Home / Job Description / Description Cithakan Listrik Drafters proyek

Description Cithakan Listrik Drafters proyek

, Work akademik

piwulang Train ing karya sing sosial. Nggabungaké loro guru umum dipunginaaken ing instructing lan wong sing nglakokaké campuran sinau lan kepelatihan.

Skills Karir Requirement
  • Trigger, nggampangake, lan obrolan kelas andhap asor.
  • Netepke lan kelas kelas studentsI operate, assignments, lan makalah.
  • Nelpon lan pametumu ngandika Komunikasi utawa lulusan mahasiswa ing masalah kalebu prilaku kulawarga, Pretty lan cah cilik mental-kesehatan, lan input sosial ngira-ngira.
  • Tansah abreast dandan ing wilayah dening petung karo ora pati cetho, mrikso novel anyar, lan Agencies ing seminar spesialis.
  • diselidiki Carryout ing area tartamtu informasi lan nerbitaké informasi ing buku-buku, publikasi profesional, utawa marketing elektrik.
  • Priksa sumber kelas contone syllabi, preparation handouts, lan Responsibilities.
  • Ngawasi internship, lulusan utawa training lulus, lan karya riset.
  • Ngreksa days kantor kanti jadwal sacara reguler kanggo kasurung lan ngewangi murit.
  • Siapke, ngregani, lan ngowahi isi program, curricula, Penyetor mesthi, lan jinis wulangan.
  • Kolaborasi karo kolega lan perusahaan area kanggo nangani masalah latihan lan sinau.
  • klumpukne, menehi, lan ujian bahan, utawa nemtokake karya iki.
  • Pandhuan individu ing curricula profesional lan akademisi lan ing masalah proyek.
  • Ngreksa cathetan karya murid, cathetan liyane dibutuhake, bebarengan karo tandha.
  • Tulis dhuwit riset tawaran sing tambahan kanggo procured dening usulan-usulan.
  • Assist komite sekolah utawa administratif sing ngurus prakara departemen, tata cara lembaga, lan masalah pendidikan.
  • Priksa bibliographies komponen specialized gegayutan Responsibilities maca sing njaba.
  • Pilih lan diwenehi menehi lan produk kayata kanggo pribadi Clinical Kayata lan buku-buku.
  • Melu murid hiring, Pendhaftaran, lan rutin lokasi.
  • Melu environs lan kesempatan grup.
  • pakar sumber panyedhiya kanggo industri utawa Govt Consulting.
  • Undhang kanggo organisasi mahasiswa minangka agen.
  • Ngatur pupilsA Clinical lan lapangan-karya.
  • Tumindak admin proyek kayata kanggo Kayata nyediakake minangka kepala divisi.

Job deweke prasyarat
  • Reading paragraf Pangerten-Mahami lan sentences ditulis ing dokumen-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-apa wong liya njaluk nyediakake manungsa waé lengkap,, nggunakake wektu panjenengan ngerti kaperlon sing iku kang digawe, takon pitakonan minangka cocok, lan tau mesmerizing ing wektu sing inappropriate.
  • Publishing-On kertas ora as inappropriate kanggo syarat akeh imbal kasil.
  • Ngomong-Speaking karo wong kanggo nuduhake data mlaku.
  • Aritmetika-nggunakake math kanggo ngatasi masalah.
  • Research-nggunakake cara lan pedoman kontrol kanggo ngatasi masalah.
  • Critical Thinking-Nggunakake pertimbangan lan panginten kanggo ngenali kelemahane lan keuntungan saka cara, asil utawa jawaban sulih kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Comprehending efek saka data seger kanggo loro problemsolving potensial lan anyar lan decisionmaking.
  • Learning Sastranegara-Nglamar lan njupuk Sastranegara educationORinstructional lan cara cocok kanggo kahanan tartamtu nalika learning utawa ngajari masalah sing seger.
  • Nelusuri-OverseeingANDExamining efektifitas saka awake dhewe, wong liya, utawa agensi nimbang tumindak mbenakake utawa kanggo gawé dandan.
  • respon sosial perceptiveness-Ngerti othersA lan pangerten kok padha nanggepi amarga padha nindakake.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo wong’ tumindak.
  • Marketing-Efektif liya kanggo ngowahi intellects utawa Sifat sing.
  • Mediasi-Bringing liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Instructing-Memulang liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Layanan Orientasi-positif looking for Sastranegara kanggo ngaktifake individu.
  • Komplek Masalah Ngrampungaken-mbédakaké masalah majeng lan cipta data sing gegandhengan aplikasi solusi lan netepke lan kanggo mbangun munggah pilihanipun.
  • Analysis-Ngelingi tata cara kepinginan lan solusi perlu kanggo nggawe desain.
  • Desain-Teknologi lan Teknologi kanggo kurban wong lan aligning peralatan utawa nggawe syarat.
  • Piranti Pilihan-Nentokake jenis peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nglakokaké karir.
  • plans cicilan-Nambahake, produk, kabel, utawa pribadi kanggo nepaki specifications.
  • program komputer ngodhe-nulis kanggo sawetara Efesus.
  • Operasi nelusuri-Ndeleng dials ukuran, utawa pratandha tambahan gejala kanggo mesthekake mesin apa bener.
  • Fungsi lan operasi Handle-Ngontrol program utawa pindah.
  • Maintenance-Performing upkeep sing tumindake ing peralatan lan panentu nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu alasan kanggo glitches apa lan nentokake apa apa bab iku.
  • Mending-Mulihake piranti utawa peralatan nggunakake peralatan penting.
  • Quality-Control Evaluation-Mengkono taksiran lan testing barang, perusahaan, utawa fungsi kanggo ngadili efficiency utawa banget.
  • Ruling lan keputusane Making-Mikir bab biaya relatif lan kaluwihan saka tumindak bisa kanggo golek siji paling cocog.
  • Sistem Analysis-Nentokake apa Urut saka program sing bisa lan mung carane owah-owahan ing bisnis, ailments, uga sakcedhake bisa mengaruhi keuntungan.
  • Metode Analysis-Ngenali langkah utawa sinyal saka kinerja uga relatif kanggo gol saka sistem, aktivitas wis perlu kanggo ngiyataken utawa efektifitas akurat.
  • Timemanagement-Ngontrol wektu dhewe lan uga wong’ wusana siji.
  • Operasi saka tabungan-panentu carane dolar bakal rauh bakal digunakake kanggo njupuk ing karya rampung, lan accounting belanja iki.
  • Manajemen Material liya-Ngalami lan éntuk menyang praktis becik saka layanan, roda nganggo grigi, lan produk needed akeh kanggo apa kasebut operate.
  • Operasi saka Karyawan Resources-Bangunan, meksa nindakake perkara, lan ngarahake Folks lagi dienggo, nentokake wong ndhuwur kanggo proyek.
training Kualifikasi pengalaman Need
  • doktoral Degree
  • Degree Master kang
  • Post Education doktoral
  • Luwih saka 2 taun, watara lan kalebu FOUR taun
Pakaryan Kepemimpinan Skills Kualifikasi
  • Kasel / Work – 94.80%
  • Endurance – 93.13%
  • project – 96.20%
  • Manajemen – 90.47%
  • Cooperation – 89.85%
  • Concern kanggo Others – 88.16%
  • Alignment Social – 85.12%
  • Control poto – 89.73%
  • kaku Ambang – 96.39%
  • CustomizationANDVersatility – 92.22%
  • dependability – 93.37%
  • Fokus Details – 92.47%
  • integritas – 92.59%
  • Independence – 89.18%
  • kreatifitas – 89.68%
  • Thinking Analytical – 92.40%

About superadmin

Priksa Uga

Mental-Kesehatan inti-Abuse Tegal Description Sample

Nliti lan nambani wong psychological, emotive, utawa kangelan log inti, kalebu paukuman saka omben-omben, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *