Home / Job Description / rugi, hasil, Lan Evaluation Karir Profesional Work tugas Sample

rugi, hasil, Lan Evaluation Karir Profesional Work tugas Sample

Astroferik Kayak, lan Ilmu Kamar

Nglatih kelas kajaba biokimia lan ilmu, nang ilmu nyata. Melu sing apa dicampur saka ajaran lan diselidiki, lan loro akademik umume operasi ing ngutus.

Skills proyek Requirement
  • sinau tumindak ing disiplin tartamtu saka pangerten lan kirim Serat ing majalah spesialis, Panuntun, utawa media digital.
  • Nerbitaké tawaran saran kanggo tuku dhuwit sinau tambahan.
  • Supaya abreast advancements nalika ing subyek kanthi lisan karo kenalan, mrikso novel saiki, lan njupuk bagéyan ing rapat-rapat profesional.
  • monitor internship, lulusan utawa training lulus, lan fungsi sinau.
  • Gawé lan nggawe wuwus ing subjek kayata kanggo Kayata termodinamika geology lulus utawa siswa undergrad.
  • Ngawasi karya Lab lan lapangan-karya.
  • Nliti lan fungsi kelas studentsA mesthi, jobs, lan dokumen.
  • Priksa riset mesthi produk, kayata kanggo Kayata syllabi jobs, lan simsoft.
  • Kolaborasi kanggo nangani kepelatihan lan sinau masalah.
  • ngumpulake, menehi, lan taksiran kelas, utawa nemtokake karya iki.
  • pendekatan, ngganti isi mesthi, curricula, lan Penyetor kelas lan jinis kepelatihan, lan ngregani.
  • Mulai, bantuan, lan obrolan kelas cukup.
  • Nyonggo ajeg-dijadwal guide days kantor lan kanggo menehi saran individu.
  • Maringi pitutur murit ing pendidikan lan Employment curricula lan ing dilemmas pagawean.
  • Ngreksa cathetan karya mahasiswa, tingkat, bebarengan karo cathetan sing dibutuhake.
  • Njupuk bagéyan ing panggonan tumindak, langganan, lan recruiting murid.
  • Tumindak minangka porsi minangka divisi pindhah Responsibilities admin kuwi.
  • Pick lan Penyetor lan bahan kayata kanggo Kayata buku-buku lan pindah laboratorium.
  • Nyedhiyani ing administrator utawa akademisi komite sing ngurus masalah sekolah, uneg-uneg toko, lan plans lembaga.
  • Ndarbeni lan njaga pribadi kanggo Aid proyek riset.
  • Assessment dokumen utawa ngewangi ing forum artikel kanggo publikasi sing Clinical, lan ngira-ngira plans Grant gegayutan agensi nasional.
  • Klumpukne bibliographies perlengkapan khusus babagan njaba maca jobs.
  • Nyedhiyani perusahaan consulting profesional kanggo pasar utawa Govt.
  • Undhang kanggo organisasi minangka ahli.
  • Njupuk bagéyan ing aktivitas tetanggan lan latar.
  • uneg-uneg Response saka masyarakat lan marketing.

Job Activities prasyarat
  • Reading Pangerten-pangerten paragraf lan paragraf ing karya related docs ditulis.
  • Aktif Ngrungokake-apa liyane-wong ngomong menehi total manungsa waé, gadhah wektu kanggo sampeyan ngerti faktor kang digawe, takon pitakon minangka bener, lan ora grah ing kedadean ora biso ditompo.
  • Publishing-On kertas ora as inappropriate kanggo syarat penonton ngomong èfèktif,.
  • Petung-Speaking karo wong kanggo nuduhake data effortlessly.
  • Aritmetika-Nggenepi maths kanggo ngatasi masalah.
  • Ilmu-Nggunakake aturan teknologi lan cara kanggo obat kangelan.
  • Critical Thinking-Nggenepi pertimbangan lan alesan kanggo Titik skills lan cacat saka asil, obat sulih utawa cara kanggo masalah.
  • efek aktif Learning-Knowledge informasi seger kanggo loro potensial lan saiki masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Metode-Nggunakake lan milih Techniques coachingPERtutorial lan tata cara sing cocok kanggo kahanan tartamtu ingkang utawa nalika nguwasani TCTerms seger.
  • Priksa-OverseeingORAssessing efisiensi perusahaan, wong beda, utawa dhewe nimbang tumindak remedial utawa kanggo gawé advancements.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka wong’ respon lan comprehending kok padha nindakake nalika padha nindakake.
  • Sesambungan-Nyetel tumindak ing hubungan kanggo wong’ lelakon.
  • Persuasion-ngemis liyane kanggo ngowahi pikiran utawa tumindak sing.
  • Settlement-nyediakake wong melu lan looking kanggo karahayon variasi.
  • Ingkang-Memulang wong persani njupuk tindakan.
  • Orièntasi-aktif Company seeking Sastranegara kanggo bantuan Folks.
  • Komplek Masalah Ngrampungaken-mbédakaké masalah majeng lan nggoleki informasi sing cocog kanggo gawé lan netepke pamilihan lan aplikasi solusi.
  • Bisnis Evaluation-Analyzing kabutuhan solusi lan kepinginan kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Teknologi ngewangi konsumen lan nyesuekake pribadi utawa bangunan kepengin.
  • Peralatan Pilihan-Nentokake jenis peralatan lan pribadi needed kanggo nglakokaké proyek.
  • Nginstal-Nginstal kabel, mesin, Piranti, utawa paket kanggo syarat.
  • Programming-Nggawe program komputer kanggo tujuan sing akeh.
  • Operasi nelusuri-Nonton telpon, taksiran, utawa indikasi beda dadi manawa ana piranti saiki Performing bener.
  • Operasi lan Nangani-Managing tata cara pribadi utawa piranti.
  • Maintenance-accomplishing pangopènan tumindake ing peralatan lan panentu nalika apa jinis pelayanan perlu.
  • Ngatasi masalah-panentu nimbulaké blunders fungsi lan panentu apa apa bab iki.
  • peralatan utawa Techniques Repairing-Repairing nggunakake instrumen sing penting.
  • Quality Control Ujian-Mengkono taksiran lan penyelidikan produk, panyedhiya, utawa cara kanggo ngukur kualitas utawa efektifitas.
  • Paukuman lan keputusane-Making-Ngelingi keuntungan lan Fees umum tumindak sing kamungkinan kanggo nggoleki salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-panentu carane sistem kudu nindakake lan mung carane pangaturan ing kahanan, tata cara, lan setelan bisa impact asil.
  • Sistem Evaluation-Ngenali tata cara utawa pratondho kinerja lan aktivitas needed akeh kanggo nambah utawa fungsi bener, relatif kanggo ambisi-ambisi piranti.
  • Wektu Management-Ngontrol wusana dhewe lan uga wong’ wektu siji.
  • Operasi saka Financial Resources-Ngenali carane income kamungkinan kanggo digunakake kanggo ndarbeni tugas rampung, lan accounting gegayutan pangeluaran iki.
  • Manajemen Material Metode-éntuk lan ngisi menyang praktis suwene pindah layanan, lan produk komponen perlu akeh apa karya tartamtu.
  • Manajemen Staff Resources-Nyemangati, nggawe, lan wong anjog amarga padha bisa, Ngenali wong sing paling apik banget kanggo tugas.
training Requirement pengalaman Need
  • doktoral Degree
  • Post-doktoral Education
  • Degree Master kang
  • Swara 10 taun
Control Skills Kualifikasi proyek
  • Kasel / Gaweyan – 91.03%
  • Endurance – 91.92%
  • gaweyan – 90.65%
  • Control – 88.84%
  • pitulungan – 85.79%
  • Prakara kanggo Others – 81.44%
  • Positioning Social – 74.31%
  • Self-Control – 78.07%
  • kaku Ambang – 86.63%
  • AdaptabilityANDMobility – 84.79%
  • linuwih – 85.19%
  • Fokus Detail – 89.63%
  • integritas – 88.73%
  • Independence – 94.78%
  • Invention – 94.09%
  • Thinking Analytical – 94.80%

About superadmin

Priksa Uga

Energy Cithakan proyek

audit energi Carryout sistem prosedur utawa bangunan. May also perform investment-grade audits of techniques

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *