Home / Job Description / Ulama Cithakan proyek

Ulama Cithakan proyek

Nindakake memuji kasukman lan nindakake ciri agama beda gadhah moral lan rutin agama kasukman. pitulungan Offer lan pitulungan kasukman lan sopan kanggo anggota.

Skills proyek Requirement
  • Mugi lan ngagengaken spiritualitas.
  • Nliti saka teks, sinawang kaya Koe ing, Torah, utawa Al Qur'an.
  • Nelpon lan sumber wuwus sing liyane utawa kutbah.
  • Ngatur lan mimpin panyedhiya sing agama sing khas.
  • Ngrembug informasi bab masalah agama latihan, nyediakke toasts, utawa nggawe artikel.
  • Maringi pitutur individu sing golek rupane kanggo yakin sing tartamtu.
  • Folks Aide utawa kelompok bab kasukman sing, mental, utawa kepinginan individu.
  • Dolan maring Folks ing omah-omahé utawa pakunjaran kanggo sumber layanan lan comfort kanggo iki.
  • Didik senapati tim junior, utawa pasamuwan, tetanggan.
  • Nyedhiyani pranatan utawa ritual agami.
  • Maneh lan kokwaca ketat pedoman, doktrin.
  • Nindakake upacara khusus, kayata kekawin, Memorials, utawa confirmations.
  • Nanggapi sak kahanan darurat utawa downturn panjalukan kanggo bantuan.
  • Siapke cara kang akun sing congregational bisa ditambahi.
  • Kolaborasi nggunakake komite utawa individu kanggo nangani masalah sing Kongregasi ekonomi utawa Manajemen gegayutan.
  • Siapke Folks ing acara spiritual kanggo partisipasi.
  • Nglakokaké Responsibilities admin, contone gadhah kanggo pangopènan utawa layanan, tuku menehi, ngatur nggawe pengawasan, utawa ngawasi proyek buruh .
  • Hubungi individu kanggo individu, grup bantuan solusi, utawa dokter.
  • Melok tumindak penggalangan dana kanggo Aid aktivitas congregational utawa fasilitas.
  • Pendekatan utawa kemudi program latihan sing kasukman.
  • komunitas, ngatur utawa njupuk bagéyan ing antar, Civic, informatif, utawa rekreasi ruangan digawe dening utawa gegandhengan-kanggo plans agama.

Work deweke Kualifikasi
  • Reading Pangerten-Understanding digawe ukara lan ukara ing dokumen karya related.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong liya ngomong aturan kabeh manungsa waé, njupuk wektu kanggo ngerti item kang diprodhuksi, pemikiran pitakon minangka tepat, tinimbang interrupting ing kahanan samesthine.
  • kertas nulis-On minangka tengen kanggo kepengin saka akeh imbal irit,.
  • Komunikasi-Ngomong liyane kanggo sebutno informasi kasil.
  • Aritmetika-Nggunakake aritmetika kanggo ndandani masalah.
  • Ilmu-Nggenepi cara lan aturan kontrol kanggo mutusake masalah masalah.
  • Pikiran sing kritis-nggunakake pertimbangan lan alesan kanggo ngenali keuntungan lan cacat saka opsi pilihan, temonan utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Knowledge mbek info anyar babagan loro saiki lan mangsa kemampuan ngatasi masalah lan nggawe keputusan.
  • Learning Sastranegara-Nggenepi lan milih cedhak coachingPEReducational lan pangolahan befitting kepelatihan kahanan tartamtu utawa nalika nguwasani seger.
  • Priksa-TrackingORExamining kinerja saka awake dhewe, wong liyane, utawa perusahaan nimbang tumindak remedial utawa kanggo generate dandan.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka respon othersA kok padha nanggapi amarga padha nindakake lan pangerten.
  • Sesambungan-Nyetel tumindak ing hubungan kanggo wong’ tumindak.
  • Marketing-ngemis liyane kanggo nambah pemikiran utawa Sifat sing.
  • Settlement-Njupuk wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Ngancani-instructing liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Orièntasi-Temtunipun Company seeking cara kanggo ndhukung individu.
  • Komplek Problemsolving-mbédakaké masalah ruwet lan critiquing info disambung kanggo gawé lan nimbang kemungkinan lan aplikasi obat.
  • Tata cara Research-Sinau mbutuhake lan prasyarat dagangan kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Teknologi lan Teknologi kanggo nyedhiyani konsumen lan aligning pribadi utawa nggawe kepengin.
  • Piranti Pilihan-Nentokake Urut saka peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nindakake karir.
  • piranti Instalasi-Nambahake, roda nganggo grigi, cabling, utawa plans kanggo nepaki specifications.
  • program komputer Development-Panulisan gegayutan fungsi beda.
  • Nelusuri-ningali Operation Telpon taksiran, utawa indikasi tambahan sinyal kanggo nggawe manawa mesin lagi fungsi èfèktif.
  • Prosedur lan Ngatur-Managing operasi produk utawa Techniques.
  • Maintenance-Pelaksana pangopènan tumindake ing produk lan nentokake nalika apa jenis pengawetan dadi perlu.
  • Ngatasi Ngenali nimbulaké kesalahane apa lan nentokake apa apa bab iku.
  • Mbenakake-Mending mesin utawa Techniques nggunakake peralatan dibutuhake.
  • Quality-Control Research-Nganakake taksiran lan penyelidikan item, perusahaan, utawa fungsi kanggo ngira-ngira banget utawa efficiency.
  • Ndeleng lan keputusane-Making-Ngelingi keuntungan lan prices general calon ngukur kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Ngenali apa Urut saka cara sing operate lan cara perubahan ing operasi, masalah, lan sakcedhake pengaruhe asil.
  • ngukur Sistem Analysis-mbédakaké utawa indikasi saka kinerja lan relatif kanggo dislametaké saka sistem, langkah needed akeh kanggo nambah utawa efficiency tepat.
  • Wektu-Management-Ngontrol liyane’ wusana bebarengan karo wektu pribadi siji.
  • Operasi saka tabungan-Ngenali carane dhuwit bakal nandur modhal diwenehi karya tuntas, lan dodolan kanggo iki Fees.
  • Pengawasan saka Product Metode-Nggayuh lan ndeleng kanggo nggunakake suwene fasilitas, produk, lan komponen needed kanggo nindakake fungsi milih.
  • Administrasi Karyawan Resources-Motivating, madegaken, lan ngarahake Folks padha nindakake, pinpointing Folks banget paling apik kanggo Karir.
Education Kualifikasi pengalaman Kualifikasi
  • Master's-Degree
  • Bachelor's-Degree
  • Luwih saka 2 taun, watara lan kalebu FOUR taun
Karir Management Skills prasyarat
  • Kasel / Gaweyan – 93.00%
  • terus ono – 94.32%
  • Initiative – 94.95%
  • Kepemimpinan – 94.90%
  • pitulungan – 94.59%
  • Prakara gegayutan Others – 97.60%
  • Positioning budaya – 88.61%
  • Selfcontrol – 94.83%
  • kaku Toleransi – 94.17%
  • CustomizationANDMobility – 94.53%
  • dateng – 95.31%
  • Kesadaran Aspek – 89.67%
  • kejujuran – 100.00%
  • Independence – 87.14%
  • kreatifitas – 91.76%
  • Thinking Analytical – 94.01%

About superadmin

Priksa Uga

Safety profesional lan seger Teknisi Work Description Cithakan

Plan, ngatur plans safety, program teknologi lan desain konsep necessitating, to stop or proper

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *