Home / Magnetik resonansi Imaging Technologists proyek Description / Tugas Sample Lan Fungsi

Magnetik resonansi Imaging Technologists proyek Description / Tugas Sample Lan Fungsi

Operate resonansi Imaging (MRI) pictures. Ngawasi keamanan sabar lan comfort . Bisa nerjemahake gadolinium dosis kontras intravenously. On Reviewing ngadeg cara MRI sing, diterangno dening bisa Interview individu, lan sabar lokasi. Bisa ngetik data komputer kayata warisan sabar, Alignment kasebut, wilayah biologi kanggo dadi mentas, lan lokasi admittance.

Skills proyek Requirement
  • Muwuhi ranging psikologi ndadékaké kanggo suffereris tangan, awak, waistline, utawa bagéan awak.
  • Nyetel magnet résonansi imaging (MRI) unit utawa hardware peripheral.
  • Interview screening tumindak wong kanggo ngenali contraindications, contone ferrous klep bahan sing pacemakers prosthetic .
  • Gawé salinan serep saka foto dening relocating grafis saka komputer kanggo pangkalan utawa panyimpenan media.
  • Mbangun utawa digunakake nggawe data Gambar foto resonansi magnetik.
  • Nerangake magnet résonansi imaging (MRI) cara kanggo individu, distributor sing individu, utawa anggota kluwarga.
  • Pasang intravenously kontras werna, kayata kanggo kontras gadolinium Kayata, karo setelan saka laku sesuai.
  • Priksa foto gegayutan banget, nggenepi kamera lan piranti pangayoman resonansi magnetik.
  • Nindakake Magnetik resonansi Imaging (MRI) scanner.
  • yen dikarepake, kanggo mesthekake Unit lokasi immobilization cocok kang, ditempelake dening Panggonan panandhang ditahan.
  • Sumber earplugs utawa tanpa nyekel kanggo individu kanggo ngedongkrak ease lan swara ngisor sing distressing.
  • Pick bunderan utawa Sastranegara imaging cocok kanggo nggawe gambar sing perlu.
  • Troubleshoot uneg-uneg Komplek disambung kanggo résonansi magnetik (MRI) maca utawa peripheral produk, kalebu Watches utawa bunderan.
  • Inventories sing tumindak kanggo badanku supaya munggah Simpenan bahan sing medical.
  • Maringi pitutur tim kesehatan utawa siswa ing magnetik résonansi (MRI) tata cara utawa prosedur peralatan.
  • Dienggo metode optik kanggo ngrebut kutha magnet kuat résonansi imaging (MRI) foto, contone praktis otak-imaging, nyata-wektu awak gerakan-ranging, utawa musculoskeletal komposisi lan gambaran pesawat.
  • Sedatif dikarepake utawa obatan tambahan saka Doctors kanggo individu karo gupuh utawa claustrophobia.
  • Coba cathetan ringkes sing medical saka patients.
  • Priksa magnet résonansi imaging (MRI) Piranti kanggo nggawe operasi tepat tartamtu lan efficiency sesuai karo syarat.
  • Nggawe bewara kanggo ngringkes pangolahan ngevaluasi utawa kasil gegayutan Doctors utawa ahli medical beda utawa laporan.
  • Pranala nyumbang biologi kanggo tuku biologi nangani (PAC) produk.
  • Posisi lan dilindhungi sethitik, kasir magnetik résonansi (MRI) nonton ing bagean awak dadi nggambar, kayata lengen, dhengkul, utawa pindhah.
  • rapat-rapat rencana gegayutan prakara penyelidikan utawa klien sing Clinical.

Task Tindakan Need
  • Reading Pangerten-Understanding dumadi paragraf lan ukara ing makalah-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-apa wong liya ngomong nyediakake kabèh manungsa waé, njupuk wektu kanggo ngenali faktor kang diprodhuksi, takon pitakonan minangka becik, lan ora grah ing kesempatan sing ora samesthine.
  • Publishing-Komunikasi irit nulis ora as inappropriate kanggo syarat pasar.
  • Petung-Speaking karo wong kanggo sebutno informasi kasil.
  • Math-Nggunakake math kanggo ndandani masalah.
  • Techniques Ilmu-nggunakake lan peraturan teknologi kanggo ndandani masalah.
  • Criticalthinking-Nggunakake logika lan panginten kanggo Titik keuntungan lan cacat saka opsi sulih, asil utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Understanding pinunjul saka informasi anyar kanggo loro mangsa lan saiki masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Sastranegara-njupuk lan nggunakake Sastranegara lan pangolahan befitting masalah ingkang educationORtutorial utawa nalika sinau bab sing anyar.
  • kinerja ngawasi-OverseeingPERDiscovering saka agensi, wong tambahan, utawa awake dhewe nimbang tumindak remedial utawa kanggo nggawe dandan.
  • Social perceptiveness-Kang weruh respon othersA lan ngerti apa padha nindakake amarga padha nindakake.
  • dexterity-
  • Persuasion-mbujuk wong kanggo ngganti Sifat utawa intellects sing.
  • Diskusi-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Instructing-instructing wong persani njupuk tindakan.
  • Orièntasi-temen-temen Company nyoba golek Sastranegara kanggo wong.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-Ngenali kangelan Komplek lan cipta data cocog ngleksanakake opsi lan kanggo gawé lan ngira-ngira pamilihan.
  • Bisnis Research-Sinau syarat lan syarat produk kanggo nggawe gaya.
  • Engineering Design-Duwe piranti utawa ngasilaken lan teknologi kanggo ngewangi pengguna mbutuhake.
  • Piranti pribadi Pilihan-Nentokake lan jenis peralatan needed kanggo nglakokaké karya.
  • aplikasi cicilan-Nginstal, mesin, kabel, utawa peralatan kanggo gawe marem syarat.
  • program komputer programming-Writing kanggo macem-macem aplikasi.
  • telpon nelusuri-Ngamati fungsi, ukuran, utawa indikasi beda dadi manawa lan peralatan Performing èfèktif.
  • Operasi lan tata cara Control-Managing cara utawa piranti.
  • Maintenance-Pelaksana pangopènan tumindake ing pribadi lan panentu nalika.
  • Ngatasi Nentokake faktor konco kasalahan sing operasi lan panentu apa apa bab iku.
  • Repairing-Repairing piranti utawa model nggunakake peralatan sing dikarepake.
  • Quality-Control Evaluation-Mengkono taksiran lan tes item, solusi, utawa operasi kanggo ngira-ngira kualitas utawa fungsi.
  • Ndeleng lan keuntungan Decisionmaking-Ngelingi lan biaya iso dibandhingke aktivitas bisa milih salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Nentokake carane program ngirim bisa lan carane owah-owahan ing setelan, operasi, uga masalah bisa impact kasil.
  • Metode Analysis-Nentokake tata cara utawa pratandha saka sistem kinerja lan uga ing sesuai karo ambisi-ambisi sistem, cocok utawa tumindak needed kanggo ngiyataken kinerja.
  • Timemanagement-Ngontrol wayahe wong lan wusana siji dhewe.
  • Administrasi Money-Ngenali carane income punika saged expended duwe karya rampung, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Manajemen Product Resources-Ngamati lan éntuk kanggo nggunakake bener fitur, peralatan, lan bahan kang dibutuhaké kanggo nindakake tartamtu operate.
  • Administrasi Karyawan Resources-Nggawe, meksa nindakake perkara, lan Folks anjog amarga padha operate, Ngenali wong paling apik kanggo proyek.
Kabutuhan Education kawruh Requirement
  • Stage Affiliate kang (utawa tambahan 2-tn diploma)
  • Saperangan Lapangan Sekolah
  • Luwih saka 1 tn, nganti 2 taun lan kalebu,
Pakaryan Authority Skills Kualifikasi
  • Prestasi / Work – %
  • Endurance – %
  • Initiative – %
  • Manajemen – %
  • pitulungan – %
  • Masalah kanggo Others – %
  • Orièntasi Social – %
  • Selfcontrol – %
  • kaku Toleransi – %
  • AdaptabilityANDVersatility – %
  • linuwih – %
  • Waé kanggo Ambane – %
  • kejujuran – %
  • Liberty – %
  • inovasi – %
  • Thinking Analytical – %

About superadmin

Priksa Uga

Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Direct lan bisa melu ing preparation ing, Jamu, lan nyepakaké iwak muffins, daging, sayuran, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *