Home / Coin, vending, Lan Hiburan Machine Servicers lan Repairers proyek Description / Tugas Sample Lan Jobs

Coin, vending, Lan Hiburan Machine Servicers lan Repairers proyek Description / Tugas Sample Lan Jobs

layanan, gunung, mulihake awis, cemilan, utawa mesin hiburan kalebu video game, kothak utawa mesin slot juke, utawa nyetel.

Skills Karir Requirement
  • Isi mesin nggunakake bahan kimia, produk, dana, uga bahan liyane.
  • Njaga cathetan item diparengake lan dolar diklumpukake.
  • Diwenehi awis lan expenses saka produk, nyiapake akun, lan karahayon cathetan karo concessionaires.
  • Nggawe perusahaan Telpon badanku supaya munggah lan mulihake model.
  • Ngukur lan mriksa model kanggé mesthèkaken nimbulaké gagal lan ndandani masalah tipis contone kejiret produk utawa biaya dikempalken.
  • Piranti sing ujian kanggo ramesthi operasi sing tepat.
  • Staff Contact repair sing liyane utawa duit iku kanggo aman saka piranti njagani koreksi sing ana tombol sing perlu.
  • unsur cetha lan lenga peralatan.
  • data informatif Rekam tuku ing jinis utawa log, lan karyawan diwenehi tandha racocok.
  • Ngowahi fitur pasukan lan peralatan thermostats.
  • Ngreksa data saka mulihake lan unit pengawetan.
  • Ngganti unsur nglakoni kaluputan sing nggawé, kalebu digunakake atine Magnetik ing peralatan teller otomatis (ATM) nonton SIM.
  • Ngganti lan mulihake ngukur lan duwit receh, merchandising, utawa peralatan hiburan lan ngganti wilayah technical lan listrik nglakoni kaluputan sing nggawé, nglamar tangan-pribadi, wesi soldering, lan diagram.
  • pangopènan perabot padha sing kanggo dening komponen njaluk.
  • piranti mbongkar, sesuai karo specifications lan nggenepi tangan lan daya pribadi.
  • masang piranti, nggawe banyu sing dibutuhake lan kontak electrical ing ketula nggunakake syarat.
  • Takon karo wiring lan buku diagram kanggo klumpukne info wis perlu kanggo ndandani barang.
  • model Transport kanggo situs instalasi.
  • Priksa prakiraan rega repair.

Karir Activities Pendjalok
  • Reading Knowledge-Knowledge digawe ukara lan ukara ing makalah-related karya.
  • Aktif-Ngrungokake-Aturan manungsa waé lengkap apa liyane-wong ngomong, éntuk wektu kanggo éling item kang dibangun, pemikiran pitakonan minangka bener, lan tau grah ing wektu ora samesthine.
  • Nulis-Komunikasi kasil ing kertas minangka tengen kanggo kepengin para rawuh.
  • Ngandika-Ngomong-kanggo wong kanggo nuduhake informasi luwih irit.
  • Matematika-nggunakake matématika kanggo ngatasi masalah.
  • Ilmu-Nggunakake aturan Clinical lan Techniques kanggo obat masalah.
  • Kritis-Thinking-nggunakake pangadilan lan panginten kanggo ngenali kaluwihan lan kelemahane jawaban sulih, temonan utawa cara kanggo dilemmas.
  • Aktif-Learning-Understanding keuntungan saka informasi sing anyar kanggo saben masalah-mecahaken kaputusan-nggawe mbesuk lan anyar lan.
  • Learning Metode-Milih lan makaryakke cara coachingORinstructional lan pangobatan befitting kahanan nalika sinau utawa kepelatihan seger.
  • Priksa-TrackingPEREvaluating kinerja saka awake dhewe, wong sing tambahan, utawa perusahaan njupuk langkah mbenakake utawa kanggo gawé owah-owahan.
  • Social perceptiveness-Ngerti wong’ dokter lan ngerti apa padha nindakake nalika padha nindakake.
  • tumindak sesambungan-ngganti karo regards kanggo wong’ lelakon.
  • Marketing-mbujuk wong kanggo ngowahi prilaku utawa pikirane.
  • Mediasi-Bringing wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon beda.
  • Ngancani-Memulang liyane carane persis apa soko.
  • Service Orientasi-aktif looking for cara kanggo ndhukung wong.
  • Komplek Problemsolving-mbédakaké masalah ruwet lan cipta data sing wis disambung kanggo mbangun munggah lan nimbang alternatif lan ngleksanakake solusi.
  • Operasi Analysis-nganalisa mbutuhake lan produk specifications kanggo nggawe rancangan sing.
  • Engineering Design-Engineering ngewangi pindah individu lan bangunan utawa nggawé mbutuhake.
  • Gear pribadi Pilihan-Ngenali lan peralatan kang urutan needed kanggo nindakake karya.
  • piranti Instalasi-Nambahake, produk, cabling, utawa aplikasi kanggo nepaki fitur.
  • paket komputer programming-Tulis kanggo macem-macem Efesus.
  • Fungsi nelusuri-Ningali indikasi beda, panggilan, utawa ukuran kanggo mesthekake lan peralatan apa jumbuh.
  • Fungsi lan Ngatur-Penanganan fungsi Techniques utawa pindah.
  • Peralatan Maintenance-Pelaksana pangopènan sing tumindake ing produk ugå nalika apa Urut saka pelayanan bakal dadi perlu.
  • Ngatasi masalah-panentu faktor konco glitches sing nduwe fungsi lan milih apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mulihake-Mulihake piranti utawa Techniques nggenepi cara needed.
  • Quality-Control Analysis-Pelaksana testing lan taksiran barang, perusahaan, utawa fungsi kanggo ngukur atanapi banget.
  • Ndeleng lan keputusane nggawe-Mikir bab keuntungan lan biaya umum ngukur sing kemungkinan kanggo milih salah siji sing paling cocog.
  • Sistem Analysis-panentu carane cara kudu operate lan owah-owahan cara ing kahanan, operasi, lan atmosfer bisa mengaruhi keuntungan.
  • Sistem Analysis-Ngenali langkah utawa sinyal saka kinerja lan uga relatif kanggo target saka sistem, langkah wis perlu kanggo nambah utawa efektifitas cocok.
  • Wektu Management-Controlling oneis wusana pribadi.
  • Manajemen Tabungan-panentu carane dhuwit iki mungkin expended kanggo ndarbeni proyek dileksanakake, lan dodolan gegayutan Fees iki.
  • Operasi saka inti Metode-ningali lan nemokake kanggo manfaatake cocok saka perusahaan, roda nganggo grigi, lan bahan kang dibutuhaké kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Supervision Tegal Resources-.Madegake nyemangati, lan wong anjog amarga padha padha operate, pinpointing wong paling apik kanggo pendhudhukan.
training Kualifikasi pengalaman Need
  • SMA Level (utawa GED utawa Senior High School Certificates padanan)
  • Akeh Training School
  • Ana
Proyek Manajemen Skills prasyarat
  • AccomplishmentANDWork – 88.24%
  • tenacity – 79.81%
  • motivasi – 88.12%
  • Kepemimpinan – 88.68%
  • Cooperation – 89.30%
  • Prakara kanggo Others – 83.92%
  • Orièntasi Social – 77.94%
  • Self-Control – 83.98%
  • meksa Ambang – 88.00%
  • Pangaturan / mobilitas – 93.64%
  • dateng – 89.34%
  • Waé kanggo Ambane – 97.59%
  • kejujuran – 89.16%
  • Freedom – 96.00%
  • kreatifitas – 88.04%
  • mikir – 93.95%

About superadmin

Priksa Uga

Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Direct lan bisa melu ing preparation ing, Jamu, lan nyepakaké iwak muffins, daging, sayuran, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *