarah medical, crita, lan asil ujian.
  • Pandhuan patients lan wong masyarakat bab penyakit Nyegah, lan kegiatan, kesehatan.
  • Hubungané panandhangé kanggo spesialis sing liyane utawa pakar kesehatan nalika needed.
  • Mriksa karo utawa sumber Doctors tambahan karo ngunjungi solusi.
  • Langsung lan koordinasi tumindak Praktisi , bocah, asisten, profesional, perawat, bebarengan karo personil kesehatan liyane.
  • Strategy, aplikasi, utawa ngurus aplikasi kesehatan ing perusahaan, utawa tetanggan babagan tamba lan panyegahan kacilakan utawa ailments.
  • Siapke laporan Govt lan tenan ing Staff Paseksen, layang, dying, lan stats infèksi, utawi ajining diri medical saka individu.
  • Nindakake sinau kanggo gawé utawa mriksa pangobatan, obatan, utawa Techniques kanggo nyegah utawa ngontrol penyakit utawa bundhas.

Pakaryan Tindakan Need
  • Reading paragraf Pangerten-pangerten lan digawe isi ing makalah karya sing gegandhengan.
  • Aktif Ngrungokake-nyediakke kabèh kesadaran apa wong liya sing matur, njupuk wektu lan energi kanggo ngenali iku kang digawe, takon pitakon minangka cocok, lan ora interrupting ing kesempatan sing ora samesthine.
  • Prodhuksi-On kertas ora as inappropriate kanggo syarat pasar imbal irit.
  • Komunikasi-Speaking karo wong kanggo nuduhake data effortlessly.
  • Matematika-Nggunakake maths kanggo mutusake masalah masalah.
  • solusi teknologi-Nggenepi lan ngelmu prinsip kanggo ngatasi masalah.
  • Pikiran sing kritis-Nggenepi pertimbangan lan alesan kanggo Titik cacat lan kekiyatan saka opsi pilihan, gagasan utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif Learning-Ngerti mbek informasi anyar kang gegayutan loro saiki lan potensial kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan nggawe.
  • Learning Metode-milih lan nggenepi cedhak educationANDtutorial lan tata cara befitting kahanan tartamtu nalika learning utawa masalah ajaran sing seger.
  • Ngawasi-overseeing / Nentokake fungsi wong tambahan, dhewe, utawa perusahaan kanggo nggawe pembangunan utawa njupuk tindakan remedial.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ dokter kok padha reply kaya lan kawruh.
  • Sesambungan-Nyetel tumindak ing hubungan kanggo wong’ prilaku.
  • Salesmanship-mbujuk wong kanggo ngganti Sifat utawa kepala.
  • Mediasi-nyediakake wong bebarengan lan looking kanggo karahayon variances.
  • Ngancani-Latihan wong persani nggawe pamindhahan.
  • Service Orientasi-aktif looking for Sastranegara kanggo bantuan Folks.
  • Advanced Problemsolving-Ngenali masalah Komplek lan nggoleki bukti disambung ngira-ngira lan kanggo mbangun munggah pilihanipun lan ngleksanakake opsi.
  • Operasi Research-Sinau prasyarat dagangan lan mbutuhake kanggo gawé gaya.
  • Teknologi Design-Bangunan utawa pribadi aligning lan teknologi kanggo ngewangi syarat wong.
  • Peralatan Pilihan-panentu pribadi lan peralatan kang urutan needed akeh kanggo nglakokaké karir.
  • model cicilan-Nginstal, piranti, kabel, utawa paket kanggo nepaki spek.
  • program komputer Development-Publishing gegayutan tujuan sing sawetara.
  • Operasi nelusuri-Ngamati tes, knobs, utawa pratandha beda kanggo nggawe manawa ana mesin Performing jumbuh.
  • Operasi lan operasi Handle-Managing sistem utawa produk.
  • Maintenance-Mengkono pangopènan sing tumindake ing piranti lan panentu nalika apa Urut saka pangopènan bakal dadi perlu.
  • Ngatasi Nentokake faktor konco blunders sing nduwe fungsi lan milih apa arah kanggo pindhah babagan iki.
  • Repairing-Mending program utawa produk nggunakake peralatan sing dikarepake.
  • Quality-Control Ujian-Mengkono testing lan taksiran produk, panyedhiya, utawa cara kanggo ngadili banget utawa fungsi.
  • Ndeleng lan keputusane nggawe-Mikir bab keuntungan lan prices umum langkah sing potensial kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Ngenali apa Urut saka sistem sing dienggo lan cara dandan ing fungsi, kahanan, bebarengan karo lingkungan impact keuntungan.
  • Sistem Evaluation-Nentokake langkah utawa indikasi saka sistem kinerja lan relatif kanggo gol saka piranti, akurat utawa prilaku needed kanggo nambah kinerja.
  • Wektu-Management-Penanganan liyane’ wusana uga oneis wayahe pribadi.
  • Administrasi Financial Resources-panentu carane awis bakal rauh digunakake kanggo duwe karya tuntas, lan dodolan kanggo tagihan iki.
  • Administrasi Bahan Resources-Njupuk lan ngisi kanggo nggunakake suwene produk, perusahaan, lan komponen wis perlu kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Supervision Staf Resources-.Madegake, motivating, lan ngarahake wong nalika padha nindakake, mbédakaké individu banget paling apik kanggo tugas.
training Kualifikasi kawruh Requirement
  • doktoral Degree
  • Post-doktoral Education
  • Luwih saka 4 taun, nganti 6 taun lan kalebu,
Karir Kepemimpinan Skills prasyarat
  • Prestasi / Nyoba – 96.18%
  • netepake – 94.79%
  • project – 90.85%
  • Authority – 90.08%
  • Cooperation – 95.73%
  • Prakara kanggo Others – 96.80%
  • Positioning Social – 87.01%
  • Control poto – 96.39%
  • meksa Ambang – 97.20%
  • AdaptabilityANDVersatility – 92.80%
  • konsistensi – 99.20%
  • Kesadaran Detail – 99.20%
  • Etika – %
  • Freedom – 92.48%
  • kamajuan – 87.36%
  • mikir – 91.53%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *