Home / Masons Cement Lan Finishers Concrete proyek Description / Dhapukan Lan Cithakan tugas

Masons Cement Lan Finishers Concrete proyek Description / Dhapukan Lan Cithakan tugas

bahan ayu lan Rampung semen sing pipis, contone flooring sidewalks, dalan, utawa curbs makaryakke pilihan saka tangan lan instrumen daya. Atur varieties gegayutan sidewalks utawa talang; patch voids; lan tugas saws kanggo irisan joints expansion.

Karir Skills Kualifikasi
  • Nliti limo sing ndhukung nyoto kanggo ndeleng sing lagi digawe bener.
  • Telpon formulir sing nindakake semen menyang tos Wanted lan tingkat, lan ngatur iki.
  • disebaraké, url, lan ayu nyoto, lan tataran, makaryakke spade, rake, palm utawa kekuatan trowel, menehi utawa daya screed.
  • joints expansion Mold lan tips, nggenepi instruments trimming, jointers, lan lurus.
  • Ngawasi carane anget breeze, utawa frosty kelangan mengaruhi alleviating saka semen ing saindhenging pendekatan lengkap.
  • Mlebu truckdriver sijine kendaraan pamindhahan urung kanggo konkrit langsung ing varieties, lan kanggo porsi nyata.
  • Priksa lumahing semen abrasive, nglamar rerumput.
  • Power sing fungsi getar kanggo konkrit sing cilik.
  • Langsung ing mbuwang saka semen lan ngawasi buruh sing nggunakke sekop instrumen unik kanggo dibagek.
  • Cut wilayah kanthi metu numpes, bolongan pengeboran kanggo kuat kesatuan, lan lokasi kiat kesatuan kanggo mbenerake nyoto, nggunakake alat daya lan doyo.
  • lantai semen udan, lan aplikasi lumahing sing resik gadhah gemstone lan antuk kasebut lengkap.
  • lantai lembab kanggo ngatur kanggo naleni, ngilangi lengkap lan kanthong karo grout utawa slurry, lan resik, nggunakake trowel.
  • area retak, nggenepi insert jongkas, lan pengalaman lan nemokake lantai kanggo mangerteni nalika iku atos utawa bumpy.
  • Waterproof utawa mbalèkaké njaba, lan ngleksanakake hardening lan nggayuh senyawa kanggo obat lumahing nyata.
  • cuaca Hard supaya ngrampungake nyoto, scrape, lan bisa gedhe wilayah, sisih, lan prosesor, makaryakke pribadi tangan, pabrik kekuatan, utawa chisels online.
  • Ngumpul mildew sing kayu, lan cetakan aman sak panggonan kanggo dadi didandani, nggunakake pribadi tangan.
  • fabricate bagean, tips, lan ndhukung beton.
  • Banyu-tahan utawa reestablish lumahing beton, makaryakke bahan kimia cocok.
  • Gunung perangko nglapisi njaba kanggo sumber Rampung cantik utawa ngawut-awut anchor, sandhangan logam bebarengan karo Jadwal liyane ing beton mixed seger utawa pola.
  • Dicampur kanggo gawé grout, utawa slurry, nggunakake trowel, tinker, scrape, utawa peralatan beton-nggabungke.
  • Nyebar kertas atap ing area basis, lan disebaraké nyata dhateng laporan roofing karo trowel kanggo mbentuk basa terrazzo.
  • Kripik Permata Sprinkle utawa hued krikil, wêdakakêna baja, utawa werna wêdakakêna liwat njaba kanggo nggawe lengkap sing diwènèhaké.
  • Supaya lorone anjog macem-macem disenengi tata utawa struktur ngurangi metallic tim tape, lan media mau menyang terrazzo wiwitan.
  • Nggunakke mbilas asam muriatic karo banyu, lan kanggo ngresiki lumahing.
  • Meksa curler liwat lumahing kanggo nambah Kripik ing lumahing.
  • lumahing Kinclong, surfacing piranti utawa nglamar sharpening.

Karir deweke Kualifikasi
  • Reading phrases dumadi Pangerten-Mahami lan paragraf ing docs karya sing gegandhengan.
  • Aktif Ngrungokake-apa sing liyane-wong sing matur aturan manungsa waé lengkap,, njupuk wektu kanggo éling item kang diprodhuksi, takon masalah minangka becik, lan ora mesmerizing ing kesempatan sing salah.
  • Publishing-Komunikasi èfèktif ing nulis ora as inappropriate kanggo kepengin saka pasar.
  • Komunikasi-Ngomong-kanggo wong kanggo nuduhake informasi effortlessly.
  • Maths-Nggunakake math kanggo mutusake masalah masalah.
  • Teknologi-Nglamar prinsip medical lan Techniques kanggo obat masalah.
  • Pikiran sing kritis-Nglamar alesan lan mikir kanggo ngenali kaluwihan lan cacat solusi alternatif, gagasan utawa cedhak kanggo dilemmas.
  • Aktif-Learning-Understanding keuntungan saka rincian seger gegayutan loro saiki lan mbesuk problemsolving lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Sastranegara-Nggunakake lan milih Techniques trainingANDinstructional lan tata cara sing cocok kanggo kahanan tartamtu nalika pangerten utawa instructing item sing seger.
  • Priksa-CheckingPERDetermining efektifitas saka wong tambahan, awake dhewe, utawa perusahaan njupuk tindakan remedial utawa kanggo gawé dandan.
  • respon sosial perceptiveness-Ngerti othersA lan kawruh nalika padha nindakake apa padha reply.
  • Dexterity-Nyetel tumindak ing syarat-syarat liyane’ lelakon.
  • Marketing-Genuine liyane kanggo ngganti Sifat utawa pikirane.
  • Arbitrasi-Njupuk wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon beda.
  • Latihan-Mendidik wong mung carane njupuk tindakan.
  • Service Orientasi-aktif nyoba golek cedhak kanggo ndhukung individu.
  • Masalah Komplek Ngrampungaken-Nentokake kangelan rumit lan critiquing info gadhah ngregani lan kanggo mbangun munggah pilihanipun lan aplikasi opsi.
  • Tata cara Research-Nguji syarat item lan kepengin kanggo gawé gaya.
  • Desain-Teknologi lan Teknologi kanggo ngawula konsumen lan ngasilaken utawa gadhah piranti kepengin.
  • Peralatan Pilihan-Nentokake jenis peralatan lan pribadi wis perlu kanggo nglakokaké karya.
  • program cicilan-Nambahake, mesin, kabel, utawa peralatan kanggo nepaki syarat.
  • paket komputer programming-nulis kanggo akeh fungsi.
  • Operasi nelusuri-Ndeleng sinyal beda, knobs, utawa tes dadi manawa piranti wis fungsi bener.
  • Operasi lan Nangani-Managing fungsi piranti utawa piranti.
  • Maintenance-Performing pangopènan tumindake ing produk lan panentu nalika apa jinis pengawetan perlu.
  • Ngatasi masalah-panentu nimbulaké blunders mlaku lan milih apa apa bab samubarang iku.
  • Mbenakake-mbenakake peralatan utawa Techniques nggenepi cara sing penting.
  • Quality Control Analysis-Pelaksana taksiran lan kir barang, panyedhiya, utawa Techniques kanggo ngukur fungsi utawi kualitas.
  • Ndeleng lan keputusane Making-Mikir bab expenses umum lan keuntungan saka ngukur sing bisa kanggo golek siji sing paling cocok.
  • Analysis-Nentokake carane sistem kudu nindakake lan cara dandan ing fungsi, kahanan, lan uga ing sakcedhake impact efek.
  • tata cara utawa pratondho kinerja sistem Analysis-Ngenali uga sesuai karo target saka sistem akurat utawa ngukur wis perlu kanggo nambah fungsi.
  • Wektu Management-Ngatur wusana pribadi siji kaya liyane’ wektu.
  • Manajemen Tabungan-Nentokake carane awis bakal temtu ngginakaken kanggo njaluk tugas tuntas, lan accounting kanggo biaya.
  • Operasi Material Resources-nampa lan ningali kanggo panggunaan sing bener fasilitas, Piranti, lan produk needed akeh apa tartamtu operate.
  • Supervision Personnel Resources-Ngembangaken pancingan, lan anjog individu nalika padha padha nindakake, mbédakaké wong-wong paling efektif kanggo pendhudhukan sing.
Education Kualifikasi kawruh Kualifikasi
  • Kurang-saka School Degree Top
  • Degree Senior School (utawa GED utawa Senior School padanan Kualifikasi)
  • Luwih saka 2 taun, minangka akeh minangka lan kalebu 4 taun
Management Skills Work Need
  • AchievementsANDAttempt – 87.87%
  • tenacity – 89.32%
  • gaweyan – 93.53%
  • Manajemen – 94.98%
  • Cooperation – 94.10%
  • Sumelang kanggo Others – 88.12%
  • Orièntasi budaya – 90.44%
  • Selfcontrol – 89.08%
  • meksa Ambang – 87.53%
  • AdaptabilityORFreedom – 90.02%
  • linuwih – 91.36%
  • Waé kanggo Details – 93.35%
  • Etika – 90.56%
  • Independence – 84.01%
  • Development – 83.08%
  • Thinking Analytical – 82.34%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *