Home / Uncategorized / Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan kontraktor nggodho kayu.

Karir Skills prasyarat
  • Nliti pangukuran lan lakune designs sak tangan- produk testing, makaryakke noto lan pangolahan nggawe.
  • nliti lukisan, blueprints, utawa disiapake spek, lan takon karo perancang kanggo ramesthi manéka ukuran lan gaya lan perlu setups peralatan.
  • Nggawe, roto, lan ngowahi macem-macem produk woodwork kayata bandsaws kanggo ngurangi lan bagéyan wangun, bagean, lan gaya, sesuai karo syarat.
  • Cocokake, ngamanake, lan mbangun komponen kajeng bebarengan kanggo mbentuk prilaku versi, utawa bagian bêsik, makaryakke dowels, kuku, epoxy, bolts uga fasteners.
  • Planes, cukur brengos, malah, lan lumahing wangun, lan ngurangi, rekaman, resik, lan gaya wedhi éling designs tartamtu, nggunakake tangan-pribadi.
  • Pilih Simpenan sing kayu, mesthèkaken gaya, lan noto tag bagean ing Simpenan, nggenepi peralatan akurat kayata kanggo Kayata scribers, bagean, lan protractors.
  • Mbangun gaya kayu-kayuan, prilaku, tema, ukuran mock-ups sing kebak, lan cetakan gegayutan unsur sumber Manufaktur lan produk.
  • Mark nentokake info on prilaku, komponen, lan Cithakan tumuju kasunyatan lan cara assemblage.
  • pendekatan, narik kawigaten kolèksi item, lan mbangun, designs bagean, utawa ukuran full mock ups item.
  • Fabricate mbiyantu fungsi kayata noto utawa scrapers.
  • Pitunjuk direkam gegayutan dening tetep sampel.
  • Mbangun jigs sing bisa digunakke minangka buku gegayutan noto jinis ekstra-gedhe utawa tartamtu saka kothak shooks.
  • gaya kahanan kanggo operator mesin sing milih.
  • Rampung jinis utawa prilaku karo shielding utawa atraktif jangkep kayata shellac, lacquer.

Pakaryan Tindakan Kualifikasi
  • Reading Pangerten-pangerten digawe phrases lan sentences ing dokumen karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-pun kabèh manungsa waé, apa wong liya sing saiki matur, nggunakake wektu kanggo mujudaken item kang diprodhuksi, njaluk pitakonan minangka cocok, tinimbang mesmerizing ing kesempatan salah.
  • Nggawe-sesambungan kasil nyerat minangka befitting kabutuhan pasar.
  • Komunikasi-imbal karo wong kanggo sebutno informasi luwih irit.
  • Math-Nggenepi matématika kanggo ndandani masalah.
  • Teknologi-Nglamar ngelmu prinsip lan cara kanggo ndandani kangelan.
  • Criticalthinking-nggunakake logika lan mikir kanggo ngenali cacat lan kekiyatan saka opsi alternatif, Serat utawa cara kanggo kangelan.
  • keuntungan aktif Learning-Understanding informasi anyar kanggo loro mangsa lan paling anyar masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Metode-njupuk lan nggenepi Sastranegara instructionPERtutorial lan pangolahan cocok kanggo masalah nalika sinau utawa memulang seger.
  • efficiency ngawasi-TrackingORDiscovering saka wong liya, awake dhewe, utawa organisasi njupuk langkah remedial utawa kanggo generate dandan.
  • Social perceptiveness-Kang weruh respon othersI kok padha nindakake amarga padha nindakake lan pangerten.
  • Control-Ngowahi tumindak karo regards kanggo wong’ prilaku.
  • Marketing-Efektif liya kanggo nambah prilaku utawa pikirane.
  • Arbitrasi-Ngirimke wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Ngancani-Coaching liyane carane nindakake soko.
  • Service Orientasi-positif looking for Sastranegara kanggo ngaktifake wong.
  • Advanced Masalah-Ngrampungaken-Nentokake dilemmas Komplek lan critiquing data disambung kanggo gawé lan ngregani kemungkinan lan ngleksanakake alternatif.
  • Bisnis Research-Nguji prasyarat produk lan kepinginan kanggo nggawe gaya.
  • Desain-Engineering Teknologi kanggo dienggo pindah individu lan ganti utawa prodhuksi kepinginan.
  • Peralatan Pilihan-Ngenali jinis peralatan lan pribadi needed kanggo nindakake karya.
  • model Instalasi-Nginstal, roda nganggo grigi, kabel, utawa aplikasi kanggo gawe marem fitur.
  • aplikasi komputer programming-Publishing gegayutan sawetara Efesus.
  • Operasi ukuran ngawasi-Ndeleng, knobs, utawa pratondho tambahan kanggo mesthekake piranti wis operasi mlaku.
  • Operasi lan tata cara Handle-Managing produk utawa cara.
  • Maintenance-Performing pelayanan sing tumindake ing pribadi lan panentu nalika apa jenis pangopènan perlu.
  • Ngatasi masalah-panentu alasan kanggo glitches mlaku lan milih apa apa bab samubarang iku.
  • Techniques utawa produk nggenepi sumber sing dibutuhake Mending-Mulihake.
  • Quality-Control Analysis-Mengkono investigations lan ujian barang, panyedhiya, utawa Techniques kanggo ngadili kualitas utawa efficiency.
  • Kawicaksanan lan keuntungan Decisionmaking-Ngelingi lan Fees iso dibandhingke calon aktivitas kanggo milih salah siji sing paling cocog.
  • Sistem Analysis-Nentokake apa Urut saka sistem sing dienggo lan carane owah-owahan ing setelan, tata cara, lan uga kahanan bakal pengaruhe asil.
  • Metode Analysis-Ngenali tata cara utawa sinyal saka sistem kinerja uga sesuai karo dislametaké saka piranti akurat utawa tumindak needed kanggo ngedongkrak efektifitas.
  • Wektu-Management-Penanganan oneis wektu pribadi.
  • Operasi dhuwit-Nentokake carane awis bakal rauh bakal nandur modhal kanggo wis proyek rampung, lan bookkeeping gegayutan expenses iki.
  • Pengawasan saka Material Metode-éntuk lan ndeleng kanggo nggunakake becik saka bahan, fasilitas, lan produk needed kanggo apa kasebut operate.
  • Administrasi Personnel Resources-Nggawe pancingan, lan pointing Folks amarga padha padha operate, nentokake Folks paling apik kanggo kariré.
Education Kualifikasi pengalaman Requirement
  • Degree Senior High School (utawa GED utawa Document padanan Senior School)
  • Kurang saka Level Sekolah
  • Luwih saka 1 taun, minangka akeh minangka 24 sasi lan kalebu
Task Authority Skills Kualifikasi
  • Prestasi / Nyoba – 89.25%
  • Ama Keng – 93.40%
  • Initiative – 88.53%
  • Control – 84.94%
  • Cooperation – 90.65%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo Others – 84.94%
  • Alignment budaya – 78.25%
  • Control poto – 91.09%
  • kaku Toleransi – 89.02%
  • Versatility / Keluwesan – 90.72%
  • dateng – 94.55%
  • Kesadaran Ambane – 95.78%
  • linuwih – 87.50%
  • Independence – 84.10%
  • Development – 89.06%
  • Thinking Analytical – 89.66%

About superadmin

Priksa Uga

Jewelers proyek Description / Tanggung Sample Lan Fungsi

Fabricate lan mulihake postingan kalung. Nggawe gaya utawa mildew kanggo nggawe barang perhiasan. Skills karir …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *