Home / Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Direct lan bisa melu ing preparation ing, Jamu, lan nyepakaké iwak muffins, daging, sayuran, roti lapis, utawa panganan tambahan. Bisa nyiyapake lan item pilihan biaya, tuku produk, lan njaga data lan akun.

Skills proyek Need
  • Nliti produk pangan disiapake utawa mentah’ bahan kanggo nggawe manawa kritéria sing ngrambah.
  • Ngawasi rutin sanitasi kanggo nggawe manawa Staff tindakake pangarepan lan hukum.
  • Verifikasi kualitas lan jumlahe barang dijupuk.
  • Requisition utawa tuku panganan utawa item beda needed akeh kanggo njamin prosedur sing efektif.
  • Ngawasi utawa ngatur rutin buruh utawa koki operasi nyepakaké pangan.
  • Bisa wilayah kanggo nggawe tartamtu, piranti, utawa mrekso Penyetor kataatan kriteria buktiaken.
  • Mutusake carane panganan kudu ngenalaken lan nguripake fitur pangan sing ana hiasan.
  • Show koki utawa karyawan sing tambahan ing nyepakaké, masak utawa demo saka foodstuff.
  • Ngetung Jumlah lan biaya kang penting menehi, kayata kanggo Kayata pangan lan unsur.
  • Kolaborasi karo buruh sing beda njupuk menyang wawasan unsur kayata malah jumlah kemungkinan saka konsumen utawa mangsa pilihan saka komponen kanggo rencana lan ndarbeni resep-resep utawa pamilihan.
  • Nliti pasugatan kanggo utusan prices kanggo menu obyek, predicated pangan, proyek, lan expenses beyo.
  • Siapke lan nggawe jajanan kabeh jinis, bisa liwat madegé Kerep utawa gegayutan pengunjung eksklusif utawa ciri.
  • Arep output agendas lan specifications Staff dibutuhake kanggo mesthekake sumber umume saka layanan.
  • Njaluk lan ngrekrut Staff, kayata koki lan buruh ngarep uga liyane.
  • Ketemu karo pelanggan kanggo pindhah liwat menu kanggo kahanan sing tartamtu, kayata kanggo Kayata Pernikahan, katelu, utawa pahargyan.
  • Tampilake laku masak anyar utawa produk kanggo Staff.
  • Nganggo kanggo reps income kanggo ngrembug biaya utawa item tuku.
  • Request koreksi utawa mundut pindah.
  • Report nggawe utawa informasi rinci ing jinis sing diwènèhaké.
  • Siapke, utami, utawa ngawasi terusan foodstuff utawa aktivitas masak sawetara pawon utawa eateries ing panyiapan kayata kanggo Kayata a chain diner, rumah sakit, utawa motel.
  • Koordinasi planning utawa éntuk kanggo kabeh tata cara pangan ing bisnis kalebu klub, motels, utawa rentengan cafe.

Pakaryan Tindakan Kualifikasi
  • Reading Pangerten-Ngerti digawe isi lan garis ing file-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-apa sing liyane-wong sing matur menehi manungsa waé lengkap, njupuk wektu kanggo ngenali TCTerms kang diprodhuksi, takon pitakon minangka bener, tinimbang grah ing kesempatan salah.
  • Publishing-sesambungan irit ditulis ora as inappropriate kanggo persyaratane pamirso.
  • Ngomong-Speaking karo wong kanggo ngirim bukti effortlessly.
  • Maths-Nggunakake maths kanggo ndandani masalah.
  • Teknologi-Nglamar cara lan pedoman ngelmu kanggo ngatasi kangelan.
  • Mikir sing pertimbangan kritis-Nggenepi lan alasan kanggo ngenali cacat lan kaprigelan cara, asil utawa jawaban sulih kanggo masalah.
  • keuntungan aktif Learning-Understanding informasi seger kang gegayutan loro problemsolving mbesuk lan saiki lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Cedhak-njupuk lan nggunakake Sastranegara coachingPEReducational lan tata cara sing cocok kanggo kahanan tartamtu ingkang utawa nalika nguwasani masalah sing seger.
  • Ngawasi-OverseeingOREvaluating kinerja saka awake dhewe, Folks sing beda, utawa perusahaan njupuk tindakan mbenakake utawa kanggo gawé dandan.
  • Social perceptiveness-Kang weruh respon othersA nalika padha nindakake apa padha nanggepi lan ngerti.
  • tumindak sesambungan-Ngowahi ing hubungan kanggo aktivitas othersI.
  • Salesmanship-Efektif liya kanggo ngowahi pikiran utawa tumindak sing.
  • Rembagan-Ngirimke liyane melu lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Pengajaran-instructing wong mung carane nggawe pamindhahan.
  • Orièntasi-Temtunipun Company seeking Sastranegara kanggo Aid Folks.
  • Advanced Problemsolving-Ngenali kangelan ruwet lan cipta informasi sing cocog nliti lan kanggo berkembang kemungkinan lan ngleksanakake solusi.
  • Bisnis Evaluation-Nguji kabutuhan lan specifications item kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Teknologi lan Teknologi kanggo ngawula konsumen lan aligning pribadi utawa prodhuksi kepinginan.
  • Gear Pilihan-panentu jenis pribadi lan peralatan wis perlu kanggo nindakake proyek.
  • Nginstal-Nginstal mesin, peralatan, kabel, utawa program kanggo ketemu specifications.
  • paket komputer programming-Panulisan gegayutan sawetara tujuan.
  • Operasi telpon ngawasi-Nonton, ukuran, utawa sinyal liyane kanggo nggawe manawa ana sing peralatan Performing jumbuh.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol operasi saka piranti utawa peralatan.
  • Peralatan Maintenance-Pelaksana upkeep sing tumindake ing piranti lan panentu nalika.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo glitches operasi lan milih carane nerusake bab iki.
  • Mbenakake-mbenakake program utawa piranti nggenepi cara sing perlu.
  • Quality Control Evaluation-Ngrampungke ujian lan kir item, layanan, utawa fungsi kanggo ngukur efficiency utawa kualitas.
  • Kawicaksanan lan keputusane Making-Ngelingi keuntungan lan prices Comparative ngukur sing kemungkinan kanggo milih siji paling cocog.
  • Sistem Analysis-panentu carane pangaturan ing atmosfer, fungsi, lan kahanan bisa impact efek lan apa Urut saka technique kudu nindakake.
  • Sistem Evaluation-Ngenali ngukur utawa pratandha saka kinerja uga relatif kanggo ambisi-ambisi sistem tengen utawa aktivitas perlu kanggo nambah efektifitas.
  • Timemanagement-Penanganan periode pribadi kaya liyane’ wektu siji.
  • Manajemen Tabungan-Nentokake carane dhuwit bakal ngginakaken kanggo ndarbeni karya rampung, lan bookkeeping gegayutan expenses iki.
  • Operasi saka Product liya-Discovering lan njupuk kanggo panggunaan sing bener saka fasilitas pindah, lan sumber daya produk wis perlu kanggo nindakake fungsi kasebut.
  • Pengawasan saka Karyawan Resources-pancingan, bangunan, lan pointing individu lagi operate, Ngenali Folks ndhuwur kanggo proyek.
Kabutuhan Education kawruh Kualifikasi
  • Jumlah Affiliate kang (utawa tambahan TWO-tn jumlah)
  • Degree Senior High School (utawa GED utawa Senior High School padanan Certificate)
  • Luwih saka 4 taun, minangka akeh minangka SIX taun lan kalebu,
Task Authority Skills Kualifikasi
  • AchievementOREffort – %
  • Endurance – %
  • motivasi – %
  • Authority – %
  • Cooperation – %
  • Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo Others – %
  • Positioning budaya – %
  • Self-Control – %
  • meksa Toleransi – %
  • VersatilityANDFreedom – %
  • dateng – %
  • Kesadaran Ambane – %
  • Strength – %
  • Independence – %
  • Invention – %
  • Thinking Analytical – %

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *