Home / Log graders Lan Scalers proyek Description / Tugas Cithakan Lan Fungsi

Log graders Lan Scalers proyek Description / Tugas Cithakan Lan Fungsi

Appraisal informasi marketable utawa rega saka cathetan-cathetan utawa pangkat bakar Millpond apa, meter kelompok, utawa panggonan padha utawa pulpwood. Priksa kayu gegayutan netepke utawa imperfections kayu kanggé mesthèkaken ukuran.

Skills proyek Need
  • Netepke rekaman kuwalitas lan arep gelar, nglamar kritéria sing dikenali.
  • file rekaman babagan jumlah Isi utawa bushes tartamtu menyang Panuntun tally utawa tangan dianakaké piranti seri.
  • Coloring tandha identifikasi mbandingake kasebut ing log kanggo ngenali varieties utawa tingkat, makaryakke komplong aerosol, utawa nelpon tingkat kanggo pratondho kayu metu.
  • Ngira-ngira log felled utawa kathah pulpwood kanggo nemtokake jumlahe, mina, pangukuran, lan worth sellable, makaryakke platform konversi lan ukuran Gadgets.
  • Ngetung tandha nuduhaké Boles lan ngukur gegayutan bucking menyang log, miturut-specifications.
  • Netepake cathetan saka kualitas sing khusus utawa sub-standar supaya padha ditularaké gegayutan jawab sing beda, regraded, recut, utawa uga bakal bali menyang shippersâ.
  • Jab kayu karo metallic ends saka ukuran teken, lan mriksa log kanggé mesthèkaken kuwalitas utawa masalah kanggo karusakan conto banyu lan jamur, Kripik, knots, finish rusak, lokasi bad, creativities, lan wangun.
  • Generate kanggo sawmills, wharfs, utawa skids pulpwood utawa cathetan.
  • Miturut nggenepi impuls kanggo gerakan log langsung komunikasi karo kanca kerja.
  • Unloading sadurunge lan sawise nimbang rekaman trek, lan panyedhiya document individu lan mbukak kathah.
  • wit alat sing padha felled menyang ngukur.
  • Kayu kanggo lan saka program climbing.

Tumindak proyek Need
  • Reading sentences Knowledge-Comprehending lan digawe phrases ing file karya sing gegandhengan.
  • Aktif Ngrungokake-pun kabèh fokus ing apa wong liya sing saiki matur, njupuk wektu kanggo éling rincian kang diprodhuksi, takon pitakon minangka becik, tinimbang grah ing kesempatan biso ditompo.
  • Nggawe-In nulis minangka tengen kanggo kepengin para rawuh ngomong èfèktif,.
  • Komunikasi-Talking-kanggo wong kanggo sebutno data effortlessly.
  • Maths-Nggenepi math kanggo mutusake masalah masalah.
  • Teknologi-nggunakake cara lan aturan teknologi kanggo obat masalah.
  • Mikir sing kritis-Nglamar pangadilan lan pertimbangan kanggo ngenali cacat lan kaprigelan cara, asil utawa opsi alternatif kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Ngerti keuntungan saka rincian seger kanggo loro saiki lan potensial kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Cedhak-milih lan nggunakake cara teachingPERtutorial lan cara cocok kanggo kahanan tartamtu nalika pangerten utawa kepelatihan seger.
  • Ngawasi-ngawasi / Nemokake fungsi wong liya, awake dhewe, utawa bisnis nimbang tumindak remedial utawa kanggo generate advancements.
  • respon sosial perceptiveness-Ngerti othersI lan pangerten kok padha nanggepi nalika padha nindakake.
  • Dexterity-Ngowahi tumindak ing syarat-syarat liyane’ tumindak.
  • Salesmanship-Efektif liya kanggo ngowahi pemikiran utawa prilaku.
  • Diskusi-nyediakake wong bebarengan lan looking kanggo karahayon variances.
  • Ingkang-Latihan wong mung carane njupuk tindakan.
  • Service Orientasi-Temtunipun nggoleki cara kanggo ngaktifake Folks.
  • Advanced problem solving-Ngenali masalah Komplek lan nggoleki info disambung kanggo gawé lan ngregani pilihanipun lan ngleksanakake alternatif.
  • Operasi Analysis-Ngelingi panjaluk produk lan kepinginan kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Teknologi lan Teknologi kanggo ngawula pangguna lan madegaken piranti utawa prodhuksi syarat.
  • Peralatan Pilihan-Ngenali pribadi lan peralatan kang urutan needed akeh kanggo nindakake proyek.
  • Instalasi-Nginstal wiring, mesin, roda nganggo grigi, utawa aplikasi kanggo ketemu munggah spek.
  • Ngodhe-Nggawe paket komputer kanggo alasan sing macem-macem.
  • Operasi ngawasi-Nonton pratondho tambahan, panggilan, utawa ukuran dadi manawa mesin Performing èfèktif.
  • Fungsi lan Handle-Controlling tata cara program utawa piranti.
  • Peralatan Maintenance-Performing pangopènan sing tumindake ing piranti lan panentu nalika apa jinis pangopènan perlu.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo kesalahane sing nduwe fungsi lan panentu apa apa bab iku.
  • Repairing-Repairing model utawa sistem nggenepi cara sing dibutuhake.
  • Quality Control Research-Pelaksana pemriksaan lan taksiran item, perusahaan, utawa operasi kanggo ngira-ngira banget utawa fungsi.
  • Ndeleng lan Decisionmaking-Njupuk menyang wawasan biaya relatif lan keuntungan saka calon aktivitas kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Nentokake carane proses kudu kanthi lan mung carane owah-owahan ing fungsi, kahanan, uga lingkungan bakal pengaruhe keuntungan.
  • Metode Evaluasi-Nentokake tumindak utawa gejala kinerja lan uga relatif kanggo ambisi-ambisi mesin, suwene utawa langkah-langkah needed kanggo ngiyataken efektifitas.
  • Wektu-Management-Controlling oneis wektu pribadi.
  • Administrasi Money-Ngenali carane dolar bakal digunakake kanggo njupuk ing karya rampung, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Manajemen Content Resources-Nggayuh lan ngisi menyang praktis becik saka bahan, fasilitas, lan produk needed akeh apa tartamtu operate.
  • Manajemen Personnel Resources-Building nyemangati, lan anjog wong amarga padha padha dienggo, mbédakaké wong paling apik kanggo tugas.
Education Kualifikasi pengalaman Kualifikasi
  • SMA Level (utawa GED utawa Sekolah Tinggi Certificates padanan)
  • Kurang-saka Level Sekolah
  • Luwih saka 6 sasi, sampek lan kalebu siji taun
Skills Authority Task Requirement
  • Prestasi / Gaweyan – 89.35%
  • Ama Keng – 86.08%
  • gaweyan – 86.17%
  • Authority – 86.35%
  • pitulungan – 86.46%
  • Concern gegayutan Others – 92.54%
  • Direction Social – 79.47%
  • Control poto – 83.53%
  • meksa Toleransi – 83.47%
  • CustomizationANDFreedom – 84.03%
  • dateng – 88.55%
  • Kesadaran Details – 94.80%
  • integritas – 88.37%
  • Liberty – 76.64%
  • kamajuan – 87.47%
  • Thinking Analytical – 80.93%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *