Home / Uncategorized / Electromechanical Equipment ngrakit proyek Description / Jobs Lan tanggung jawab Sample

Electromechanical Equipment ngrakit proyek Description / Jobs Lan tanggung jawab Sample

Mbangun utawa ngowahi pindah electromechanical utawa Unit, kayata kanggo Kayata dynamometers, gyros, servomechanisms rekaman drive, ban aktuator .

Job Skills Kualifikasi
  • nliti, ujian, lan ngowahi rampung produk kanggo nggawe manawa Unit nepaki specifications, Pn, lan panjaluk supaya customer.
  • ngumpul Panggonan, ngatur, lan bagean utawa produk, lan ndandani Unit kanggo piranti, subassemblies, utawa struktur, makaryakke instruments kekuatan lan pribadi tangan.
  • posisi, ngatur, lan aturan komponen kanggo bener sehat lan Déwan.
  • tabung link, cop, lan kabel, sesuai karo specifications.
  • Pasang piring jeneng lan tag nentokake elevator ngarep bêsik.
  • Maca specifications lan designs kanggé mesthèkaken urutan Déwan lan bagéyan part item electromechanical.
  • bagean mbongkar diganti dening item utawa kanggo peti iki transportasi gegayutan.
  • Netepke wilayah kanggo mangerteni Pn verniers, lan calipers.
  • Dosa lan lubricate komponen nggenepi oilcans utawa paddles lenga.
  • rim tumindake, Countersink, lan Panggonan-nemokke bolt-bolongan ing bagean, nggunakake penggerek daya sing entheng lan mekso pengeboran.
  • Report, lap, lan kuat bagean pas, nggenepi kekuatan lan tangan pribadi.
  • Paket utawa ambruk jampel antarane sel.
  • Nindakake utawa kathah diprogram peralatan perakitan, kayata kanggo Kayata robot lan fastened peralatan robot.
  • Fungsi bagean sing lokasi ageng utawa kanggo mindhah.

Task Rutin prasyarat
  • Reading garis Pangerten-pangerten lan phrases disiapake ing makalah karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-pun waé lengkap kanggo apa sing wong liya ngomong, éntuk wektu kanggo ngerti TCTerms kang digawe, njaluk pitakonan minangka tepat, lan ora interrupting ing wektu salah.
  • Nulis-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso ngandika kasil,.
  • Ngandika-Ngomong liyane kanggo sebutno informasi kasil.
  • Maths-nggunakake math kanggo ngatasi masalah.
  • Teknologi-Nggunakake pedoman lan cara kanggo ngatasi masalah kontrol.
  • Critical Thinking-Nglamar alesan lan alesan kanggo ngenali cacat lan skills cedhak, gagasan utawa alternatif alternatif kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Knowledge ramifications data anyar gegayutan loro saiki lan potensial problemsolving lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Techniques-Nggunakake lan njupuk Techniques trainingPERtutorial lan pangolahan befitting kahanan tartamtu instructing utawa nalika learning faktor anyar.
  • Ranging-ranging / pambiji efisiensi agensi, wong liya, utawa awake dhewe nimbang tumindak remedial utawa kanggo gawé dandan.
  • Social perceptiveness-Ngerti wong’ reaksi kok padha nanggapi amarga padha nindakake lan pangerten.
  • Control-Ngganti tumindak ing syarat-syarat liyane’ langkah.
  • Salesmanship-Efektif liya kanggo ngganti prilaku utawa pikirane.
  • Mediasi-nyediakake wong bebarengan lan looking kanggo karahayon variasi.
  • Latihan-instructing liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Layanan Orientasi-temen-temen looking for cedhak kanggo Aid wong.
  • Advanced Problemsolving-mbédakaké kangelan ruwet lan critiquing rincian disambungake kanggo berkembang lan netepke pilihanipun lan aplikasi jawaban.
  • Bisnis Research-Sinau syarat lan prasyarat produk kanggo gawé desain.
  • Engineering Design-Bangunan utawa pribadi aligning lan teknologi kanggo ngawula konsumen kepengin.
  • Gear pribadi lan peralatan Pilihan-Nentokake kang jinis needed kanggo nglakokaké proyek.
  • piranti Instalasi-Nginstal, produk, wiring, utawa aplikasi kanggo nepaki syarat.
  • aplikasi komputer Development-Nggawe gegayutan macem-macem tujuan.
  • Operasi nelusuri-Ningali tes dials, utawa sinyal pratondho kanggo mesthekake ana mesin operasi bener.
  • Operasi lan Control-Nyegah fungsi saka peralatan utawa sistem.
  • Maintenance-Pelaksana pelayanan tumindake ing produk lan panentu nalika.
  • Ngatasi Nentokake faktor konco kesalahane sing digunakake lan panentu carane nerusake bab samubarang iku.
  • Repairing-Mending produk utawa cara nggenepi sumber kang perlu.
  • Quality Control Research-Ngrampungke kir lan penyelidikan item, panyedhiya, utawa cara kanggo ngadili banget utawa efficiency.
  • Ruling lan keputusane Making-Mikir bab keuntungan lan expenses iso dibandhingke aktivitas bisa kanggo golek siji sing paling cocok.
  • Analysis-Ngenali carane cara kudu kanthi lan cara dandan ing fungsi, kahanan, bebarengan karo setelan uga mengaruhi asil.
  • Sistem Analysis-Ngenali cara utawa indikasi saka kinerja uga cocok utawa aktivitas needed akeh kanggo ngapikake fungsi, relatif kanggo ambisi-ambisi piranti.
  • Timemanagement-Ngontrol wayahe pribadi lan wong’ wektu siji.
  • Pengawasan saka tabungan-panentu carane dana bakal temtu digunakake kanggo ndarbeni proyek rampung, lan accounting kanggo tagihan iki.
  • Operasi saka Content Resources-éntuk lan ngisi kanggo nggunakake cocok saka layanan, piranti, lan sumber daya needed kanggo nindakake fungsi kasebut.
  • Operasi saka Karyawan Resources-.Madegake meksa nindakake perkara, lan ngarahake Folks lagi padha bisa, nentokake wong paling efektif kanggo tugas sing.
training Kualifikasi pengalaman Requirement
  • Degree Senior High School (utawa Certification GED utawa Sekolah Tinggi padanan)
  • Luwih saka 1 taun, munggah-kanggo lan kalebu saperangan taun
Skills Command Pakaryan Need
  • Prestasi / Nyoba – 89.04%
  • netepake – 85.75%
  • project – 91.38%
  • Authority – 85.44%
  • Cooperation – 89.45%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo Others – 87.58%
  • Alignment Social – 87.99%
  • Self-Control – 89.01%
  • kaku Toleransi – 83.65%
  • Versatility / Freedom – 85.59%
  • stabilitas – 90.38%
  • Fokus Ambane – 91.04%
  • linuwih – 88.94%
  • Freedom – 83.97%
  • Invention – 81.88%
  • mikir – 85.55%

About superadmin

Priksa Uga

Tentara meriem lan rudal Crew Anggota proyek Description / Assignments Lan Tanggung Sample

target, terus ngramut gaman digunakake kanggo ngilangke peran mungsuh, pesawat, lan prau, lan semangat. While airdefense

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *