Home / Uncategorized / Graders Lan Sorters, Agricultural Products proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

Graders Lan Sorters, Agricultural Products proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

grade, macem-macem, utawa mindhah jajanan sing wutuh lan barang farm dening sizing, mina, iyub-iyub, utawa ailment.

Job Skills prasyarat
  • Urutan lan urutan produk miturut unsur kayata werna, jinis, dawa, luwih akeh, katon, raos, ambu, lan kualitas kanggo nggawe manawa jawab lan panggunaan cocok.
  • Tos produk nglakoni kaluputan sing nggawé utawa rodok olo utawa prakara mboten umum, lan barang posisi sing ditrima ing tong sampah kanggo kontrol sing luwih.
  • Nimbang item utawa kaweruh mina sing, aesthetically utawa aran.
  • Selehake barang ing kontaner sesuai karo tingkat lan tingkat gelar ing panci.
  • Laporan id utawa bahan jumlah ing karcis utawa ing kapal, nggayuh, utawa sprei sales.
  • tufts serat Independent antarane driji kanggo nemtokake kualitas cohesive saka bahan lan kekuatan.

Task Tindakan Need
  • Reading sentences Knowledge-Kawruh lan sentences disiapake ing file-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-pun waé lengkap kanggo apa wong ngomong, nggunakake wektu kanggo sampeyan ngerti faktor kang digawe, pemikiran pitakon minangka tepat, lan tau grah ing wektu sing inappropriate.
  • Prodhuksi-imbal irit ditulis minangka befitting kabutuhan pirsawan.
  • Ngandika-Ngomong-kanggo wong kanggo ngirim informasi mlaku.
  • Matematika-Nggenepi maths kanggo ndandani masalah.
  • Research-Nglamar kawicaksanan medical lan cara kanggo ndandani masalah.
  • Criticalthinking-nggunakake pangadilan lan alesan kanggo Titik skills lan cacat temonan, solusi utawa sulih nyedhaki kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Understanding efek saka info sing seger kanggo saben mangsa lan problemsolving ana lan nggawe keputusan.
  • Sastranegara-Nggenepi Learning lan milih Techniques coachingANDinstructional lan Techniques tengen kanggo kahanan nalika nguwasani utawa ngajari TCTerms anyar.
  • Nelusuri-MonitoringORAssessing efficiency saka dhewe, Folks sing liyane, utawa perusahaan kanggo nggawe owahan utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang eling dokter othersA lan ngerti kok padha nanggepi amarga padha nindakake.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo aktivitas othersI.
  • Persuasion-Mestekake wong kanggo ngganti kepala utawa tumindak sing.
  • Diskusi-Ngirimke liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Latihan-instructing wong persani njupuk tindakan.
  • Service Orientasi-Temtunipun nggoleki cedhak kanggo Aid individu.
  • Advanced Problemsolving-mbédakaké masalah majeng lan cipta informasi sing cocog nimbang lan kanggo gawé pilihanipun lan aplikasi obat.
  • Operasi Evaluation-Ngelingi prasyarat dagangan lan kepinginan kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Engineering Teknologi kanggo kurban pangguna lan nggawe utawa ganti syarat piranti.
  • Piranti Pilihan-Ngenali pribadi lan peralatan kang jenis needed akeh kanggo nglakokaké tugas.
  • peralatan Instalasi-Nambahake, mesin, kabel, utawa program kanggo gawe marem syarat.
  • Development-nulis aplikasi komputer kanggo fungsi sing macem-macem.
  • Operasi nelusuri-Nonton telpon, ukuran, utawa sinyal tambahan dadi manawa ana peralatan saiki operasi bener.
  • Prosedur lan Control-Penanganan tata cara pribadi utawa cara.
  • Maintenance-accomplishing pangopènan tumindake ing pribadi lan ugå nalika apa jinis pelayanan bakal dadi perlu.
  • Ngatasi Nentokake alasan kanggo fungsi kasalahan lan panentu carane nerusake bab samubarang iku.
  • Mulihake-Fixing sistem utawa peralatan nggenepi peralatan sing penting.
  • Quality-Control Ujian-Pelaksana investigations lan tes produk, panyedhiya, utawa operasi kanggo ngira-ngira efficiency utawa kualitas.
  • Ndeleng lan keuntungan Decisionmaking-Ngelingi lan expenses general aktivitas bisa milih siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake pangaturan cara ing atmosfer, bisnis, lan uga kahanan impact keuntungan lan apa Urut saka cara sing bisa.
  • Metode Evaluasi-mbédakaké langkah utawa indikasi saka sistem kinerja uga akurat utawa langkah-langkah needed kanggo nambah efficiency, sesuai karo dislametaké saka piranti.
  • Wektu-Management-Penanganan wusana wong bebarengan karo wektu oneis dhewe.
  • Operasi saka Financial Resources-panentu carane income wis arep digunakake kanggo njaluk proyek rampung, lan bookkeeping gegayutan expenses iki.
  • Pengawasan saka Bahan Resources-Ndeleng lan nampa kanggo panggunaan cocok saka perusahaan, Piranti, lan bahan wis perlu kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Supervision Personnel Resources-Nggawe nyemangati, lan Folks nuntun amarga padha padha operate, Ngenali wong paling efektif kanggo tugas sing.
Education Kualifikasi kawruh Requirement
  • Kurang-saka School Diploma Top
  • Senior Diploma Sekolah (utawa GED utawa Senior School padanan Kualifikasi)
  • Akeh Fakultas Classes
  • Ana
Skills Control Pakaryan Need
  • AchievementANDAttempt – 83.24%
  • tenacity – 81.08%
  • motivasi – 84.59%
  • Manajemen – 75.40%
  • pitulungan – 82.78%
  • Masalah kanggo Others – 82.64%
  • Alignment Social – 84.27%
  • Control poto – 84.64%
  • meksa Toleransi – 80.58%
  • VersatilityANDVersatility – 89.08%
  • linuwih – 94.96%
  • Fokus Details – 87.92%
  • integritas – 89.27%
  • Independence – 87.74%
  • inovasi – 79.68%
  • Thinking Analytical – 86.09%

About superadmin

Priksa Uga

Tentara meriem lan rudal Crew Anggota proyek Description / Assignments Lan Tanggung Sample

target, terus ngramut gaman digunakake kanggo ngilangke peran mungsuh, pesawat, lan prau, lan semangat. While airdefense

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *