Home / Cooks, Private Household proyek Description / Assignments Lan Cithakan Tanggung

Cooks, Private Household proyek Description / Assignments Lan Cithakan Tanggung

Panas lan Air Conditioning Mechanics lan installers proyek Description / Dhapukan lan Cithakan Responsibility

Instal, perusahaan, utawa mbalèkaké Techniques online lan kahanan panas ing pendhudhuk utawa institusi sing komersial.

Skills proyek Requirement
  • Ndandani utawa ngganti wiring, bêsik, utawa pribadi gagal.
  • Priksa trek listrik utawa bagéyan kanggo lampahing, makaryakke piranti test sing electrical.
  • Nliti lan cara test kanggo konfirmasi pengajuan technique karo specifications lan opsi utawa malah kanggo ngenali lan ngenali malfunctions.
  • Kontak kanggo bocor utawa hoses joints utawa ujian terusan, nglamar meksa netepke -Lan- alternatif.
  • Advocate, berkembang, utawa ngrampungake pangolahan pengawetan preventif utawa standar, kayata ngresiki, daya-ngumbah vacuuming pindah, utawa, unsur oiling, utawa ganti filtrasi.
  • Lay-metu lan link daya wiring antarane sawetara setelan lan pindah, miturut-kanggo blueprints wiring, nggenepi handtools listrik kang.
  • Irisan utawa pengeboran bolongan ing lumahing, tembok, utawa ndhuwur kanggo nyiyapake pindah, nggenepi saws kekuatan utawa penggerek.
  • ngetung, ngisor, utas, utawa hoses lentur utawa pipe, nglamar peralatan pipe fitteris.
  • Fabricate utawa Gunung ductwork utawa framework wilayah, nggenepi logam-apa sing sumber transportable utawa peralatan las.
  • programmable, nyoba lan nginstal program, utawa thermostats nirkabel ing bisnis utawa kluwarga omahé kanggo nyuda panggunaan listrik gegayutan anget utawa cooling.
  • Gunung dehumidifiers utawa produk disambungake kayata lokasi komputer, gegayutan spasi sing mbutuhake apik, online pepe kanggo nindakake proficiently.
  • Gunung Magnetik- ngowahi, Chillers centrifugal, utawa disambung peralatan kanggo kondisi online apik tenan.
  • Instal utawa ndandani sistem air-dimurnèkaké, kayata filtrasi utawa ultraviolet tartamtu (ultraviolet) sistem cahya dimurnèkaké.
  • Masang radiator Ngalahake kanggo wilayah papan-tataran ngatur anget saka kluwarga utawa bisnis komplek.
  • Repair utawa support anget, ventilating, lan AC (HVAC) piranti kanggo nambah kinerja, kaya filtrasi ngganti, saluran ngumbah, utawa recharging refrigerants non beracun.
  • Ngrembug anget utawa program cooling malfunctions gadhah kedhaftar kanggo isolasi masalah utawa malah kanggo verifikasi sing gagal padha didandani déning ndandani.
  • Gunung, aturan thermostats, utawa nyambung, humidistats, utawa Timer.
  • Join panas utawa air-con pindah kanggo bahan bakar, banyu kanggo mbentuk total perusahaan.
  • spek Design nliti program, utawa makersA A tips kanggo mesthekake Nginstal cocok saka faktor uga kanggo ramesthi konfigurasi komponen panas utawa cooling produk.
  • Ana dening kawicaksanan, paling syarat cocok, utawa pangolahan ing workshop resik.
  • Gunung faktor tambahan contone stokers, online tabung blowers flues, utawa ngganti utawa katup pembangunan, kanggo panas utawa chilling piranti.
  • Rekam lan survey wusana, Penyetor, masalah, inadequacies, utawa kahanan aneh beda ing panjalukan karya.
  • sistem aturan Ngalahake kanggo sawetara setelan dianjurake kanggo proses keseimbangn dening perusahaan.
  • mbangun, posisi, lan masang chilling utawa panas pindah, nggayuh plans utawa fitur perusahaan.
  • Gunung utawa mbalèkaké selfcontained panas lemah-sumber nyurung utawa lantai Sato utawa panas airsource nyurung kanggo ngurangi konsumsi listrik karbon-centered lan nyilikake emisi karbon.
  • Cover plumbing, éntuk lapis ing posisi kanthi nggunakake kabel utawa bands beton.

Tumindak proyek Pendjalok
  • Reading Pangerten-Knowledge dumadi paragraf lan paragraf ing makalah karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-nyediakake kabeh manungsa waé, apa wong liya ngomong, éntuk wektu kanggo sampeyan ngerti item kang digawe, njaluk pitakon minangka cocok, tinimbang interrupting ing kesempatan sing salah.
  • Nulis-In nulis cocok kanggo kepengin saka pasar ngomong kasil.
  • Komunikasi-imbal karo wong kanggo sebutno bukti effortlessly.
  • Maths-Nggunakake aritmetika kanggo mutusake masalah masalah.
  • cara Ilmu-Nggenepi lan aturan medical kanggo obat masalah.
  • Kritis-Thinking-nggunakake pangadilan lan pertimbangan kanggo ngenali skills lan cacat saka cara, asil utawa obat sulih kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Ngerti efek informasi seger kanggo loro anyar lan mangsa masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Cedhak-Milih lan makaryakke training / Sastranegara instruksional lan Techniques cocok kanggo ajaran kahanan tartamtu utawa nalika nguwasani TCTerms anyar.
  • kinerja ngawasi-MonitoringPERDetermining perusahaan, wong liya, utawa dhewe kanggo generate dandan utawa njupuk tindakan remedial.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka reaksi othersA amarga padha nindakake apa padha nindakake lan pangerten.
  • Dexterity-Changing tumindak ing hubungan kanggo ngukur othersI.
  • Marketing-Efektif liya kanggo ngganti prilaku utawa kepala.
  • Mediasi-Njupuk liyane melu lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Ingkang-Memulang liyane carane persis kanggo nggawe pamindhahan.
  • Service Orientasi-positif nggoleki cedhak kanggo Aid wong.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-Nentokake masalah majeng lan cipta info gadhah netepke lan kanggo berkembang alternatif lan ngleksanakake solusi.
  • Bisnis Research-Sinau mbutuhake lan syarat item kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Making utawa ngganti piranti lan teknologi kanggo dienggo syarat konsumen.
  • Gear Pilihan-panentu Urut saka peralatan lan pribadi wis perlu kanggo nindakake tugas.
  • Cicilan-Nginstal peralatan, model, kabel, utawa paket kanggo ketemu munggah syarat.
  • Programming-Panulisan paket komputer gegayutan aplikasi sing beda.
  • Operasi knobs nelusuri-Ndeleng, fitur, utawa pratondho beda kanggo mesthekake ana piranti saiki Performing bener.
  • Fungsi lan Handle-Managing operasi produk utawa program.
  • Peralatan Maintenance-Pelaksana pangopènan tumindake ing peralatan lan panentu nalika apa Urut saka pengawetan dibutuhake.
  • Ngatasi Ngenali nimbulaké masalah apa lan milih apa arah kanggo pindhah babagan iki.
  • Mbenakake-Mulihake sistem utawa mesin nggenepi cara sing dibutuhake.
  • Quality-Control Evaluation-Performing testing lan penyelidikan produk, layanan, utawa Techniques kanggo ngukur efficiency utawa banget.
  • Ndeleng lan Decisionmaking-Njupuk menyang keuntungan wawasan lan expenses Comparative calon langkah kanggo nemokake siji paling cocog.
  • Sistem Analysis-Nentokake apa Urut saka technique kudu operate lan carane dandan ing kahanan, bisnis, lan uga setelan pengaruhe keuntungan.
  • Metode Evaluasi-Nentokake cara utawa sinyal saka sistem kinerja lan sesuai karo gol saka mesin bener utawa ngukur needed kanggo ngiyataken kinerja.
  • Wektu-Management-Ngatur wektu pribadi bebarengan karo wong’ wusana siji.
  • Administrasi Financial Resources-Nentokake carane income kamungkinan kanggo nandur modhal kanggo wis tugas rampung, lan bookkeeping for iki Fees.
  • Operasi saka inti Resources-éntuk lan ngisi kanggo manfaatake cocok saka piranti, fasilitas, lan bahan wis perlu kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Administrasi Staff Resources-Pointing wong amarga padha, éntuk, lan motivating nindakake, Ngenali wong paling apik kanggo pendhudhukan sing.
Kabutuhan Education pengalaman Kualifikasi
  • Link kang Diploma (utawa tambahan TWO-tn jurusan)
  • Diploma SMA (utawa GED utawa Senior High School padanan Certificate)
  • Luwih saka 2 taun, watara lan kalebu FOUR taun
Task Management Skills Kualifikasi
  • Prestasi / Nyoba – 92.97%
  • Endurance – 92.22%
  • gaweyan – 93.38%
  • Command – 92.35%
  • pitulungan – 92.81%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo Others – 90.20%
  • Positioning budaya – 88.35%
  • Selfcontrol – 93.17%
  • kaku Toleransi – 91.20%
  • Pangaturan / mobilitas – 89.67%
  • linuwih – 94.77%
  • Kesadaran Detail – 95.98%
  • linuwih – 90.83%
  • Freedom – 95.91%
  • kreatifitas – 93.22%
  • Thinking Analytical – 95.82%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *