Home / Lowongan / Wakil City Lawyer proyek Description

Wakil City Lawyer proyek Description

Lowongan DESCRIPTION

Wakil CITY Agung

Responsibilities proyek

pakaryan penting lan fungsi, miturut ing Amerika karo ora duwe kabisan undhang, nyakup

Dipuntedahaken. pakaryan liyane sing gegandhengan uga diutus.

1. Minangka City ing pengadilan lan legal Tindakan.

2. Menehi saran legal lan pitutur kanggo Kutha Manager, kepala departemen, Administrator lan liyane

City Staff ing kapasitas resmi sing.

3. daptar, tembé-mburiné lan file panemu legal utawa kabotan kanggo saben aturan sadurunge tumindak Council.

4. Ulasan lan sarujuk kabeh dokumen, kontrak lan instrumen legal kang City uga duwe

kepincut.

5 .Ulasan lan presents panemu legal kanggo Dewan lan staf City ing aktivitas kotamadya kanggo mesthekake

selaras karo Piagam City.

6. Negotiates masalah hukum karo kelompok kapentingan, vendor lan pelanggan saka City, masyarakat umum

lan pejabat pelataran.

7. Nekani rapat-rapat Dewan kanggo nyedhiyani saran legal lan kanggo njaga kawruh tangan pisanan kawicaksanan.

8. Maos lan reviews pranatan, panemu legal lan dokumen liyane kanggo njaga kawruh saka lokal, negara

lan aturan Federal lan ngawontenaken nggowo pengaruh operasi kotamadya, program lan aktivitas.

9. Yésaya lan sarujuk Résolusi kanggo Dewan.

10. Develops lan sarujuk kontrak legal tumandang.

11.Netepake lan njaga sesambetan apa efektif karo sing dikontrak ing kinerja

pakaryan dibutuhake.

12.Inspirasi kapercayan lan bab saran legal

13.Tumindak riset ing masalah legal lan nyiapake panemu legal swara.

14.Njelasno lan nyiapake variétas dokumen legal.

15.Nangani kahanan ngepenakke lan sensitif karo tact lan diplomasi.

16.Bisa independen utawa minangka bagéan saka tim.

dibutuhake Sarat

1. Five (5) utawa taun luwih saka pengalaman pengadilan sipil bab Komplek, document intensif

prakara pengadilan;

2. Tontonan dhuwur-tingkat ditulis lan skills komunikasi lisan;

3. skills lan analisis baen kuwat;

4. Kapentingan ing lan kemampuan kanggo ngenali masalah sing bisa ngoyak liwat pengadilan akur;

5. Wujud pengalaman njupuk lan mbelo depositions, lan drafting lan alesan dispositive

6. tekad kanggo ngawula kapentingan umum; lan

7. Dilisensi hukum laku ing kabeh pengadilan ing Negara California lan Amerika District Inggris

gerakan;

Pengadilan kanggo Distrik Tengah California.

dikarepake Sarat

1. kasus pengalaman litigating nggawa miturut Bisnis & Profesi Code Section 17200 lan

2. Pengalaman lan kemampuan kanggo bisa karo agensi pemerintah, kepilih, pejabat umum,

3. Pengalaman nggarap lokal, negara, lan penegakan hukum federal lan agensi peraturan,

seq.

lan warga individu; lan

lan konsumen, lan kelompok pembelaan liyane.

kawruh, skills, lan kabisan:

Kudu nduweni kawruh required, skills, kabisan lan pengalaman lan bisa kanggo nerangake lan

nduduhake, nganggo utawa tanpa akomodasi cukup, yen fungsi penting saka

proyek bisa dileksanakake.

Kawruh hukum perdata, prosedur hukum lan aturan saka bukti.

Kawruh prinsip lan cara riset legal.

Kawruh kode kotamadya lan negara hukum ditrapake lan pranatan Federal.

Kawruh referensi legal lan watesan.

Kawruh organisasi kotamadya lan pemerintah Manager City.

Kawruh penganggaran kotamadya.

Kawruh evaluasi personel.

Skill ing bukti nganalisa, prasetya legal lan impact, perintis, ngatur informasi lan

panjurubasan lan nglamar prinsip legal kanggo masalah legal Komplek.

Skill ing nyepakaké lan di pun ditulis lan lisan panemu legal, saran lan pitutur.

Skill ing ngembangaké lan nyarujuki kawicaksanan, kontrak, etc.

Skill kabiji saka kinerja personel.

Skill ing madegaken lan ngramut sesambetan apa efektif karo Dewan, pengadilan

pejabat, pengacara, kelompok kapentingan, vendor, pelanggan, karyawan City lan umum

umum.

About superadmin

Priksa Uga

GYM Receptionist proyek Description Sample

Job Description Receptionist requires candidates who are beautiful tall with fair complexion smart and single

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *