Home / Technician / Bukti Technician proyek Description Sample

Bukti Technician proyek Description Sample

Bukti Technician proyek Description Sample

Definition of bukti Teknisi

Bukti Teknisi gambaran proyek melu ngempalaken, nampa, mrikso, lan nyimpen bukti fisik utawa properti, kasedhiya yen kataman kanggo Polisi lan pidana, bukti undhang (jangkah).

Lowongan Kerja Lowongan

  • Karya iki melu sesambungan technical lan pengawasan saka Processing saka pemandangan angkara utama.
  • The Coordinator Bukti Pantai laporan sket ditulis lan liyane dokumentasi pemandangan angkara utama kanggo asuransi nggenepi lan akurasi.
  • The Coordinator Bukti mbantu Leader Coordinator Bukti karo proses bukti fisik kanggo Departemen Police.
  • The Coordinator Bukti insures sing bukti fisik mlaku inventoried lan sing chain-of-ditahan wis maintained.
  • efektifitas karya lan kinerja proyek ngawasi dening bukti Leader Coordinator.
  • Alat dikumpulke Ngenali menehi packaging lan Processing kabeh bukti Laka lan angkara pemandangan diklumpukake dening Teknisi Scene Crime.
  • Mènèhaké karo Officers Police lan Jeksa Agung Negara s kanggo ngrembug presentation saka bukti fisik ing pengadilan.
  • Insures sing bukti fisik lan laporan gadhah sing mlaku disiapake kanggo pitepangan menyang pengadilan.
  • Njurungi Scene Crime Teknisi lan perwira polisi entri-tingkat apa ngebentuk bukti fisik cara dikumpulake lan carane lagi diproses.
  • Insures sing chain-of-ditahan wis maintained ing saben item saka bukti fisik diklumpukake dening Departemen Police.
  • Kemampuan kanggo netepake lan njaga sesambetan apa efektif karo pengawas lan karyawan liyane
  • Kemampuan kanggo komunikasi èfèktif cublak lan nulis
  • Kemampuan kanggo operate terminal komputer
  • Kemampuan kanggo koordinasi karya liyane ing kempalan bukti fisik ing pemandangan angkara
  • Kemampuan kanggo proses pemandangan angkara makaryakke Techniques lan cara ditampa lan kanggo olahraga liyane ing skills iki

kualifikasi

MINIMUM QUALIFICATIONS REQUIRED

Sembarang kombinasi latihan ,pendidikan lan pengalaman padha karo kanggo lulusan saka SMA utawa GED .A minimal pengalaman taun, warehousing,kontrol persediaan,utawa lapangan related jumbuh,luwih ing hukum nglaksaknano lan utawa lingkungan keamanan dhuwur.

PUNK perlu,Skills lan kabisan

1.sinau akèh saka fingureprints lan hukum bukti lan prosedur.

2.skills komputer dhasar.

3.Kemampuan kanggo bisa uga karo co-buruh,perwira ,agensi njaba lan masyarakat umum.

4.Kemampuan kanggo komunikasi loro sacara lisan lan tulisan.

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *