Home / Kain Lan Apparel Patternmakers proyek Description / Fungsi Lan tugas Sample

Kain Lan Apparel Patternmakers proyek Description / Fungsi Lan tugas Sample

Gambar lan berkembang model saka Sifat kain rinci master utawa cithakan. Uga tarik lan Cut rasukan lan sandhangan.

Skills Karir Requirement
  • prilaku Test dening fitting lan nggawe sandhangan Cithakan.
  • Gambar rincian ing rembugan jobs pleats, kanthong, buttonholes, lan uga kawicaksanan, uga unsur tumuju ngendi wilayah sing bakal kedhaftar, nglamar pcs utawa nggawe pribadi.
  • Mesthèkaken bêsik pola’ paling desain efektif kanggo nyilikake sampah produk, lan kain tingkat jumbuh.
  • Gawé struktur master kanggo saben sizing nang pilihan saka gaya sandhangan, nggenepi denah, penning pribadi, pcs, utawa sertifikat Gadgets.
  • Gambar koleksi unsur pola dening aligning utawa kobong pola ana, utawa kanthi nggawe pola.
  • Mbangun desain kertas sing kanggo massa gawé strategi tata.
  • Lokasi lan Cut master utawa Cithakan pola metu, nglamar glathi lan gunting, utawa salinan cithakan pola .
  • Ngrembug syarat gaya nggunakake gawe, lan ngganti model asli sing klambi menyang prilaku komponen kapisah sing bisa glethakaken metu liwat periode kain.
  • Tag rampung gaya karo seperti dimensi sandhangan, bagean, jinis, pangenalan, lan jahitan pituduh lan produk.
  • dimensi ngira designs miturut-kanggo manéka, kontemplasi mulet isi.
  • blueprints Study, artikel Cithakan, lan specifications tata kanggé mesthèkaken jumlah, pola, lan ukuran saka bagéyan struktur, uga kanggo milih jumlah total saka bahan utawa zat needed kanggo gawé solusi.
  • Tilak ngurangi pola menyang bêsik kanggo generate tema, lan negesake laporan dhateng prilaku karton.
  • Trace nggambaraké gaya tartamtu dhateng materi, lan kain Cut nganggo gunting.

Work Activities Need
  • Reading paragraf Knowledge-Comprehending lan sentences digawe ing dokumen-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-Menehi total manungsa waé, apa wong liya sing matur, njupuk wektu kanggo sampeyan paham item kang digawe, pemikiran pitakonan minangka becik, tinimbang mesmerizing ing wektu ora biso ditompo.
  • Nggawe-Speaking kasil ing nulis cocok kanggo kabutuhan pamirso.
  • Komunikasi-Speaking karo wong kanggo ngirim bukti kasil.
  • Matematika-nggunakake aritmetika kanggo ndandani masalah.
  • Research-Nggunakake aturan medical lan solusi kanggo mutusake masalah kangelan.
  • Criticalthinking-Nglamar alesan lan pertimbangan kanggo ngenali cacat lan talenta opsi sulih, Serat utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Knowledge efek informasi anyar kanggo saben nggawe keputusan sing wis ana lan mecahaken masalah mangsa lan.
  • Cedhak-Nggenepi Learning lan milih cedhak trainingANDinstructional lan Techniques cocok kanggo kahanan tartamtu nalika learning utawa ngajari item seger.
  • Priksa-OverseeingANDExamining efficiency saka awake dhewe, individu beda, utawa perusahaan kanggo nggawe advancements utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang weruh reaksi othersA nalika padha nindakake apa padha nindakake lan ngerti.
  • Control-Ngowahi tumindak karo regards kanggo aktivitas othersI.
  • Marketing-Genuine liyane kanggo ngowahi pikiran utawa prilaku.
  • Rembagan-nyediakake wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Ingkang-Coaching wong persani njupuk tindakan.
  • Company Orièntasi-Temtunipun seeking cedhak kanggo ngaktifake individu.
  • Komplek Problemsolving-Ngenali masalah majeng lan cipta info sing digandhengake ngleksanakake jawaban lan nimbang lan kanggo gawé pilihanipun.
  • Operasi Evaluation-Analyzing prasyarat dagangan lan kepengin kanggo gawé rancangan sing.
  • Teknologi Design-.Madegake peralatan utawa prodhuksi lan teknologi kanggo kurban syarat konsumen.
  • Gear pribadi lan peralatan Pilihan-Nentokake kang jinis wis perlu kanggo nindakake karya.
  • Piranti Instalasi-Nginstal, model, wiring, utawa paket kanggo gawe marem syarat.
  • Coding-nulis program komputer kanggo tujuan sing macem-macem.
  • telpon ngawasi-Ngamati fungsi, tes, utawa sinyal liyane kanggo nggawe manawa lan peralatan Performing mlaku.
  • Prosedur lan Handle-Managing fungsi saka cara utawa produk.
  • Maintenance-Performing pangopènan tumindake ing pribadi lan nentokake nalika apa jenis pengawetan dadi perlu.
  • Ngatasi Nentokake nimbulaké masalah operasi lan panentu apa arah kanggo pindhah babagan.
  • Mbenakake-mbenakake sistem utawa mesin nggunakake peralatan needed.
  • Quality Control Evaluation-Performing kir lan penyelidikan produk, solusi, utawa pangolahan kanggo ngadili efektifitas utawa kualitas.
  • Paukuman lan Decisionmaking-Ngelingi expenses iso dibandhingke lan keuntungan saka langkah sing kemungkinan kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-panentu carane proses kudu bisa lan carane perubahan ing lingkungan, fungsi, lan uga ailments bakal mengaruhi keuntungan.
  • ngukur Sistem Analysis-mbédakaké utawa pratondho kinerja lan relatif kanggo Tujuan saka sistem, langkah wis perlu kanggo nambah utawa fungsi sing tepat.
  • Wektu Management-Ngontrol wusana liyane lan wayahe pribadi siji.
  • Pengawasan saka Financial Resources-Nentokake carane income bakal rauh bakal ngginakaken kanggo ndarbeni tugas dileksanakake, lan dodolan gegayutan biaya.
  • Manajemen Material Resources-Ngamati lan nggayuh menyang nggunakake cocok saka fitur pindah, lan komponen bahan wis perlu kanggo nindakake karya dipilih.
  • Administrasi Personnel Resources-Nyemangati, nggawe, lan nuntun wong lagi operate, Ngenali wong paling efektif kanggo Karir.
training Requirement kawruh Kualifikasi
  • Sambungake kang Degree (utawa diploma 2 taun liyane)
  • Degree Senior School (utawa GED utawa Senior School padanan Kualifikasi)
  • Luwih saka 6 taun, nganti 8 taun lan kalebu
Skills Kepemimpinan Pakaryan Requirement
  • SuccessOREffort – 90.38%
  • netepake – 91.61%
  • gaweyan – 90.54%
  • Control – 81.22%
  • Cooperation – 93.32%
  • Concern kanggo Others – 87.38%
  • Orièntasi Social – 88.86%
  • Control poto – 88.89%
  • meksa Ambang – 85.78%
  • Pangaturan / mobilitas – 87.17%
  • stabilitas – 91.56%
  • Fokus Aspek – 88.61%
  • integritas – 92.49%
  • Independence – 82.89%
  • kamajuan – 86.25%
  • mikir – 85.26%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *