Home / Massage Therapist proyek Description / Assignments Lan Cithakan Responsibility

Massage Therapist proyek Description / Assignments Lan Cithakan Responsibility

Tumindak marasake awakmu gardening saka wilayah alus lan joints. Uga propose opsi blonjo obat, utawa bantuan ing evaluasi sawetara energi otot lan gerakan.

Skills proyek Need
  • Ngupaya saran saka klien karo meksa utawa pain babagan medical lan masalah kanggo mangerteni carane samubarang kang angel temtu bakal paling terkenal.
  • Aplikasi tangan lan galur tangan saka awak manungsa kanggo faktor sing tartamtu.
  • Samubarang kang angel lan samubarang kang angel Otot lan jaringan alus saka awak kanggo sumber perawatan gegayutan pangopènan Kamping, traumas, utawa kahanan medical.
  • Tansah informasi therapy.
  • Nyedhiyani arah lan katrangan bab cedhak kanggo dandan postural lan mulet, fortifying, luang kanggo langganan.
  • njelasno pelanggan’ ailment alus-tissue, peserta banget lan fungsi, energi Otot, lan sawetara gerakan.
  • Mbangun lan saran plans therapy klien sing stipulate jinis samubarang kang angel bisa dipunginaaken.
  • purchasers Langsung penasehat yen perlu kanggo wangun liya.
  • Nambani klien ing pangaturan qualified utawa kelakon dadi klien’ rayine lan omah-omahé.
  • Takon karo gagasan kesehatan obat tambahan dadi, dikembangaké dening specialists, kalebu physiotherapists, Chiropraktiker lan psikolog kanggo purchasers.
  • Nelpon lan campuran lengo lan nggunakake nggabungke kanggo epidermis consumersA.
  • Ngrampungake Sastranegara therapy utawa terapi adjunctive tambahan bebarengan karo pijet.
  • Gunakake bantuan ndhukung, kalebu glaciers, meres sing udan, lampu ngarep kanggo ningkataké langganan’ recuperation, liyane, lan seger.

Tumindak proyek Pendjalok
  • Reading paragraf Pangerten-Comprehending lan isi digawe ing makalah karya related.
  • Aktif Ngrungokake-pun kabèh fokus ing apa wong sing saiki matur, njupuk wektu lan energi kanggo mujudaken item kang diprodhuksi, takon pitakon minangka cocok, tinimbang grah ing kesempatan salah.
  • Publishing-imbal èfèktif ing nulis ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso.
  • Ngandika-Talking-kanggo wong kanggo sebutno data effortlessly.
  • Maths-Nggenepi math kanggo mutusake masalah masalah.
  • cara Ilmu-Nggenepi lan angger ngelmu kanggo obat masalah.
  • Critical Thinking-Nglamar alesan lan alesan kanggo ngenali skills lan cacat saka solusi pilihan, Serat utawa cara kanggo masalah.
  • pinunjul aktif Learning-Understanding informasi seger kanggo loro saiki lan mbesuk kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Metode-Milih lan nglamar memulang / Sastranegara tutorial lan cara befitting ajaran masalah utawa nalika sinau bab sing seger.
  • fungsi ngawasi-TrackingPERAssessing saka Folks beda, awake dhewe, utawa bisnis nimbang langkah remedial utawa kanggo gawé pembangunan.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ respon lan ngerti kok padha reply nalika padha nindakake.
  • Control-Nyetel tumindak ing syarat-syarat liyane’ prilaku.
  • Salesmanship-mbujuk wong kanggo ngganti pikirane utawa prilaku.
  • Settlement-Ngirimke liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Latihan-instructing wong mung carane njupuk tindakan.
  • Service Orientasi-temen-temen nyoba golek cedhak kanggo Aid Folks.
  • Komplek Problemsolving-Ngenali dilemmas rumit lan nggoleki rincian sing gegandhengan gawé lan netepke opsi lan ngleksanakake opsi.
  • Bisnis Analysis-Inspecting kepinginan lan prasyarat dagangan kanggo gawé desain.
  • Engineering Design-Engineering ngewangi konsumen lan bangunan utawa ganti produk kepengin.
  • Piranti pribadi Pilihan-Ngenali lan peralatan kang urutan wis perlu kanggo nindakake karya.
  • Nginstal-nginstall pribadi, produk, wiring, utawa program kanggo ketemu spek.
  • program komputer programming-Writing Efesus sing akeh.
  • Fungsi nelusuri-Ningali pratandha beda, panggilan, utawa tes kanggo mesthekake mesin apa èfèktif.
  • Fungsi lan Ngatur-Managing fungsi saka peralatan utawa piranti.
  • Maintenance-Pelaksana pangopènan tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo glitches sing digunakake lan panentu apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mbenakake-Repairing produk utawa program nggenepi pribadi sing perlu.
  • Quality Control Evaluation-Nganakake ujian lan taksiran item, perusahaan, utawa operasi kanggo ngukur kualitas utawa fungsi.
  • Paukuman lan keputusane Making-Ngelingi biaya komparatif lan kaluwihan saka tumindak sing bisa kanggo golek siji sing paling cocog.
  • Sistem Analysis-panentu owahan carane ing lingkungan, operasi, lan uga kahanan bisa mengaruhi efek lan carane program kudu operate.
  • Sistem Evaluation-Ngenali tumindak utawa pratandha saka sistem kinerja uga tengen utawa langkah-langkah needed kanggo ngiyataken efektifitas, relatif kanggo target saka sistem.
  • Wektu-Management-Penanganan wektu pribadi bebarengan karo wong’ wektu siji.
  • Manajemen Tabungan-Ngenali carane dana bakal rauh digunakake kanggo duwe tugas rampung, lan accounting gegayutan pangeluaran iki.
  • Administrasi Content Resources-éntuk lan ningali menyang nggunakake bener produk, perusahaan, lan produk needed kanggo nindakake fungsi kasebut.
  • Operasi saka Karyawan Resources-Ngembangaken, pancingan, lan ngarahake wong amarga padha nindakake, pinpointing Folks ndhuwur kanggo tugas.
Kabutuhan Education kawruh Requirement
  • Degree SMA (utawa GED utawa Senior Certification High School padanan)
  • Akeh Lapangan Sekolah
  • Ana
Skills Kepemimpinan Tugas Requirement
  • Sukses / Work – %
  • tenacity – %
  • project – %
  • Command – %
  • pitulungan – %
  • Masalah kanggo Others – %
  • Orièntasi budaya – %
  • Self-Control – %
  • meksa Toleransi – %
  • AdaptabilityANDMobility – %
  • stabilitas – %
  • Kesadaran Ambane – %
  • kejujuran – %
  • Freedom – %
  • inovasi – %
  • mikir – %

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *